TrueLife HeatBlanket 1508

Exa kód : LAM349388
 
 
 
 

 

TrueLife HeatBlanket 1508
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
TrueLife HeatBlanket 1508, 3 úrovně nahřívání, HeatBlanket 1508 je jedna z mála dek na trhu, která je opatřená odnímatelným povlakem
 
 
Od 59  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TrueLife HeatBlanket 1508, 3 úrovně nahřívání, HeatBlanket 1508 je jedna z mála dek na trhu, která je opatřená odnímatelným povlakem

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

TrueLife

Exa kód:LAM349388
Kód výrobce:8594175354720
 

 

TrueLife HeatBlanket 1508
Znáte ten pocit, když přijdete prokřehlí domů a jediné, po čem toužíte, je zachumlat se do něčeho hřejivého? TrueLife HeatBlanket 1508 je řešením pro tuto situaci. Deku jednoduše zapnete a během pár okamžiků si můžete užívat příjemného tepla. Působí blahodárně nejen na zimomřivost, ale také na uvolnění svalů, čímž může ulevit od bolesti. Deka je vyrobena z měkkého a hebkého microfleecu, který je příjemný na dotyk. Díky snímatelnému povlaku se nemusíte bát znečištění - povlak jednoduše vyperete v pračce. Teplotu deky si zvolíte sami ze tří nabízených úrovní. Díky funkci automatického vypnutí se nemusíte obávat přehřátí či dokonce popálenin. HeatBlanket 1508 se vyplatí i po finanční stránce díky tomu, že vás zahřeje mnohonásobně levněji, než vyhřívání místnosti přímotopem.

Jednoduché použití

Ovládání deky zvládne úplně každý. Sami si ze tří úrovní vyberete teplotu, která vám vyhovuje. Pomocí funkce Fast Heat se dečka rychle a rovnoměrně nahřeje a příjemné a ulevující teplo se tak dostaví mnohem rychleji, než kdybyste vytápěli celou místnost, obzvlášť v chladnějších podmínkách. Deku také můžete připevnit k matraci pomocí gumových úchytů, nebo se do ní pohodlně zachumláte a zima už vás nikdy trápit nebude. Deku i povlak můžete bez obav prát v pračce.

Praktický povlak

HeatBlanket 1508 je jedna z mála dek na trhu, která je opatřená odnímatelným povlakem. Díky tomu se nemusíte obávat znečištění – když se vám deka zašpiní například od dobrot, konzumovaných u televize, jednoduše povlak sundáte a vyperete v pračce. Tím se výrazně prodlouží životnost deky a variabilita využití. Deku si tak budete moct vzít například na balkón nebo na chalupu bez obav, že si ji poničíte.

Komfort doma i na cestách

Vyhřívaná deka od značky TrueLife vám zajistí příjemný a kvalitní spánek v posteli, zahřeje vás ale i na gauči u televize nebo v křesle s vaší oblíbenou knížkou. O teplo a pohodlí nepřijdete ani na cestách nebo o chladných nocích na chatě. Deka je kompaktní, praktická a nevyžaduje žádnou speciální údržbu, takže může bez problému cestovat s vámi.

3 úrovně nahřívání

Sami si zvolíte teplotu, která vám je nejpříjemnější.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Typ 
 
 
Typ
Podle způsobu instalace rozdělujeme sppotřebiče na volně stojící a vestavné, ty jsou zabudovány přímo nábytku.
 
 
 
 
 
Volně stojící
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi