Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

TrueCam M11 GPS 4K

Exa kód : LAM349379
 
 
 
 

 

TrueCam M11 GPS 4K
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Kamera do auta, která disponuje přední kamerou. Přední má maximální (interpolované) rozlišení 3840 x 2160 px při 30 fps s poměrem stran 16:9.
 
 

3 890 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 215 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 195  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kamera do auta, která disponuje přední kamerou. Přední má maximální (interpolované) rozlišení 3840 x 2160 px při 30 fps s poměrem stran 16:9.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

TrueCam

Exa kód:LAM349379
Kód výrobce:8594175356250
 

 
TrueCam M11 – 4K trumf pro bezpečnou jízdu

TrueCam M11 – 4K trumf pro bezpečnou jízdu

TrueCam M11 – 4K trumf pro bezpečnou jízdu






Vždy ostré důkazy ve 4K

TrueCam M11 vás na cestách zbaví strachu z nevyzpytatelných situací. Ať se při jízdě semele cokoliv, díky špičkovému záznamu ve 4K budete mít jasné důkazy. Vysoké rozlišení je skvělé, protože i malé a vzdálené objekty se dají zvětšit bez ztráty kvality, takže všechny SPZky a dopravní značky zůstanou čitelné.







Nesponzorujte policii pokutami

Nesponzorujte policii pokutami

Neplaťte za zbytečné pokuty – kamera vás včas upozorní, že je dobré sundat nohu z plynu. TrueCam M11 ví o více než 40 tisících radarech a křižovatkách s detekcí jízdy na červenou ve 36 zemích světa. Databázi neustále rozšiřujeme a aktualizace máte doživotně zdarma. GPS se kromě varování před radary hodí i pro zobrazení rychlosti přímo ve videu nebo zpětné projetí trasy.

Peníze za pokuty zůstanou ve vaší kapse



Nenápadný vzhled a blesková instalace

Magnetický držák fixuje kameru pevně a nacvaknutí i vycvaknutí jsou s ním záležitost vteřiny. Nepřekvapí ho ani hrboly na rozbité silnici. Malé rozměry zase umožňují kameru ukrýt za středové zrcátko, kde vám nebude bránit ve výhledu a můžete ji tam s klidem nechat po zaparkování.

Nenápadný vzhled a blesková instalace



Maximum detailů i v noci

TrueCam kamery dlouhodobě ve tmě poráží konkurenci. U M11 jsme skvělé noční video přenesli do 4K rozlišení. Použitím špičkové optiky se nám ke každému pixelu povedlo přivézt více světla, takže i na temné silnici za městem bude okolí vozu skvěle vidět. Senzor si poradí i s oslněním protijedoucích aut.







Pohodlné ovládání z telefonu

Jednou spárujete, cvaknete do auta a už na ni nemusíte sáhnout – se zabudovanou Wi-Fi a šikovnou mobilní aplikací zvládnete kameru ovládat z telefonu. Užijte si minimum kabelů a rychlý bezdrátový přenos videí. Na dálku snadno upravíte i nastavení.

Pohodlné ovládání z telefonu



Bezpečí a výdrž díky superkondenzátoru

Místo klasické baterie využívá TrueCam M11 superkondenzátor, kterému nevadí extrémní výkyvy teplot ani náraz. V autě je při jízdě naprosto bezpečný a navíc má oproti baterce několikanásobnou životnost, protože se časem nijak nemění jeho vlastnosti. Kamera s kondenzátorem potřebuje neustálý zdroj energie, což v autě není žádný problém.

Bezpečí a výdrž díky superkondenzátoru



Oči i vzadu a další doplňky

V balení vám přijde vše, co pro bezpečnou jízdu s TrueCam M11 potřebujete. Možnosti ochrany jde ale snadno rozšířit třeba zadní Full HD kamerou, která vám pohlídá kufr a nárazník. Hodit se může i polarizační CPL filtr, který z videa odstraní nežádoucí odlesky palubky.

Oči i vzadu a další doplňky



Extra plynulé FullHD/60fps

Občas se místo maximální porce detailů hodí více snímků za vteřinu – třeba k plynulým záběrům svižné situace na silnici. M11 umí FullHD i při 60 fps.

Extra plynulé FullHD/60fps



Kodek H.265 pro úsporu místa

Kamera podporuje moderní a úsporný kodek H.265, který video bez ztráty kvality lépe komprimuje, takže se na paměťovku vejde víc záběrů.

Kodek H.265 pro úsporu místa



Spořič displeje s tachometrem

Kdykoliv se nechcete rozptylovat natáčenými záběry, můžete zapnout spořič displeje. Díky zabudované GPS může spořič fungovat jako tachometr a ukazovat aktuální rychlost.

Spořič displeje s tachometrem



Podpora až 128 GB Micro SD

Kamera sice staré záběry automaticky maže, ale i tak se hodí jich na kartě mít co nejvíce. Nikdy nevíte, na co se budete potřebovat znovu podívat. TrueCam M11 si rozumí s kartami do 128 GB.

Podpora až 128GB Micro SD



WDR

Funkce Wide Dynamic Range umožní kameře natáčet kvalitní video i při ostrém střídání světla a stínu. Široký rozsah vyhladí kontrast, takže kameru neoslní ani protijedoucí auto při noční jízdě.

WDR



Parkovací režim

Kamera pohlídá i zaparkované auto. Parkovací režim spustí nahrávání, jakmile G-senzor zaznamená náraz – třeba když do vás někdo omylem nacouvá.

Parkovací režim



Polarizační filtry pro nejlepší záběr (doplňkově)

Magnetické CPL filtry zbaví video nechtěných odlesků, takže bude ještě ostřejší a plné detailů. Typicky zabrání odleskům palubní desky ve skle.

Polarizační filtry pro nejlepší záběr (doplňkově)



Profesionální instalace

Pro váš maximální komfort a bezpečnost při řízení, využijte montáž kamery od profesionálů. Správné nastavení autokamery, skryté kabely, ničím nerušený výhled a pohodlí při řízení tak máte zaručené. Pro bližší informace navštivte truecam.com/instalace.

Profesionální instalace



Má vše, co má správná autokamera mít

Má vše, co má správná autokamera mít Má vše, co má správná autokamera mít




 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Připravte si IMEI nebo sériové číslo.
2 - Zavolejte na číslo: +420 381 489 800 (ve všední dny od 8 do 17 hodin) a nahlaste závadu nebo na adrese: https://www.vspdata.cz vyplňte formulář.
3 - Do dvou pracovních dní Vás bude kontaktovat kurýr DPD a vyzvedne reklamaci.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi