Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

WD My CLOUD PR 2100, 8 TB

Exa kód : WDC411637
 
 
 
 

 

WD My CLOUD PR 2100, 8 TB
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

14 100 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

11 653 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 705  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Western Digital (WD)

Exa kód:WDC411637
Kód výrobce:WDBBCL0080JBK-EESN
 

 

WD My Cloud PR2100, 8TB

Základ týmové spolupráce
My Cloud řady Pro s prakticky neomezeným prostorem nabízí vašemu kreativnímu týmu síťové úložiště pro úpravy, ukládání a sdílení produkčních souborů odkudkoli, kde se můžete připojit k internetu. Je kompatibilní s počítači Mac i PC a nabízí tak možnost ochrany obsahu bez ohledu na operační systém. A se všemi fotkami, videi a soubory na jednom místě má váš tým všechno, co potřebuje k usnadnění své kreativní práce.

Úložiště, ve kterém je možné uspořádat vše
S velkokapacitním síťovým úložištěm získáváte prostor, který potřebujete pro uspořádání všech svých snímků na jednom místě. V kombinaci se čtyřjádrovým procesorem Intel Pentium N3710 a 4 GB paměti RAM můžete plynule streamovat videa HD nebo sdílet obsah s více uživateli. Uchovávejte své produkční soubory, fotografie ve formátu .RAW nebo závěrečné mixy na jednom místě připravené pro přístup s řadou My Cloud Pro.

Úpravy a ukládání odkudkoli
Uchovávejte své kolekce médií na jediném místě a používejte, upravujte nebo ukládejte obsah odkudkoli, kde se můžete připojit k internetu. Sdílejte média HD s klienty a zákazníky nebo vylepšujte pracovní postupy svého týmu pomocí webového rozhraní MyCloud.com a mobilní aplikace My Cloud.

Zálohování pro Mac a PC
Přizpůsobte si způsob ochrany své digitální kolekce zálohováním pro jakoukoli potřebu. Automaticky ukládejte obsah z počítače pomocí WD SmartWare Pro, kopírujte data na samostatné zařízení My Cloud nebo jednoduše zálohujte počítač Mac prostřednictvími Apple Time Machine.

Streamování bez omezení
S integrovaným hardwarovým transkódováním a serverem médií Plex můžou členové vašeho týmu plynule streamovat média HD odkudkoli, kde mají připojení k internetu. Hardwarové transkódování připraví média na streamování ve správném formátu a kvalitě a pokud máte v systému NAS nainstalovanou aplikaci Plex, můžete krásně streamovat do libovolného zařízení.

Kopírování jedním dotykem
Pomocí vestavěného tlačítka pro kopírování dokáže My Cloud řady Pro zálohovat a zachovat cokoli v jediném pohybu. Řada My Cloud Pro je také kompatibilní s formátem exFAT, takže můžete připojit fotoaparát nebo externí pevný disk, jako je zařízení My Passport Wireless Pro, a automaticky nahrávat cokoli ihned po návratu ze školy.

Ochrana dat podle vašeho výběru
Více možností RAID umožňuje chránit digitální knihovnu, jak potřebujete, přičemž ochrana heslem a 256bitové šifrování svazku AES pomáhá chránit vaše soubory před zvědavýma očima. Společně se dvěma napájecími porty pro případ výpadku napájení pomáhá řada My Cloud Pro zajistit bezpečnost vašich dat.

Jednoduché nastavení, snadné používání
Řadu My Cloud Pro lze rychle vyhledat v síti a nainstalovat přes web. Proces instalace je tak jednoduchý a intuitivní. A díky pozicím pro pevný disk bez nástrojů a přihrádek budete moci jednoduše přidávat nebo vyměňovat pevné disky v řádu okamžiků.

Operační systém My Cloud
Získejte nástroje a aplikace pro dokončení kontroly všech vašich médií s WD My Cloud OS. Vytvořte server médií v aplikaci Plex. Synchronizujte obsah ze všech svých počítačů s aplikací WD Sync. Můžete dokonce zálohovat své síťové úložiště v podporované cloudové službě, jako je Dropbox, OneDrive nebo Google Drive.

Připojení k Adobe Creative Cloud
Adobe Creative Cloud obsahuje nástroje, které umožňují rychle přejít od myšlenky k mistrovskému dílu a díky mobilní aplikaci My Cloud můžete rychle dostat média z řady My Cloud Pro Series a do aplikace Creative Cloud, abyste mohli upravovat a ukládat soubory kdekoli, kde máte připojení k internetu.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Procesor 
Procesor  Intel Pentium N3710
Počet jader 
 
 
Počet jader
Procesor se dělí na menší části, které nazýváme jádry. Spolu s frekvencí je tento parametr důležitý pro stanovení výkonu procesoru.
 
 
 
 
 
4
Základní takt  1,6 GHz
Paměti 
Velikost RAM  4 GB
Typ RAM 
 
 
Typ RAM
V dnešní době se můžeme setkat s několika typy operační paměti. Paměť DIMM je využívaná hlavně v osobních počítačích, pracovních stanicích a serverech. Paměť SO-DIMM je rozměrově velmi malá paměť, která se používá primárně v noteboocích.
 
 
 
 
 
DDR3
Pevné disky 
Počet slotů HDD  2
Velikost HDD  4000 GB
RAID 0  Ano striping
RAID 1  Ano mirroring
JBOD  Ano
Porty 
USB 3.0 
 
 
USB 3.0
Novější verze nejrozšířenějšího rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost je 5 Gbit/s (671 MiB/s).
 
 
 
 
 
2
Počet ethernet portů  2
Funkce 
DLNA 
 
 
DLNA
DLNA je komunikační standard, který umožňuje propojit různá zařízení různých výrobců mezi sebou. Díky tomu můžete v rámci vaší sítě sdílet fotografie, hudbu i videa do zařízení, které tento standard podporují.
 
 
 
 
 
Ano
Apple Time Machine  Ano
Ostatní 
Výška  14,75 cm
Šířka  10,86 cm
Hloubka  21,61 cm
Hmotnost  2,2 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi