Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

Transcend TS32GJF700

Exa kód : FPR211650
 
 
 
 

 

Transcend TS32GJF700
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
USB Flash Disk, USB 3.0, kapacita 32GB, černý
 
 

191 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

158 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

USB Flash Disk, USB 3.0, kapacita 32GB, černý

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Transcend

Exa kód:FPR211650
Kód výrobce:TS32GJF700
 

 

Společnost Transcend uvedla na trh velmi snadno přenosný flash disk moderního vzhledu, kde je USB konektor chráněn pomocí praktického víčka. Velkým plusem pro tento model je přítomnost velmi rychlého rozhraní, které značně zvýší rychlost nahrávaných souborů a vám tím ušetří drahocenný čas.

Transcend JetFlash 700 disponuje vysokou kapacitou 32 GB, na kterou se vejde i větší množství multimediálních souborů. K pracovní nebo herní stanici se připojuje přes velmi rychlé USB 3.0 rozhraní, které naleznete na moderních počítačích. Flash disk nepotřebuje žádné další napájení, vystačí si tím, které odebere z USB portu kam je připojen a pro užívání není třeba instalovat žádné ovladače na běžně používaných operačních systémech,

Nejcitlivější částí disku je USB konektor, který by se mohl poškodit při přenášení s ostatním příslušenstvím nebo při přenosu v kapse. Proto je tento disk vybaven praktickým víčkem, díky kterému bude chráněn konektor, když zrovna flash disk nepoužíváte.

Rozměry disku jsou 69,5 x 19,8 x 8,8 mm a jeho hmotnost je pouze 10,3 gramů. Výrobce si pro tento model vybral elegantní černé barevné provedení, který ocení nejeden uživatel. Součástí flash disku je LED indikátor, který zobrazuje přenos dat.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Flash disk
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Kapacita 
 
 
Kapacita
Tato hodnota udává v gigabytech (GB) nebo terabytech (TB) celkové množství dat, které je disk schopen pojmout.
 
 
 
 
 
32 GB
Rychlost čtení 
 
 
Rychlost čtení
Tato hodnota uvádí v megabytech za sekundu (MB/s) rychlost čtení dat z disku. Všeobecně platí, že čím vyšší hodnota, tím lépe.
 
 
 
 
 
70 MB/s
Rychlost zápisu 
 
 
Rychlost zápisu
Tato hodnota uvádí v megabytech za sekundu (MB/s) rychlost zápisu dat na disk. Všeobecně platí, že čím vyšší hodnota, tím lépe.
 
 
 
 
 
30 MB/s
Funkce a technologie 
Typ USB 
 
 
Typ USB
FlashDisky dělíme dle rozhraní které používají. Vybírat můžete mezi USB 2.0 a novějším a rychlejším USB 3.0. K dispozici jsou i modely s konektorem microUSB.
 
 
 
 
 
USB 3.0
Šifrování 
 
 
Šifrování
Některé FlashDisky jsou vybaveny softwarovým nástrojem pro šifrování dat, který zaručí jejich maximální bezpečnost a ochranu proti zneužití.
 
 
 
 
 
Ne
USB OTG 
 
 
USB OTG
USB OTG neboli USB On-The-Go je standard, který umožňuje připojení flash disku k jakémukoliv zařízení, které má Micro USB konektor. To se například hodí na cestách, kdy si filmy uložíte na flash disk a poté si je jednoduše pustíte na tabletu nebo chytrém telefonu.
 
 
 
 
 
Ne
Záruka
Záruka pro spotřebitele  doživotní
Záruka pro firmu  doživotní
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Stránky výrobce:

http://www.transcendusa.com/


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi