Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

VYSTAVENO Samsung HW-Q600A, 3.1.2

Exa kód : SAG946733
 
 
 
 

 

VYSTAVENO Samsung HW-Q600A, 3.1.2
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Soundbar, Barva Černá, VYSTAVENO: Zboží vystaveno na prodejně, může nést známky manipulace, obalový materiál nemusí být kompletní či může být poškozen.
 
 

5 890 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

4 868 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 295  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

??note?? VYSTAVENO: Zboží vystaveno na prodejně, může nést známky manipulace, obalový materiál nemusí být kompletní či může být poškozen.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Samsung

Exa kód:SAG946733
Kód výrobce:35055244-vystaveno
 

 

Posilte svůj herní zážitek

Vylepšený zvuk ze všech směrů

Objevte hloubku zvuku s Dolby Atmos a DTS:X. Tyto dvě technologie umožňují slyšet, jak každý zvuk propluje kolem vás a nad vámi stejně, jako byste to slyšeli ve skutečném světě.

Opravdový 3.1.2 zvuk

Různá grafika zvukové vlny vycházející ze soundbaru ilustruje, jak žena, která si ve svém obývacím pokoji užívá televizi QLED, prožívá zvuk vytvořený Samsung Acoustic Beam. 2 grafika zvukové vlny stoupá od horní části zvukového panelu směrem k ženě. 3 grafika zvukové vlny vychází ze strany a středu zvukového panelu a směrem k ženě.

Se třemi kanály, jedním subwooferovým kanálem a dvěma kanály směřujícími nahoru dostanete zvuk, který zaručuje podmanivou zábavu. Jde o ideální doplněk k vaší QLED TV. Když vás obklopí dokonalé audio prostředí s opravdovým 3.1.2 zvukem přes Samsung Acoustic Beam, budete se cítit jako součást příběhu.

Q Soundbar a TV, dokonalá harmonie

Q-Symphony

Soundbar se synchronizuje s televizorem Samsung a společně vytvářejí pohlcující zvuk. Zařízení spojuje a posiluje zvuk vycházející jak z reproduktorů soundbaru, tak televizoru, díky čemuž vám může dopřát zcela novou úroveň poslechu a akusticky vás vtáhnout do děje. Obsah si užijete jako nikdy předtí

Přehrávání jediným dotykem

Funkce Tap Sound

Pro chvíle, kdy si chcete užít hudbu na nové úrovni. Když posloucháte vaši oblíbenou hudbu na telefonu, stačí se jednoduše dotknout soundbaru. Soundbar zavibruje při rozpoznání zařízení, ihned se připojí a začne přehrávat písničku, kterou jste poslouchali – ale v neuvěřitelném soundbar audio podání.

Pro lepší zážitky ze hry i z poslechu

Game Mode Pro

Dopřejte si úchvatný herní zážitek s jedinečnou kombinací subwooferů a horních reproduktorů, které poskytnou pohlcující prostorový zvuk oblíbeným hrám. Po zapojení k Samsung TV se soundbar navíc sám umí přepnout do herního režimu, takže se můžete soustředit jen na hraní a nemusíte se zdržovat jeho nastavováním.

Svět zvuku na dosah s jedním ovladačem

Ovladač One Remote Control

Nepotřebujete více dálkových ovladačů. Ovládejte hlavní funkce soundbaru, jako jsou zapnutí a vypnutí, hlasitost, nebo dokonce zvukové efekty, pomocí ovladače k ??televizoru Samsung – a to přímo přes televizor.

Připojte se, poslouchejte, bavte se

HDMI
Chcete hrát na větší obrazovce? Díky portu na připojení kabelu HDMI získáte bohatý audio zážitek při připojení k oblíbeným zařízením.

Bluetooth® TV připojení
Narušuje kabel ze soundbaru k televizoru váš interiér? Jednoduše použijte Bluetooth pro bezdrátové připojení soundbaru k televizoru Samsung.

Bluetooth® multi připojení
Použijte Bluetooth na soundbaru pro připojení dvou různých mobilních zařízení současně a poslouchejte kouzlo, které se děje, i když mezi nimi přepínáte.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Soundbar
Stav produktu  Nový
Barva  Černá
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi