TP-Link Archer T2E

Exa kód : TPL425894
 
 
 
 

 

TP-Link Archer T2E
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

471 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

389 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

TP-LINK

Exa kód:TPL425894
Kód výrobce:Archer T2E
 

 

WiFi pro všechny online potřeby: TP-LINK Archer T2E
Archer T2E obohatí váš počítač o podporu WiFi připojení a příjem signálů bezdrátové sítě ve dvou samostatných pásmech. Může dokonce fungovat i jako WiFi hotspot a sdílet internetové připojení s dalšími WiFi zařízeními. Zvolte pásmo 2,4 GHz k procházení internetu a používání e-mailu nebo sociálních sítí, nebo přepněte na pásmo 5 GHz pro streamování médií a hraní her.

Hlavní přednosti

  • Minimalistické provedení
  • Duální WiFi pásma
  • S MU-MIMO a WPA technologií

S technologií MU-MIMO
Užijte si ještě rychlejší datové přenosy, a to díky technologii MU-MIMO, která výrazně zvyšuje propustnost a efektivitu sítě. Aby bylo možné tuto vychytávku využít, je nutné i další zařízení, která MU-MIMO režim podporují .

Širší pokrytí
Výkonná anténa zesilující vysílaný signál výrazně prodlužuje dosah existující WiFi sítě, takže se můžete spolehnout na rychlé a ničím nepřerušované streamování 4K obsahu a plynulé hraní her.

Vylepšené zabezpečení s protokolem WPA3
Nejnovější protokoly zabezpečení sítí WiFi přináší nové možnosti pro zlepšení kyberbezpečnosti a ochrany v domácích WiFi sítích. Poskytuje individualizované šifrování s vyšším zabezpečením k zajištění bezpečnosti osobních hesel a zvýšení ochrany proti útokům hrubou silou.

Vícesměrová anténa
Nastavte si anténu do polohy, která bude nejlépe vyhovovat podmínkám prostředí. Vyměňte odnímatelnou anténu za vnitřní nebo směrovou anténu s různým dosahem a rozšiřte pokrytí bezdrátové sítě.

Klíčové vlastnosti

  • Bezdrátový adaptér PCI Express s duálním pásmem AC600
  • WiFi s duálním pásmem AC600 – využijte svou bezdrátovou síť naplno s rychlostí až 600 Mbit/s (433 Mbit/s v pásmu 5 GHz a 200 Mbit/s v pásmu 2,4 GHz)
  • Podpora technologie MU-MIMO – spolehněte se na mnohem větší propustnost a efektivitu sítě při použití routeru kompatibilního s MU-MIMO
  • Velký dosah bezdrátové sítě – připojte se ke své WiFi síti ve více místnostech v domě díky anténě s vysokým ziskem, která vysílá silnější signál
  • Podpora protokolu WPA3 – posilte kybernetickou bezpečnost díky zvýšené a personalizované ochraně
  • Držáky s nízkým profilem a standardní výškou – můžete snadno zvolit držák, který perfektně vyhovuje konstrukci vaší základní desky

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Záruka pro firmu  36 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi