TP-Link CPE210 Outdoor

Exa kód : TPL425430
 
 
 
 

 

TP-Link CPE210 Outdoor
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Klientská venkovní jednotka pro bezdrátové sítě v pásmu 2.4GHz vhodná pro delší spoje, výkonné rádio, 2x2 MIMO anténa se ziskem 9 dBi, WiFi 802.11b/g/n, 560MHz procesor, 64MB RAM, 2x Fast Ethernet, PoE napájení.
 
 

1 079 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

891 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 54  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Klientská venkovní jednotka pro bezdrátové sítě v pásmu 2.4GHz vhodná pro delší spoje, výkonné rádio, 2x2 MIMO anténa se ziskem 9 dBi, WiFi 802.11b/g/n, 560MHz procesor, 64MB RAM, 2x Fast Ethernet, PoE napájení.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

TP-LINK

Exa kód:TPL425430
Kód výrobce:CPE210
 

 

K čemu slouží tento produkt

Venkovní CPE zařízení 2,4GHz 300 Mbit/s 9 dBi, CPE210 je určeno pro ekonomické řešení venkovní bezdrátové sítě. Díky centralizovanému systému správy je ideální pro point-to-point, point-to-multipoint a venkovní pokrytí bezdrátové sítě. Profesionální výkon spolu s uživatelsky přívětivým designem dělá ze zařízení CPE210 ideální volbou pro práci i pro domácí použití.

Hardware pro podniková řešení

Díky chipsetům podnikové úrovně Qualcomm Atheros, anténám s vysokým ziskem a vysoce kvalitnímu použitému materiálu, speciálně navrženému krytu a PoE napájení, je zařízení CPE210 určeno především pro venkovní použití a může bezchybně fungovat v téměř každém klimatu, s provozní teplotou v rozmezí od -30 ? do +70 ?.

Pokročilý systém antén

Vestavěná duální polarizovaná anténa s vysokým ziskem a speciálním kovovým odrazem zajišťuje vyšší zisk a nižší rušení.

Vysoký výkon a vysoká citlivost

Pokročilé, vysoce výkonné Tx (až 27 dBm/500mW) a vysoce citlivé Rx (do -95dBm) rádiové front-end zařízení CPE210 bořící hranice rozsahu tradičního bezdrátového přenosu je ideální pro venkovní bezdrátové sítě.

Profesionální venkovní provedení

CPE210 je určeno pro práci v náročném prostředí, dokonce i v některých nejnáročnějších klimatických podmínkách po celém světě.

Odolné vůči povětrnostním vlivům

Díky svému krytu odolnému vůči povětrnostním vlivům a hardwaru průmyslové úrovně může být zařízení CPE210 provozováno v různých povětrnostních podmínkách, například na přímém slunci, v dešti, větru, sněhu nebo při extrémně nízkých/vysokých okolních teplotách (-30 °C až 70 °C).

Dvojitá ochrana proti elektrostatickým výbojům

Kromě zemnících svorek nabízí zařízení CPE210 další způsob, jak eliminovat elektrostatické výboje pomocí PoE adaptéru a ethernetového kabelu s uzemňovacím vodičem. Dodatečná bezpečnostní opatření zařízení CPE210 poskytují ochranu proti elektrostatickým výbojům až do15 kV a před bleskem 6000 V a zajišťují tak bezpečný provoz.

Technologie TP-LINK MAXtream TDMA

Díky neustále rostoucímu rozsahu sítě budou vzájemná rušení a kolize bezdrátových sítí mezi zařízeními CPE a základnovými stanicemi natolik velká, že skutečná propustnost sítě klesne, což velmi negativně pocítí koncový uživatelé. Ke zmírnění těchto negativních vlivů používá CPE210 technologii MAXtream TDMA.

Bezdrátový přenos dat až na vzdálenost 5km+

Speciálně navržené pro venkovní použití, ideální pro bezdrátový přenos dat na dlouhé vzdálenosti až 5km+, testováno v této oblasti.

Řízení Pharos – Centralizovaný systém správy

Zařízení CPE210 je také vybaveno softwarem centralizované správy, který pomáhá uživatelům jednoduše spravovat všechna zařízení ve své síti z jednoho počítače - řízení Pharos. Funkce, jako jsou zjišťování zařízení, monitorování stavu, aktualizace firmwaru a údržba sítě, mohou být spravovány pomocí řízení Pharos.

Hlavní znaky:

  • Vestavěná 9dBi 2x2 duální polarizovaná směrová anténa MIMO
  • Nastavitelný vysílací výkon od 0 do 27 dBm/500mW
  • Optimalizace na úrovni systému pro bezdrátový přenos do vzdálenosti více než 5km
  • Technologie TP-LINK Pharos MAXtream TDMA (Time-Division-Multiple-Access) zlepšuje výkon zařízení co se týče propustnosti, kapacity a latence, ideální pro aplikace PTMP
  • Centralizovaný systém správy – řízení Pharos
  • Provozní režimy AP / Klient / AP směrovač / Směrovač AP klienta (WISP)
  • Pasivní PoE adaptér podporuje napájení přes Ethernet až na 60 metrů a umožňuje vzdálené resetování zařízení

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Access point
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Záruka pro firmu  36 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi