TP-Link EAP245(5-pack)

Exa kód : TPL425902
 
 
 
 

 

TP-Link EAP245(5-pack)
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Access point
 
 

11 721 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

9 687 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 586  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

TP-LINK

Exa kód:TPL425902
Kód výrobce:EAP245(5-pack)
 

 

TP-LINK EAP245

Hardwarový kontroler – je nejjednodušší a bezúdržbovou variantou. Je to kompaktní dedikované zařízení, pomocí kterého ovládáte jednu nebo dokonce více sítí a je dostupné i skrze cloudovou službu, jediným omezením je maximální počet až 100 AP připojených AP.
Softwarový kontroler – je další možností, budete na něj potřebovat počítač či server s operačním systémem Windows nebo Linux. Softwarový kontroler si zdarma stáhnete do počítače a nastavíte celou síť podobně jako u hardwarového.
Stand alone režim - jednotlivá AP jdou nastavit i samostatně přes vlastní webové rozhraní v tzv. režimu standalone, pokud potřebujete třeba pouze jedno AP. V tomto nastavení, ale bohužel přijdete o většinu užitečných funkcí jako fast roaming, tiketovací systém atd.
Odolnost vůči úplnému ponoření do vody v hloubce 1 metr po dobu půl hodiny

Bez dalších licencí a poplatků
Jedinou investicí, kterou musíte do tohoto profesionálního Wi-Fi systému vložit jsou náklady na hardware. Není nutné nakupovat žádné další drahé licence, maintenance nebo software. Software na správu AP – Omada SDN kontroler – si můžete stáhnout bezplatně na našich oficiálních stránkách.

Užitečné technologie
Wi-Fi systém Omada SDN uspokojí potřeby většiny velkých profesionálních sítí. Ať už jde o 16 oddělených SSID sítí (po 8 SSID v každém frekvenčním pásmu) s časovým rozvrhem, radius server pro bezpečnost v síti, MU-MIMO technologii pro komunikaci s více zařízeními současně, tiketovací systém pro distribuci přístupu do sítě nebo mesh technologii, pokud vám schází datový kabel. Dalšími jsou pak například Airtime Fairness, Beamforming nebo Band Steering.

V Omada SDN produktové řadě najdete produkty pro celou řadu produktů pro vnitřní použití, s nenápadným designem určených pro montáž na stěnu nebo strop. Najdete zde také produkty pro venkovní použití, které vydrží každé rozmary počasí a v neposlední řadě pak malé access pointy, které se hodí na montáž do elektrikářské krabičky a jsou tak vhodným nástroje pro pokrytí jednotlivých pokojů v hotelech, pro kanceláře nebo větší domácnosti. Součástí rodiny Omada SDN jsou také switche a gatewaye, které je možné také spravovat pomocí kontroleru.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Access point
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  60 měsíců
Záruka pro firmu  60 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi