Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

UMAX VisionBook 7A 3G

Exa kód : UMX000100
 
 
 
 

 

UMAX VisionBook 7A 3G
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Notebook, Google Android, Úhlopříčka displeje 7", Rozlišení displeje 1024 x 600, IPS, 1.3 GHz, Kapacita operační paměti 2 GB DDR3
 
 

1 688 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 395 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 84  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Umax

Exa kód:UMX000100
Kód výrobce:UMM2407MA
 

 

Cenově dostupný 3G tablet s Android 10 a 2GB RAM
Hledáte kvalitní a dostupný tablet se slotem pro SIM kartu, s možností telefonování, funkcí GPS i prohlížení webu kdekoliv na cestách? Navrhli jsme pro Vás cenově dostupný 7" tablet s kvalitním IPS displejem, 2GB RAM, 16GB úložištěm a čtyřjádrovým procesorem MTK8321. Povedený design skvěle padne do ruky a procházení webovými stránkami pro Vás bude potěšením. Tablet nabízí nejnovější operační systém Android 10 (Go edition) včetně GMS certifikace. Budete mít tedy k dispozici obchod Google Play se všemi oblíbenými aplikacemi.

Pokud chcete využít tablet k telefonování nebo surfování na webu kdekoliv na cestách, vložte SIM kartu do slotu v tabletu a můžete se ihned připojit k internetu nebo telefonovat. Nechybí ani GPS přijímač, tablet tedy dobře poslouží i jako navigace na cestách.

Rychlý čtyřjádrový procesor Mediatek MTK 8321
Procesory tohoto výrobce najdete od nejlevnějších telefonů až po nejvýkonnější telefony a tablety na světě. Mediatek MTK8321 je určen do cenově dostupných zařízení a nabízí vyšší výkon než předchozí generace se současnou vyšší úsporou energie. Navíc podporuje datové připojení 3G i telefonování.

Certifikovaný operační systém Android 10 (Go edition)
Operační systém je postaven na nejnovějším Android 10 (Go edition), kterému nechybí Google Play pro instalaci oblíbených aplikací a který umožní svižnější běh. Práce s pamětí a úložným prostorem je optimalizovaná pro cenově dostupná android zařízení. Řady vylepšení se dočkalo i samotné uživatelské rozhraní. Tablet se systémem byl testován v Google laboratořích a získal GMS certifikaci.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Notebook
Stav produktu  Nový
Operační systém 
Operační systém 
 
 
Operační systém
Je základní programové vybavení zařízení, které je zavedeno do paměti přístroje při jeho startu a zůstává v činnosti až do jeho vypnutí. Hlavním úkolem operačního systému je zajistit uživateli možnost zařízení ovládat.
 
 
 
 
 
Google Android
Displej 
Úhlopříčka displeje 
 
 
Úhlopříčka displeje
Vzdálenost dvou protilehlých rohů displeje. Standardně je tato vzdálenost udávána v palcích, přičemž 1 palec = 2.54 cm.
 
 
 
 
 
7"
Rozlišení displeje 
 
 
Rozlišení displeje
Počet pixelů, které může být zobrazeno na obrazovce. Čím vyšší rozlišení, tím jemnější obraz můžete čekat. Malá rozlišení jsou určena pro klasickou práci s dokumenty, internet. Rozlišení od 1920 × 1080 a výše oceníte převeším při sledování a střihu videa, při hrách nebo při práci s grafikou.
 
 
 
 
 
1024 x 600
Technologie displeje  IPS
Procesor 
Počet jader procesoru 
 
 
Počet jader procesoru
Procesor s více fyzickými jádry požadovanou operaci zpracuje daleko rychleji. Vyšší počet jader skvěle využijete například při spracování a střihu videa.
 
 
 
 
 
4
Frekvence procesoru - základní 
 
 
Frekvence procesoru - základní
Udává počet instrukcí v [MHz], které dokáže čip vykonat za 1 sekundu. Všeobecně platí, čím vyšší frekvence, tým vyšší pracovní výkon.
 
 
 
 
 
1.3 GHz
Grafická karta 
Paměť 
Kapacita operační paměti 
 
 
Kapacita operační paměti
Operační paměť je jedna ze základních komponent notebooku, která se podílí na celkové rychlosti počítače. Obecně platí, že čím více, tím lépe. Čím více dat pojme operační paměť, tím rychleji budou zpracovány výpočty procesoru a následný zapis na disk. Kapacitu této paměti využívají nejvíce aplikace pro zpracování grafiky, videa a nebo hráči her. V konečném důsledku ovlivňuje celkový chod operačního systému a programů.
 
 
 
 
 
2 GB DDR3
Úložiště 
Rozhraní a konektivita 
Webová kamera  Ano
Wi-Fi  Ano
Bluetooth  Ano
Audio jack  Ano
Baterie 
Hmotnost  0,26 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi