Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Wacom Intuos Pro M

Exa kód : WSP463113
 
 
 
 

 

Wacom Intuos Pro M
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Profesionální grafický tablet Wacom řady Intuos Pro ve velikosti M, aktivní pracovní plocha 224 x 148 mm, tlakově citlivé pero Wacom Pro Pen 2 a dotyková technologie, 8192 úrovní přítlaku, rozpoznání náklonu pera, 8 programovatelných tlačítek Expresskeys,
 
 

8 261 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

6 827 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 413  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Profesionální grafický tablet Wacom řady Intuos Pro ve velikosti M, aktivní pracovní plocha 224 x 148 mm, tlakově citlivé pero Wacom Pro Pen 2 a dotyková technologie, 8192 úrovní přítlaku, rozpoznání náklonu pera, 8 programovatelných tlačítek Expresskeys,

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Wacom

Exa kód:WSP463113
Kód výrobce:PTH-660-N
 

 

Wacom Intuos Pro M
Popusťte uzdu své kreativity s některým z grafických tabletů Wacom Intuos Pro. Můžete být začátečník nebo profesionál, Intuos vám nabízí vždy vše potřebné. A protože umíte kreslit běžnou tužkou na papír, práce s Intuosem bude jednoduchá a přirozená. Nabízí přesně co potřebujete k projevení tvůrčí schopnosti a pro kreativní projekty. Intuos Pro je to pravé pro vaše umělecké ambice.

Intuos Pro - nástroj pravého profesionála
Tablet Wacom Intuos Pro spojuje úžasný ergonomický design, technologii pera Wacom s intuitivním multidotykovým ovládáním. Kromě této nové úžasné funkce, se k ExpressKeys a Touch Ring přidávají další funkce, které spolu s obrazovkovým Radial Menu a zobrazením Express View dostanou na novou úroveň intuitivní a ergonomický způsob kreativní práce s digitálním softwarem.

Tvořte přirozeně
Tvorba tužkou nebo perem je tím nejpřirozenějším způsobem, který nemůže běžná myš nijak nahradit. Intuos Pro, se svým jedinečným tlakově citlivým perem Wacom Pro Pen 2, dokáže nabídnout přesně to, co potřebujete s řadou digitálních nástrojů. Využijte 8192 úrovní přítlaku hrotu pera i gumy pro dokonale přesné tahy štětcem, tužkou a ostatními nástroji. Pero také dokáže rozpoznat náklon a navíc máte k dispozici 10 hrotů - 6 standardních a 4 plstěné.

Pohodlí multidotykového ovládání
Díky nové vrstvě pro snímání dotyku je ovládání mnohem jednodušší a přesnější a umožňuje vám větší kreativitu a snadnější dostupnost vlastních multidotykových gest. Posouvání, zvětšování a navigace jsou s Intuos Pro nyní tak jednoduché, jako nikdy dříve.

Klíčové vlastnosti
Grafický tablet Wacom Intuos Pro ve velikosti M nabízí aktivní pracovní plochu o rozměru 224 x 148 mm. Využívá tlakově citlivé pero Wacom Pro Pen 2 i dotykovou technologii. Pero je schopné zaznamenat 8192 úrovní přítlaku, dokáže rozpoznat náklon pera. Svou práci navíc můžete libovolně otáčet, oddalovat či přibližovat díky podpoře dotykových gest. Pro rychlejší a snadnější práci je tablet vybaven osmi programovatelnými tlačítky Expresskeys. K připojení využívá rozhraní USB a Bluetooth. Rozměry tabletu činí 338 x 219 x 8 mm a hmotnost 700 gramů.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi