TP-Link TL-SG105S

Exa kód : TPL425828
 
 
 
 

 

TP-Link TL-SG105S
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Switch, Barva Černá, LAN porty 5, LAN 1000 Mb/s
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

TP-LINK

Exa kód:TPL425828
Kód výrobce:TL-SG105S
 

 

Dopřejte si gigabitovou rychlost: TP-LINK TL-SG105S
5portový 10/100/1000 Mbit/s stolní switch TP-LINK představuje snadný způsob přechodu na gigabitový ethernet. Zvyšte rychlost svého síťového serveru a páteřních připojení nebo proměňte gigabitovou rychlost ve stolních počítačích v realitu.

Nebude vás omezovat
Switch TL-SG105S, vybavený 5 porty 10/100/1 000 Mbit/s, výrazně rozšiřuje kapacitu vaší sítě a umožňuje tak okamžitě přenášet velké soubory. Díky tomu mohou uživatelé doma, v kanceláři, pracovní skupině nebo v kreativním produkčním prostředí přesouvat velké, na šířku pásma náročné soubory mnohem rychleji. Přenos grafických, CGI, CAD nebo multimediálních souborů přes síť proběhne za okamžik.

Ekologická technologie Green Ethernet
Nyní máte možnost vybrat ekologické řešení při upgradování na gigabitovou síť. Tento 5portový 10/100/1000 Mbit/s stolní switch je vybaven nejnovějšími technologiemi pro úsporu energie, které výrazně rozšiřují kapacitu vaší sítě při mnohem nižší spotřebě energie. Automaticky upravuje spotřebu energie podle stavu připojení a délky kabelu a zmenšuje tak uhlíkovou stopu vaší sítě.

Snadná obsluha
Automatické funkce zajišťují bezproblémovou instalaci (Plug and Play) tohoto gigabitového switche. Nevyžaduje žádnou konfiguraci. Funkce Auto MDI/MDIX eliminuje potřebu křížených kabelů. Funkce automatického vyjednávání na každém portu snímá rychlost připojení síťového zařízení (10, 100 nebo 1 000 Mbit/s) a inteligentně ji přizpůsobuje podle kompatibility a pro optimální výkon.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Switch
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
IPv4 
 
 
IPv4
Protokol pro internetovou komunikaci. Adresovaní IPv4 bylo ukončeno z důvodu vyčerpání roku 2011. Pro koncového uživatele je přechod z IPv4 na IPv6 nepostřehnutelný.
 
 
 
 
 
Ne
IPv6 
 
 
IPv6
Protokol pro internetovou komunikaci, nástupce IPv4. Pro koncového uživatele je přechod z IPv4 na IPv6 nepostřehnutelný.
 
 
 
 
 
Ne
Firewall  Ne
Vyrovnávací paměť  Ne
LAN porty 
 
 
LAN porty
Udává počet portů LAN, které slouží k propojení se zařízeními pro připojení k síti.
 
 
 
 
 
5
LAN 
 
 
LAN
Udává maximální přenosovou rychlost v "drátové" místní síti.
 
 
 
 
 
1000 Mb/s
Ostatní 
Výška  2,5 cm
Šířka  10 cm
Hloubka  9,8 cm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  60 měsíců
Záruka pro firmu  60 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi