Produkt je vyřazen!
 

 

Vileda Vysavač robotický VR201 160884

Exa kód : TIP465798
 
 
 
 

 

Vileda Vysavač robotický VR201 160884
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Robotický vysavač
 
 

5 543 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

4 581 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 277  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Vileda

Exa kód:TIP465798
Kód výrobce:160884
 

 
Vysavač robotický VILEDA VR201 160884
Robotický vysavač Vileda VR 201 PetPro je vysoce výkonný vysavač pro dočištění prachu a vlasů. Díky vysoce výkonné Li-Ion baterii má robotický vysavač výdrž až 1 hodinu a 30 minut. Vysavač disponuje patentovanými štětinami PetBrush, které usnadňují sběr zvířecích chlupů. Výška vysavače je pouze 8cm, která mu umožní úklid i pod nízkým nábytkem. Při detekci předmětů a stěn automaticky mění směr a speciální senzory zamezí pád ze schodů. Vysavač je vhodný pro všechny typy tvrdých podlah, jako jsou dlaždice, laminátové a parketové podlahy a koberce s krátkými vlasy do výšky 1,5 cm. Díky třem čistícím vzorem (spirála, auto a cik-cak) je každá oblast několikrát vyčištěna. Pro ještě Vasco spokojenost je vybaven 2 bočními kartáči pro vymetení nečistot z hran. Rotující kartáč s Dual-Brush technologií pro hlavní sběr nečistot. Robotický vysavač Vileda VR 201 PetPro se snadno ovládá a zaručuje že se stále budete vracet z práce do uklizeného bytu. Jednoduše si zvolte z 3 úrovní výkonu - standardní, tiché a plánované úklid, kdy bude vysavač uklízet každý den ve stejnou dobu. Pomáhá vám udržovat podlahy v domácnosti denně čisté a zajišťuje čistotu bez námahy. Vysavač VR 102 se vysává automaticky stiskem tlačítka po dobu 90 minut, aniž jste ho museli naprogramovat navíc. Překonává prahy a hrany koberců až do výšky 1,5 cm. Doba plného nabití je 6hodin. Se svou velikostí jen 8 cm dokážete robotický vysavač VR 102 jednoduše použít i na povrchy pod nábytkem také pod postelí nebo pohovkou zvládne uklidit úplně hravě. Pro důkladné úklid využívá vysavač tři čistící vzory spirála, cik-cak, auto. Při objemu 500 ml poskytuje VR 102 extra velkou nádobu na nečistoty, kterou je možné snadno vyčistit v jednom kroku. Vysavač je vhodný pro všechny typy tvrdých podlah, jako je dlažba, parkety, linoleum i koberce s krátkým vlasem. Robotický vysavač Vileda VR 201 PetPro rozpoznává a zabraňuje pádu se schodů díky integrovanému senzoru schodiště. Robotický vysavač Vileda VR 201 PetPro disponuje patentovanými štětinami PetBrush, které usnadňují sběr zvířecích chlupů. Pomocí funkce třífázového úklidu zároveň sebere nečistoty, zamete i vysaje. Pro ještě věčší spokojenost je vybaven 2 bočními kartáči pro vymetení nečistot z hran. Rotující kartáč s Dual-Brush technologií pro hlavní sběr nečistot.

Vlastnosti:

- Vhodný na všechny typy tvrdých podlah
- Výška robotického vysavače: 8cm
- Typ baterie: Li-ion
- Objem nádoby na smetí: 0,5L
- Třífázový úklid (sbírá, zamete, vysává)
- Provozní doba: 90min.
- Senzor proti pádu se schodů
- Senzor proti nárazu
- 3 úrovně výkonu: standardní, tichý a plánovaný úklid
- 3 čistící vzory: spirála, cik-cak, auto
- Speciální štětiny PetBrush na zvířecí chlupy
- Hlučnost: max.60dB
- Barva: černá
 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Robotický vysavač
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Funkce 
Ostatní 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi