Produkt je vyřazen!
 

 

Xbox One S Wireless Controller Black + FIFA 18 (Xbox One)

Exa kód : EAR123674
 
 
 
 

 

Xbox One S Wireless Controller Black + FIFA 18 (Xbox One)
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Nová FIFA 18 opět přináší nejrealističtější fotbalový zážitek. Nový bezdrátový ovladač pro konzoli Xbox přináší větší pohodlí a jistotu, štíhlejší a ergonomičtější design a protiskluzový povrch.
 
 

1 799 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 487 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 90  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Nová FIFA 18 opět přináší nejrealističtější fotbalový zážitek. Nový bezdrátový ovladač pro konzoli Xbox přináší větší pohodlí a jistotu, štíhlejší a ergonomičtější design a protiskluzový povrch.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Electronic Arts

Exa kód:EAR123674
Kód výrobce:9104714
 

 

Xbox One S Wireless Controller Black + FIFA 18 pro Xbox One - popis


Nová FIFA 18 opět přináší nejrealističtější fotbalový zážitek. Těšte se na autentické fotbalisty, týmy i atmosféru na stadionech. Pohyb díky technologii Real Player Motion otevře cestu k dramatickým momentům v pohlcující atmosféře nejznámějších stadionů světa. A v pokračování režimu Cesta: Hunterův návrat se v doprovodu mnoha hvězd vydáte na cestu kolem světa.

TECHNOLOGIE REAL PLAYER MOTION
Úplně nový systém animací funguje na principu porovnávání trajektorie pohybu v každém snímku, a FIFA tak může nabídnout dosud nejplynulejší hratelnost s rychlou odezvou ovládání. Nové techniky snímání pohybu a přechody mezi animacemi rozfázované do jednotlivých snímků jsou zárukou toho, že hra věrně napodobuje skutečný fotbal.

OSOBNOSTI HRÁČŮ
Šest nových archetypů fotbalistů a nová technologie jejich mapování dá hráčům jedinečnou identitu a jednoznačně je od sebe odliší. Vůbec poprvé v historii se skutečné pohyby hráčů, jejich tělesné proporce a vlastnosti projeví v pohybu jejich virtuálních protějšků. Ronaldův charakteristický sprint, Sterlingovy jedinečné obrátky a Robbenův odlišný pohyb rukou, to vše a mnohem víc teďve FIFA 18 rozpoznáte na první pohled.

TÝMOVÉ STYLY
FIFA 18 obsahuje bohatou škálu známých taktických stylů hry několika světových týmů–umělá inteligence teď bude schopna okamžitě rozeznat tiki-taku některých špičkových evropských mužstev nebo vysoký presink používaný celky v Premier League. Zcela zřetelně pocítíte změnu v defenzivní a útočné činnosti vždy, když si zvolíte nový klub, nebo jiného protivníka.

CESTA: HUNTERŮV NÁVRAT
Nejpopulárnější hra na světě vás vezme na dalekou cestu za účasti mnoha známých tváří, mezi nimiž nechybí Cristiano Ronaldo a další hvězdy evropské kopané. Vrací se totiž Alex Hunter. Po fantastické první sezóně v Premier League se Hunter dostává do hledáčku špičkových klubů světa a přemýšlí o možnostech, které se mu nabízejí. Cítí, že je připraven na další krok, budoucnost vypadá zářivě, o Hunterovi mluví celý svět... ale fotbalový život není vždycky fér.

NOVÉ POZIČNÍ CHOVÁNÍ HRÁČŮ
Díky větší volnosti pohybu monitorují vaši spoluhráči situaci na hřišti a reagují na ni odpovídajícím způsobem – koordinovaně vyráží dopředu, nebo zaplňují volné prostory, aby mohli stále podporovat útok. Nové poziční uvažování zajišťuje rovnoměrné rozmístění týmu na herní ploše a poskytuje více příležitostí ke čtení hry v čase a prostoru.

XBOX ONE S CONTROLLER

Nejlepší ovladač je teď ještě lepší
Nový bezdrátový ovladač pro konzoli Xbox přináší větší pohodlí a jistotu, štíhlejší a ergonomičtější design a protiskluzový povrch. Užijte si vlastní mapování tlačítek a až dvojnásobný bezdrátový dosah. Do 3,5mm stereofonního konektoru můžete připojit libovolný kompatibilní headset. A s technologií Bluetooth® budete moci hrát své oblíbené hry i na počítačích, tabletech a telefonech s Windows 10.

Funkce
- Větší pohodlí a jistota
- Zažijte akci s funkcí Impulse Trigger. Funkce Impulse Trigger vám rozvibruje konečky prstů, takže dokonale ucítíte i ten nejmenší otřes, o případné bouračce ani nemluvě.
- Protiskluzový povrch

Dokonalá přesnost a bezchybné ovládání
- Rychle reagující páčky a vylepšený směrový ovladač přináší intenzivnější zážitky a lepší přesnost.
- Lepší ovladatelnost spouští a dalších ovládacích prvků.
- Tlačítka Nabídka a Zobrazit zrychlují a usnadňují navigaci.
- 3,5mm stereofonní konektor umožňuje připojit jakákoli kompatibilní sluchátka s mikrofonem přímo do ovladače.

Další součásti a funkce
- Až dvojnásobný dosah oproti předchozím ovladačům.
- Ke konzoli lze současně připojit až osm bezdrátových ovladačů.
- Bezproblémové párování profilů a ovladačů.
- Kompatibilní s dobíjecí sadou pro konzoli Xbox One, chatovacím headsetem pro Xbox One a stereofonním headsetem pro Xbox One.
- Možnost přemapování tlačítek v aplikaci Xbox Accessories


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi