Truelife Care Q6

Exa kód : LAM349386
 
 
 
 

 

Truelife Care Q6
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Truelife Care Q6 - nabízí tři režimy měření teploty. Kromě klasického měření tělesné teploty dokáže změřit i předměty, povrchy, nebo tekutiny, baterie teploměru vystačí až na 6 000 měření
 
 

420 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

347 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Truelife Care Q6 - nabízí tři režimy měření teploty. Kromě klasického měření tělesné teploty dokáže změřit i předměty, povrchy, nebo tekutiny, baterie teploměru vystačí až na 6 000 měření

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

TrueLife

Exa kód:LAM349386
Kód výrobce:8594175356892
 

 

Truelife Care Q6
Usnadněte si měření teploty při chřipce nebo nachlazení s bezkontaktním teploměrem TrueLife Care Q6. Teplotu dokáže změřit během sekundy s přesností na 0,1°C. TrueLife Care Q6 nabízí dva režimy měření, díky kterým dokážete bezkontaktně změřit přesnou teplotu osob, i předmětů nebo tekutin. Naměřené hodnoty se zobrazují na LCD displeji a jsou doprovázeny barevným podsvícením a indikátorem zvýšené teploty. Teploměr se díky jeho malým rozměrům perfektně hodí na cesty, dokáže si zapamatovat 10 naměřených hodnot, a jeho baterie vystačí až na 6 000 měření.

2 režimy měření

TrueLife Care disponuje dvěma režimy měření teploty. Kromě klasického měření tělesné teploty dokáže změřit i předměty, povrchy, nebo tekutiny. Snadno tak můžete zkontrolovat třeba kojeneckou stravu nebo čaj.

Přesné, rychlé a pohodlné měření

S teploměrem TrueLife Care Q6 nemusíte dlouho čekat, výsledek měření se dozvíte do 1 sekundy od stisknutí tlačítka. Teploměr využívá technologii infračerveného záření a teplotu měří s přesností na 0,1 °C. Bezkontaktní měření je navíc naprosto hygienické a zároveň i pohodlné, teploměr stačí namířit do středu čela a stisknout tlačítko. Pokud potřebujete změřit teplotu dítěti, klidně může zůstat spát a ani nemusíte rozsvěcet světlo. LCD displej má barevné podsvícení a při zvýšené teplotě vás upozorní červené podsvícení.

Snadné ovládání a dlouhá výdrž

Baterie teploměru vystačí až na 6 000 měření. Ovládání zvládne každý – měření probíhá stiskem jediného tlačítka. Ihned po vybalení je teploměr připraven k použití. Vše potřebné vidíte na LCD displeji. Teploměr má navíc praktické a snadno přenosné tělo.

Paměť na 10 měření

Teploměr si dokáže zapamatovat 10 naměřených hodnot, změny teplot tak můžete snadno sledovat. Zároveň s naměřenými hodnotami vidíte i datum, kdy bylo měření provedeno.

Výdrž baterie na 6 000 měření

Baterie teploměru vám vystačí až na 6 000 jednotlivých měření.

Měří tělo, předměty i tekutiny

Kromě tělesné teploty osob můžete bezdotykově změřit i teplotu předmětů, povrchů, nebo tekutin. Teploměr je tak skvělým pomocníkem při ohřívání kojenecké stravy.

Certifikované zdravotnické zařízení

Teploměr TrueLife Care Q6 splňuje všechny požadavky proto, aby byl klasifikován jako zdravotnické zařízení.

Indikace zvýšené teploty

Zaznamená-li teploměr zvýšenou hodnotu teploty, upozorní vás barevným podsvícením a příslušným indikátorem na displeji.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Typ 
 
 
Typ
Podle způsobu instalace rozdělujeme sppotřebiče na volně stojící a vestavné, ty jsou zabudovány přímo nábytku.
 
 
 
 
 
Volně stojící
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi