Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

Verbatim 64GB USB Flash 3.0 V3 Store'n'Go černý P-blist 49174

Exa kód : VER405846
 
 
 
 

 

Verbatim 64GB USB Flash 3.0 V3 Store'n'Go černý P-blist 49174
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Flash disk, Barva Černá, Kapacita 64 GB, Rychlost čtení 80 MB/s, Rychlost zápisu 25 MB/s, Typ USB USB 3.0
 
 

241 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

199 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Verbatim

Exa kód:VER405846
Kód výrobce:49174
 

 

Flash disk Verbatim, 64 GB
Paměťová jednotka USB Verbatim Store ‘n’ Go z řady V3 nabízí v kompaktním a elegantní těle vynikající výkon pro přenášení vašich dat, a to díky moderním technologiím využívaným při výrobě a rozhraní SuperSpeed USB 3.0. Pro vyšší bezpečnost jsou Flash disky V3 vybaveny zasouvacím mechanismem, který zajišťuje ochranu konektoru USB při přenášení.

Rychlý přenos dat
Tento model USB Flash disku Verbatim Store ‘n’ Go V3 poskytne dostatečnou kapacitu 64 GB. K počítači se připojuje přes USB 3.0 rozhraní/3.1 Gen 1 Type-A a v případě využití tohoto moderního rozhraní nabídne rychlost čtení až 80 MB/s a rychlost zápisu až 25 MB/s.

Kompaktní rozměry
Na Flash disk si můžete nahrát obrovské množství fotografií, hudby i videozáznamů a nosit je stále s sebou. Kompaktní rozměry a nízká hmotnost je samozřejmostí a nechybí Plug and Play technologie, která zajistí automatickou instalaci a bezproblémový provoz na naprosté většině pracovních stanic.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Flash disk
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Kapacita 
 
 
Kapacita
Tato hodnota udává v gigabytech (GB) nebo terabytech (TB) celkové množství dat, které je disk schopen pojmout.
 
 
 
 
 
64 GB
Rychlost čtení 
 
 
Rychlost čtení
Tato hodnota uvádí v megabytech za sekundu (MB/s) rychlost čtení dat z disku. Všeobecně platí, že čím vyšší hodnota, tím lépe.
 
 
 
 
 
80 MB/s
Rychlost zápisu 
 
 
Rychlost zápisu
Tato hodnota uvádí v megabytech za sekundu (MB/s) rychlost zápisu dat na disk. Všeobecně platí, že čím vyšší hodnota, tím lépe.
 
 
 
 
 
25 MB/s
Funkce a technologie 
Typ USB 
 
 
Typ USB
FlashDisky dělíme dle rozhraní které používají. Vybírat můžete mezi USB 2.0 a novějším a rychlejším USB 3.0. K dispozici jsou i modely s konektorem microUSB.
 
 
 
 
 
USB 3.0
Šifrování 
 
 
Šifrování
Některé FlashDisky jsou vybaveny softwarovým nástrojem pro šifrování dat, který zaručí jejich maximální bezpečnost a ochranu proti zneužití.
 
 
 
 
 
Ne
USB OTG 
 
 
USB OTG
USB OTG neboli USB On-The-Go je standard, který umožňuje připojení flash disku k jakémukoliv zařízení, které má Micro USB konektor. To se například hodí na cestách, kdy si filmy uložíte na flash disk a poté si je jednoduše pustíte na tabletu nebo chytrém telefonu.
 
 
 
 
 
Ne
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi