Produkt je vyřazen!
 

 

TP-Link UE305

Exa kód : TPL425757
 
 
 
 

 

TP-Link UE305
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Kompaktní síťový adaptér z USB 3.0 na gigabitový ethernet, kterým připojíte do pevné sítě jak ultrabook, tak konzoli Nintendo Switch (a mnohé další přístroje). Rozhraní: USB 3.0 (vstup), 1 x 10/100/1000 Mbps RJ45 ethernetový port (výstup).
 
 

338 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

279 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kompaktní síťový adaptér z USB 3.0 na gigabitový ethernet, kterým připojíte do pevné sítě jak ultrabook, tak konzoli Nintendo Switch (a mnohé další přístroje). Rozhraní: USB 3.0 (vstup), 1 x 10/100/1000 Mbps RJ45 ethernetový port (výstup).

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

TP-LINK

Exa kód:TPL425757
Kód výrobce:UE305
 

 

Připojte svá USB zařízení k internetu kabelem: TP-LINK UE305
Připojte svůj notebook, počítač a další webová zařízení s portem USB k modemu, routeru nebo síťovému switchi, a poskytněte jim tak přístup ke kabelové síti. Adaptér byl navržen pro většinu moderních zařízení, aby mohla využívat výkonné a velmi rychlé kabelové připojení k síti – ideální pro zařízení, která nejsou vybavená ethernetovým portem RJ45.

Nejlepší přítel nejen každého hráče
Gigabitový ethernetový síťový adaptér stačí vložit do rozhraní USB 3.0 a UE305 vám rázem umožní připojit mimo jiné i konzoli Nintendo Switch ke kabelové síti, která představuje mnohem rychlejší a stabilnější typ připojení ve srovnání s Wi-Fi sítí. Dopřejte si velmi rychlé a vysoce kvalitní stahování na vaší konzoli Nintendo Switch.

Rychlý a stabilní přenos dat
Adaptér je vybaven portem USB 3.0 a gigabitovým ethernetovým portem a podporuje přenosové rychlosti v síti až 1 000 Mbit/s, takže je ideální volbou pro rychlý přenos a stahování velkých souborů, plynulé streamování, intenzivní hraní her a mnoho dalších činností.

Snadno použitelné zařízení díky technologii „Plug and Play“
Adaptér je možné používat již několik vteřin po zapojení – není nutné ručně instalovat žádné ovladače. Intuitivní LED kontrolka přehledně indikuje stav sítě. Podpora připojení „Plug and Play“ pro Nintendo Switch, Windows 10/8.1 a Linux OS


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi