Produkt je vyřazen!
 

 

UMAX VisionBook P55 X2 LTE

Exa kód : GSM231974
 
 
 
 

 

UMAX VisionBook P55 X2 LTE
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Smartphone
 
 
+ Slim Touch Green - kuličkové pero se stylusem v hodnotě 149 Kč zdarma
 

2 490 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 058 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 124  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Umax

Exa kód:GSM231974
Kód výrobce:UMM200P52
 

 

UMAX VisionBook P55 X2 LTE

Umax VisionBook P55 X2 LTE nabízí full screen 5,5" displej, čtečku otisků prstů a skvělý poměr cena a výkon.

VisionBook P55 X2 LTE nabízí unikátní full screen 5,5" displej s poměrem stran 18:9, díky kterému tento mobil skvěle padne do ruky.. Nabízí skvělou výbavu včetně čtečky otisků prstů,Wifi, Bluetooth 4.0, GPS, FM rádia. Výkonný čtyřjádrový procesor MTK6737 zajistí naprosto plynulý chod operačního systému Android 7.0 při procházení internetu, přehrávání multimédií nebo hraní her. Nechybí ani GPS přijímač, telefon tedy dobře poslouží i jako navigace na cestách. Potěší také dvojice kamer s rozlišením 5MP a 13MP (SW interpolace)

Zabudovaná čtečka otisků prstů

VisionBook P55 X2 LTE je vybaven čtečkou otisků prstů, kterou využijete například při odemykání telefonu i v dalších aplikacích díky nejnovějšímu systému Android 7.0. Nastavení této jedinečné funkce je snadné díky průvodci v českém jazyce.


Unikátní full screen 5,5" HD displej s 2,5D zakřivením

VisionBook P55 X2 LTE skvěle padne do ruky díky novému typu  5,5" HD LTPS displeje s rozlišením 1289x640 bodů s poměrem stran 18:9. Na velkém displeji si vychutnáte své oblíbené filmy ve vysokém rozslišení a prohlížení webových stránek i Youtube bude pro Vás zážitkem.

Nejnovější čtyřjádrový procesor Mediatek MTK 6737

Procesory tohoto výrobce najdete od nejlevnějších telefonů až po nejvýkonnější telefony a tablety na světě. Mediatek MTK6737 je určen do cenově dostupných zařízení a nabízí o 20% vyšší výkon než předchozí generace se současnou vyšší úsporou energie. Nový čip si poradí s přehráváním a nahráváním Full HD videa a hlavně pak si mohou uživatelé telefonů s tímto čipem užít rychlé datové připojení LTE. 

Náhradní zadní kryt v balení

V balení naleznete další zadní kryt v červené barvě. Jednoduše si tak změníte vzhled telefonu.

4G LTE technologie

Pod zkratkou LTE se skrývá celý název Long Term Evolution. Tato technologie navazuje na současnou 3G síť a přináší vylepšení v několika ohledech. Tím nejzásadnějším je samozřejmě navýšení rychlosti v obou směrech – stahování i nahrávání. LTE je schopno vyvinout teoretickou maximální rychlost až 172,8 Mb/s při stahování a 57,6 Mb/s pro upload při šířce kanálu 20 MHz. V praxi je rychlost samozřejmě o poznání nižší, neboť je dělena mezi spoustu jiných uživatelů, operátoři navíc často používají menší šířku kanálu.

Operační systém Android 7 Nougat

Operační systém je postaven na nejnovějším čistém Androidu verze 7.0 Nougat, kterému nechybí Google Play pro instalaci oblíbených aplikací. Verze 7.0 nabízí řadu vylepšení včetně optimalizace chodu na baterii, oprávnění aplikací a také možnost využít SD katu pro rozšíření kapacity úložiště pro instalaci aplikací. Ovládání telefonu je ještě více příjemnější a svižnější, než kdykoliv předtím.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Smartphone
Stav produktu  Nový
Operační systém 
Procesor 
Paměť 
Displej 
Rozhraní a konektivita 
Sim karta 
Fotoaparát 
Výbava 
Baterie 
Rozměry a hmotnost 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi