Verbatim BD-R SL (6x, 25GB),NON-ID, 50 cake

Exa kód : VER405364
 
 
 
 

 

Verbatim BD-R SL (6x, 25GB),NON-ID, 50 cake
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Blu-Ray
 
 

911 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

753 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Verbatim

Exa kód:VER405364
Kód výrobce:43838
 

 

Přehled
Disky Blu-ray byly navrženy pro vysoké rozlišení. Díky velké kapacitě lze disky Blu-ray použít k nahrávání, ukládání a přehrávání velkých videosouborů a audiosouborů s vysokým rozlišením. Disky Blu-ray Verbatim jsou kompatibilní s nejnovějšími přehrávači a vypalovačkami Blu-ray od předních výrobců. Společnost Verbatim s 50letými zkušenostmi navíc na své disky Blu-ray poskytuje omezenou doživotní záruku a vy tak můžete být klidní, protože víte, že naší technologii můžete důvěřovat.

Vysoká kapacita
Díky kapacitě nejméně pětkrát větší než u DVD jsou disky BD-R (25 GB) vynikající pro ukládání domácího videa v HD, velkých souborů fotografií a hudby. Pokud potřebujete vyšší kapacitu, pak můžete využít disky BD-R DL (50 GB) či BD-R XL (100 GB), které jsou ideální pro ukládání všeho, co potřebujete, bez nutnosti použít více disků. Disky BD-RE umožňují nahrát data a pak je až tisíckrát přepsat!

Rychlý záznam
Disky Blu-ray Verbatim nabízejí třikrát rychlejší záznam než DVD. Disky Blu-ray 6× nabízejí záznam rychlostí až 216 Mbps, 4× až 144 Mbps a 2× až 72 Mbps. Je tak možný rychlý, ale stabilní záznam.

Dlouhá životnost
Optické disky jsou ideálním řešením archivace. Jsou odolné vůči prachu a vodě a odolávají změnám teploty a vlhkosti. Není třeba se bát ztráty cenných souborů, až se porouchá pevný disk či flash disk USB – vše bude v bezpečí na discích Blu-ray.

Ochrana proti poškrábání HardCoat
Disky Blu-ray Verbatim mají ochranu proti poškrábání HardCoat, která chrání proti otiskům prstů a nánosům prachu, což snižuje počet chyb při záznamu či přehrávání.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Blu-Ray
Stav produktu  Nový
Druh balení média  Spindle
Možnost potisku  Ne Printable
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi