Verbatim SSD 2.5" 256GB USB 3.2 GEN 1 Store ‘n’ Go, externí, černý 53249

Exa kód : VER405841
 
 
 
 

 

Verbatim SSD 2.5" 256GB USB 3.2 GEN 1 Store ‘n’ Go, externí, černý 53249
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Přenosný SSD, kapacita 256 GB, rozhraní USB 3.2 Gen1 typ-A/typ-C(adaptér), software Nero Backup, Plug and play, vysoká odolnost proti otřesům a nárazům.
 
 

897 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

741 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Přenosný SSD, kapacita 256 GB, rozhraní USB 3.2 Gen1 typ-A/typ-C(adaptér), software Nero Backup, Plug and play, vysoká odolnost proti otřesům a nárazům.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Verbatim

Exa kód:VER405841
Kód výrobce:53249
 

 

Přenosný SSD Verbatim Store ‘n’ Go
SSD Store ‘n’ Go je ideální pro uživatele, kteří hodně cestují, a představuje rychlé a bezpečné řešení pro rozšíření úložiště a zálohování souborů. Rozhraní USB 3.2 Gen1 nabízí vysoké přenosové rychlosti až 5 Gb/s, takže vás už přesouvání větších souborů nezdrží a vysokokapacitní úprava fotografií už nebude problém, kdykoli se do ní budete chtít pustit.

  • Přednosti SSD Verbatim Store ‘n’ Go
  • Kvalita produktů Verbatim
  • Rozhraní USB 3.2 Gen1
  • Podpora USB typ-A a typ-C (adaptér)
  • Lehký a tenký design

Vysoký výkon
Tento SSD je kompatibilní s platformami PC i Mac a má rozhraní USB 3.2 Gen1 s připojením USB-C pro superrychlý přenos dat. SSD dokáže rychle přenášet velké objemy dat, což je ideální pro úpravu videa, přesouvání velkého množství dat či maximalizaci herního výkonu. Balení obsahuje kabel USB-C na USB-A a také adaptér USB-A na USB-C pro připojení široké řady zařízení.

Software Nero Backup
Pro další stupeň zabezpečení je součástí software Nero Backup, který vám pomůže zálohovat všechny soubory, složky a jednotky z notebooku nebo počítače, kdykoliv chcete. Můžete si také naplánovat automatické pravidelné zálohování v konkrétní čas a den! Software Nero Backup je kompatibilní se systémem Windows 7, Windows 8 a Windows 10 (není kompatibilní se systémem Mac OS).


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Pevný disk SSD
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Formát 
 
 
Formát
Tento parametr specifikuje v palcích (") rozměr externího disku. Obvykle jsou na trhu k dispozici disky o velikosti 2.5", případně 3.5".
 
 
 
 
 
2,5"
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi