Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

TrueLife AIR Purifier P3 WiFi

Exa kód : LAM349333
 
 
 
 

 

TrueLife AIR Purifier P3 WiFi
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Čistička vzduchu s UV lampou a ionizátorem, výkon čištění 120 m3/h, velikost místnosti až 18m2, dotykový displej, WiFi připojení, 6 druhů filtrace, senzory ovzduší, automatický režim, časovač, noční režim, barva bílá
 
 
 
Od 175  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Čistička vzduchu s UV lampou a ionizátorem, výkon čištění 120 m3/h, velikost místnosti až 18m2, dotykový displej, WiFi připojení, 6 druhů filtrace, senzory ovzduší, automatický režim, časovač, noční režim, barva bílá

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

TrueLife

Exa kód:LAM349333
Kód výrobce:8594175355697
 

 
TrueLife AIR Purifier P3 WiFi – Čistička vzduchu s UV lampou a ionizátorem

TrueLife AIR Purifier P3 WiFi – Čistička vzduchu s UV lampou a ionizátorem

Čistička vzduchu Truelife AIR Purifier P3 WiFi vyčistí až 120 m3 vzduchu za hodinu, poradí si s viry, bakteriemi i plísněmi a zlepší celkovou kvalitu vzduchu ve vaší domácnosti. Díky prachovému senzoru a automatické detekci nečistot nemusíte trávit tolik času úklidem a doma vás netrápí nepříjemné zápachy. Součástí je i ionizátor, který používá technologii IonTrue® a zvyšuje koncentraci záporných iontů v ovzduší, které působí příznivě na naše zdraví, psychiku i soustředění. Čistička lze připojit na WiFi a ovládat pomocí mobilní aplikace.

Čistička vzduchu s UV lampou a ionizátorem






Zdravá domácnost díky 6 násobné filtraci

Čistička vzduchu TrueLife vyčistí až 120 m3 vzduchu za hodinu. Je vhodná do místnosti o velikosti 12-18 m2 a díky nízké hmotnosti jí můžete bez obav přenášet. Čistička celkově zlepšuje kvalitu vzduchu, ničí viry, bakterie a další nečistoty a může tak významně pomoci alergikům nebo astmatikům. Čistička je opatřena barevnými indikátory kvality vzduchu, funkcí automatické detekce nečistot a automatického čištění. Bydlíte-li na místě, kde se často práší, potěší vás přítomnost prachového senzoru. 6 násobná filtrace v podobě anti-bakteriálního filtru, HEPA filtru, uhlíkového filtru, katalytického filtru, UV světla a ionizace zachytí až 99,9% polétavého prachu a vyčistí 93,5 % těkavých organických látek. Zároveň zachycuje viry a koronaviry.

Zdravá domácnost díky 6 násobné filtraci



UV lampa a ionizátor

Čistička je vybavena sterilizační UV lampou, která díky technologii UVCAir® pomáhá efektivně ničit mikroby a viry a zlepšuje tak celkovou kvalitu ovzduší ve vaší domácnosti. Jistě vás potěší i přítomnost ionizátoru. Technologie IonTrue® zvyšuje koncentraci záporných iontů. Dostatek záporných iontů ve vzduchu prospěšně ovlivňuje naše zdraví, má pozitivní dopad na naši psychiku i soustředění a může pomoci i s bolestmi hlavy. Díky ionizátoru čistička obohacuje vzduch o záporné ionty, zbavuje vzduch prachových částic a vzduch poté lépe okysličuje krev.

UV lampa a ionizátor



Chytré ovládání, snadná manipulace, nízká hlučnost

Ovládání čističky vzduchu je intuitivní a zvládne jej každý. Čističku můžete ovládat pomocí dotykového displeje s pěti tlačítky, nebo využít možnost ovládání prostřednictvím mobilní aplikace. Stačí čističku připojit na WiFi a postupovat dle pokynů. Díky nočnímu režimu vás čistička nebude rušit ani ve spánku, ventilátor při tomto nastavení pracuje na nízkou rychlost a všechna světla jsou vypnuta. Využít můžete i dětský zámek. Filtr je vyměnitelný, na nutnost výměny vás upozorní příslušný indikátor. Výhodou čističky je její nízká hlučnost i hmotnost. Třešničkou na dortu je čistý a zajímavý design.

Chytré ovládání, snadná manipulace, nízká hlučnost






120 m3 čistého vzduchu za hodinu

Čistička vzduchu Truelife vyčistí 120 m3 vzduchu za hodinu a hodí se do místnosti o velikosti 12-18 m2.

120 m<sup>3</sup> čistého vzduchu za hodinu



Chytrá domácnost

Čističku lze připojit na WiFi síť a ovládat prostřednictvím mobilní aplikace.

Chytrá domácnost



Ideální pro alergiky

6 násobný filtrační systém odstraňuje ze vzduchu prach, pyl, zvířecí alergeny, bakterie a viry, koronaviry, spory plísní. Nejrozšířenější alergeny jsou tak ze vzduchu odstraněny.

Ideální pro alergiky



Barevný indikátor kvality vzduchu

Indikátor kvality vzduchu se zapne při spuštění čističky, pomocí senzoru zvolí barvu, která odpovídá kvalitě okolního vzduchu, a detekuje počet volných částic v ovzduší.

Barevný indikátor kvality vzduchu



Automatický režim

Senzor vzduchu sám měří kvalitu vzduchu a zvolí optimální rychlost proudění. Při zvýšení znečištění zvýší automaticky výkon.

Automatický režim



Prachový senzor

Díky přítomnosti prachového senzoru čistička detekuje přítomnost prachových částic v ovzduší, následně vzduch čistí a vy trávíte méně času úklidem.

Prachový senzor



Ionizátor s technologií IonTrue®

Ionizátor zvyšuje koncentraci záporných iontů. Dostatek záporných iontů ve vzduchu prospěšně ovlivňuje naše zdraví, psychiku i soustředění a může pomoci i s bolestmi hlavy.

Ionizátor s technologií IonTrue®



Sterilizační UV lampa s technologií UVCAir®

Součástí čističky je sterilizační UV lampa, která pomáhá efektivně ničit mikroby a viry a zlepšuje tak celkovou kvalitu ovzduší ve vaší domácnosti. UV lampa uvolňuje 200 ~ 275 nm krátkovlnné ultrafialové záření, aby odstranila škodlivé látky.

Sterilizační UV lampa s technologií UVCAir®



Dotykový displej

Ovládání čističky vzduchu je velmi jednoduché a intuitivní. Všechny funkce lze nastavit pomocí ikon na dotykovém displeji.

Dotykový displej



Časovač

Čistička je vybavena časovačem, který ovládáte příslušným tlačítkem. Časovač lze nastavit od 1 do 8 hodin. Po uplynutí nastaveného času se čistička automatiky vypne.

Časovač



Noční režim

Čistička vás nebude rušit ani ve spánku, při nastavení na noční režim pracuje ventilátor na nízkou rychlost a všechna světla a podsvícení jsou vypnuta.

Noční režim



Dětský bezpečnostní zámek

Čistička je opatřena dětským bezpečnostním zámkem. Pokud chcete uzamknout ovládací panel, stisknete zároveň tlačítko UV lampy a tlačítko WiFi po dobu 3 sekund.

Dětský bezpečnostní zámek



Indikace výměny filtru

Nemusíte se obávat, že zapomenete, kdy máte vyměnit filtr. Čistička sama hlídá a rozpozná kdy je potřeba filtr vyměnit.

Indikace výměny filtru



4v1

Nemusíte řešit, který filtr je potřeba zrovna vyměnit. Čistička TrueLife AIR Purifier P3 WiFi má všechny filtry zabudované do jednoho.

4v1



Snižuje zápach

Filtr s aktivní uhlíkovou složkou pomáhá omezit nežádoucí pachy z domácích zvířat, kouře, výparů z vaření a odstraňuje různé nebezpečné plyny.

Snižuje zápach



HEPA13 filtr

HEPA filtr s 99,9 % účinností zachytí všechny částice o velikosti od 0,3 mikronu, mezi něž patří částečky kouře, bakterie, viry, pyly, ale také zvířecí alergeny a spory plísní.

HEPA13 filtr



AIR program

Zajistěte pro sebe a svojí rodinu kvalitní vzduch s naším TrueLife AIR programem. Více informací na truelife.eu/air.

AIR program



Manuál ke stažení.
 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Čistička vzduchu
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi