Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

TrueCam H5 WiFi

Exa kód : LAM000095
 
 
 
 

 

TrueCam H5 WiFi
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Kamera s 1,5“ displejem natáčející v rozlišení Full HD a HD. Funkce WDR, menu v českém jazyce, Wi-Fi, časová smyčka, možnost otočení obrazu o 180°, G-Senzor, funkce LDWS, parkovací režim, funkce zobrazení jména řidiče, zamykání záznamů, detekce pohybu.
 
 

2 490 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 058 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 125  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kamera s 1,5“ displejem natáčející v rozlišení Full HD a HD. Funkce WDR, menu v českém jazyce, Wi-Fi, časová smyčka, možnost otočení obrazu o 180°, G-Senzor, funkce LDWS, parkovací režim, funkce zobrazení jména řidiče, zamykání záznamů, detekce pohybu.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

TrueCam

Exa kód:LAM000095
Kód výrobce:8594175353013
 

 
TrueCam H5 – Autokamera, o které víte jenom vy

TrueCam H5

Autokamera, o které víte jenom vy

Hledáte do svého auta spolehlivou černou skříňku? Autokamera TrueCam H5 je nejmenší palubní kamera, jakou jsme dosud vyrobili. Přesto v sobě má všechny důležité funkce, které pomohou váš vůz ochránit na cestách i na parkovišti. Její hlavní předností je kvalitní záznam ve Full HD 1080p a minimální rozměry. Detaily jako SPZ nebo tváře chodců a řidičů budou vždy rozeznatelné a zároveň si kamery nikdo nevšimne – nemusíte se tak bát nechávat ji ve vozidle.

Revoluční je i způsob uchycení kamery v autě. Poprvé jsme použili námi vyvinutý magnetický držák s integrovaným nabíjením. Díky němu je každodenní připevnění kamery ještě snazší a rychlejší. S nejpraktičtějším upínacím systémem můžete ihned vyrazit.

Autokamera, o které víte jenom vy

Přenos videozáznamů vám výrazně usnadní zabudovaná WiFi. Díky ní TrueCam H5 snadno propojíte s mobilní aplikací a ihned můžete začít stahovat záběry a upravovat nastavení. Začněte autokameru používat ještě dnes a vyhněte se zbytečným nepříjemnostem během svých cest.

„TrueCam H5 je neviditelný strážce vašich cest.“

Jasné záběry ve Full HD

Truecam H5 i přes malé rozměry neslevuje z kvality pořizovaných záběrů. Ty mohou být až v rozlišení 1080p, což zajišťuje spolehlivé zachycení i drobných objektů. Rychlé pohyby zůstanou na záznamu plynulé díky vysoké snímkovací frekvenci 30 fps. K dispozici je i nižší HD rozlišení 720p, při kterém kamera pořídí až 60 snímků za vteřinu.

Jasné záběry ve Full HD

Nezdržujte se instalací

TrueCam H5 je připravena k jízdě během pár vteřin. Připevnění maximálně zjednodušuje unikátní magnetický držák, který uchytíte na sklo. Do něj pak kameru v mžiku zacvaknete a stejně snadno ji odnesete s sebou. Nabíjecí kabel vůbec neřešíte, protože je integrovaný do samotného držáku. Kamera se po připnutí začne nabíjet automaticky.

Nezdržujte se instalací

Magnetický držák s GPS (doplňkově)

Pokud chcete záznam obohatit o souřadnice a rychlost jízdy, můžete si ke kameře dokoupit GPS držák. Rychlost jízdy můžete napevno zobrazit ve videu a vyhnout se tak spekulacím, zda jste při nehodě nebo jiné nepříjemné situaci nejeli příliš rychle. Nahraná data lze zobrazit v mapách, takže si můžete prohlédnout, kde všude vaše auto bylo.

Magnetický držák s GPS (doplňkově)

Neviditelný design

Tělo kamery má velmi kompaktní rozměry a ani svou matnou barvou nepoutá pozornost. To se hodí, pokud TrueCam H5 chcete nechávat v autě i při zaparkování třeba před nákupním centrem. Kolemjdoucí si ji jen stěží všimnou. Stejně tak vás nebude rozptylovat při řízení a rozhodně neomezí váš výhled.

Neviditelný design

Sama rozpozná náraz

Černá skříňka TrueCam H5 má v sobě citlivý G-senzor, který umí rozpoznat i jemný náraz. V takovou chvíli právě pořizovaný záběr automaticky uzamkne, aby nedošlo k jeho ztrátě. Vám tak v ruce zůstane cenný důkaz z celé události.

Sama rozpozná náraz

WiFi obstará přenos videí

Videa budou z vaší TrueCam H5 létat bezdrátově díky zabudované WiFi. Kameru jednoduše spárujete s mobilním telefonem a v aplikaci můžete se záběry ihned pracovat. Aplikace je dostupná pro telefony a tablety s operačním systémem Android a iOS, které vám usnadní i ovládání – vzdáleně lze zapnout či ukončit nahrávání nebo třeba upravit základní nastavení kamery.

WiFi obstará přenos videí

LCD displej a ovládání v češtině

Práci s kamerou vám zpříjemní přehledný 1,5“ LCD displej a hlavně kompletní ovládání v češtině. Změna nastavení, ruční zamknutí záběru, přehrání pořízeného videa – to vše zvládnete během okamžiku. Menu je navrženo tak, abyste se v něm rychle zorientovali i bez čtení návodu. Stačí se rozjet.

LCD displej a ovládání v češtině

Nikdy jí nedojde paměť

Autokamera vás chrání, pouze když natáčí. A Full HD záběry jsou náročné na paměť. Aby nikdy nedošlo k jejímu zaplnění, má v sobě TrueCam H5 funkci časové smyčky. Nejstarší záběr, na kterém se nic zajímavého nestalo a není uzamčený se tak sám smaže a uvolní prostor novému.

Nikdy jí nedojde paměť

Ohlídá i zaparkované auto

Nejen na silnici se může něco stát. Po zaparkování se z auta stává snadný cíl vandalů nebo nepozorných šoférů. Během parkovacího režimu je kamera v pohotovosti a jakmile rozpozná pohyb nebo náraz, začne nahrávat. Vždy tak budete vědět, co se kolem vašeho vozu děje. Stačí kameru nechat připojenou do napájení a důkazy jsou vaše.

Ohlídá i zaparkované auto

Rekordní životnost a bezpečí

TrueCam H5 napájí místo klasické baterie superkondenzátor, který nabízí řadu výhod. Nevadí mu extrémní výkyvy teplot, při nárazu je naprosto bezpečný a především má násobně delší životnost, protože se neopotřebovává jako baterie. Kamera s kondenzátorem musí být neustále připojena ke zdroji energie, což je ale u autokamery samozřejmost.

Rekordní životnost a bezpečí

Funkce WDR

Kamera je vybavena funkcí WDR (Wide Dynamic Range), která zajišťuje lepší snímání obrazu v situacích, kdy je část prostoru více a část méně osvětlena a dochází tak ke kontrastu mezi světlem a stínem. Typickým příkladem jsou záběry noční silnice s odlesky a světly protijedoucích vozidel. Kamera Vás i v těchto světelných podmínkách mile překvapí.

Funkce WDR

Profesionální instalace

Pro váš maximální komfort a bezpečnost při řízení, využijte montáž kamery od profesionálů. Správné nastavení autokamery, skryté kabely, ničím nerušený výhled a pohodlí při řízení tak máte zaručené. Pro bližší informace navštivte truecam.com/instalace.

Profesionální instalace

Parametry a specifikace

Rozlišení videa 1920 × 1080 (Full HD) 30FPS
1280 × 720 60FPS
Rozlišení fotografií až 12 Mpix
Úhel záběru v 1080p 130° (bez degradace obrazu)
Formát a komprese Formát MOV, komprese H.264
Zvuk Vestavěný mikrofon s možností vypnutí v menu
LCD displej 1.5" 480 × 240 pix
Baterie Superkondenzátor
Konektivita WiFi
USB 2.0
Slot pro Micro SD (až 64 GB)
Rozměry 54 × 45 × 45 mm
Manuál ke stažení.
 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Připravte si IMEI nebo sériové číslo.
2 - Zavolejte na číslo: +420 381 489 800 (ve všední dny od 8 do 17 hodin) a nahlaste závadu nebo na adrese: https://www.vspdata.cz vyplňte formulář.
3 - Do dvou pracovních dní Vás bude kontaktovat kurýr DPD a vyzvedne reklamaci.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit mobilní verzi