TP-Link TL-SG1005D

Exa kód : TPL425019
 
 
 
 

 

TP-Link TL-SG1005D
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
mini switch, 5 x 10/100/1000 Mbs + 1 x uplink
 
 

326 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

269 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

mini switch, 5 x 10/100/1000 Mbs + 1 x uplink

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

TP-LINK

Exa kód:TPL425019
Kód výrobce:TL-SG1005D
 

 

K čemu slouží tento produkt
5portový gigabitový stolní switch TP-Link TL-SG1005D představuje snadný způsob přechodu na síť standardu Gigabit Ethernet. Zvyšte rychlost svého síťového serveru a páteřních připojení nebo proměňte gigabitovou rychlost ve stolních počítačích v realitu. Switch TL-SG1005D se navíc může pochlubit provedením s nižší spotřebou energie. S inovativní technologií úspory energie dokáže zařízení TL-SG1005D snížit spotřebu energie až o 80 %*, což z něj činí ekologické řešení pro vaši domácí nebo firemní síť.

Gigabitový switch
Switch TL-SG1005D, vybavený 5 porty 10/100/1 000 Mbit/s, výrazně rozšiřuje kapacitu vaší sítě a umožňuje tak okamžitě přenášet velké soubory. Díky tomumohou uživatelé doma, v kanceláři, pracovní skupině nebo v kreativním produkčním prostředí přesouvat velké, na šířku pásma náročné soubory mnohem rychleji. Přenos grafických, CGI, CAD nebo multimediálních souborů přes síť proběhne za okamžik.

Ekologická technologie Ethernett
Nyní máte možnost vybrat ekologické řešení při upgradování na gigabitovou síť. Tento 5portový gigabitový stolní switch TL-SG1005D nové generace je vybaven nejnovějšími technologiemi pro úsporu energie, které výrazně rozšiřují kapacitu vaší sítě při mnohem nižší spotřebě energie. Automaticky upravuje spotřebu energie podle stavu připojení a délky kabelu a zmenšuje tak karbonovou stopu vaší sítě.

Odpojení napájení nečinných portů
Když je počítač nebo síť vypnutá, příslušný port konvenčního switche stále odebírá nezanedbatelné množství energie TL-SG1005D umí automaticky detekovat stav připojení u každého portu a snížit spotřebu energie u nečinných portů. Výsledkem je až 80% úspora spotřeby energie.

Účet za energii podle délky kabelu
V ideálním případě mají kratší kabely nižší spotřebu energie, protože v kratším vedení dochází k menším ztrátám energie. To ale pro většinu zařízení neplatí, protože spotřebovávají stejné množství energie bez ohledu na délku kabelu.

Snadná obsluha
Automatické funkce zajišťují bezproblémovou instalaci (Plug and Play) tohoto gigabitového switche. Nevyžaduje žádnou konfiguraci. Funkce Auto MDI/MDIX eliminuje potřebu křížených kabelů. Funkce automatického vyjednávání na každém portu snímá rychlost připojení síťového zařízení (buď 10, 100, anebo 1 000 Mbit/s) a inteligentně ji přizpůsobuje podle kompatibility a pro optimální výkon.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Switch
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Metoda přenosu  Store and Forward
Firewall  Ne
Vyrovnávací paměť  Ne
LAN porty 
 
 
LAN porty
Udává počet portů LAN, které slouží k propojení se zařízeními pro připojení k síti.
 
 
 
 
 
5
LAN 
 
 
LAN
Udává maximální přenosovou rychlost v "drátové" místní síti.
 
 
 
 
 
1000 Mb/s
Ostatní 
Výška  2,8 cm
Šířka  16,5 cm
Hloubka  10,8 cm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Záruka pro firmu  36 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Stránky výrobce:

www.tp-link.com/cz


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dokumenty


 

Produktový list:  TL-SG1005D TL-SG1008D.pdf
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi