Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

TP-Link Archer AX20

Exa kód : TPL425748
 
 
 
 

 

TP-Link Archer AX20
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Router, Barva Černá, Frekvenční rozsah 2.4 GHz / 5 GHz, IPv6, LAN porty 4, Počet antén 4, LAN 1000 Mb/s, WLAN 1775 Mb/s, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
 
 

1 702 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 407 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 85  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

TP-LINK

Exa kód:TPL425748
Kód výrobce:Archer AX20
 

 

TP-Link Archer AX20
TP-Link Archer AX20 je Wi-Fi router, který vám zajistí stabilní a silný internetový signál v celé domácnosti. Disponuje pokročilou technologií Wi-Fi 6, nicméně je zpětně kompatibilní i se všemi předchozími standardy 802.11, takže si můžete být jistí, že vám bude bezchybně fungovat. V kombinaci s technologií Beamforming se postará vždy o ten nejlepší možný signál a široké pokrytí. Práce ve dvou pásmech umožní dosáhnout mimořádné rychlosti až 1,8 Gb/s, která bohatě dostačuje i na náročné online streamování videí ve vysoké kvalitě nebo hraní her. Ani při nepřetržitém zapojení se nemusíte strachovat o vysokou spotřebu energie. Technologie Target Wake Time vám náklady sníží na minimum.

Vlastnosti

  • Moderní technologie Wi-Fi 6 pro široké a stabilní pokrytí
  • Target Wake Time zajistí sníženou spotřebu energie a úsporu financí
  • Možnost vytvoření multimediálního centra přes USB
  • Snadné a rychlé nastavení přes aplikaci Tether
  • Mimořádná rychlost až 1,8 Gb/s

Wi-Fi 6

Nejnovější generace technologie Wi-Fi vám zajistí nerušený zážitek při používání bezdrátového internetu. Zapomeňte na zpožďování či zpomalování, internet vám v celé domácnosti ustojí i náročné streamování či hraní online her.

Vysoká rychlost

Užívejte si plynulou akci díky mimořádným rychlostem. Práce ve dvou pásmech zaručí rychlost až 1,8 Gb/s. Pásma 2,4 GHz i 5 GHz nejnovější generace vám umožní streamovat ve 4K UHD rozlišení i stahovat jako lusknutím prstu.

Široké pokrytí

Mrtvé zóny jsou již minulostí. I v případě, že máte dům s patrem, se můžete spolehnout na kvalitní a silný signál na každém rohu. O jeho rovnoměrné šíření do prostoru se postará kombinace technologie Beamforming, čtyř antén s vysokým ziskem a vysokovýkonného front-end modulu.

Připojení více zařízení

V dnešní době výrazně narůstá počet chytrých elektronických zařízení v domácnosti, která k internetu připojujeme. Díky vysokému pokrytí, velkým rychlostem a špičkovému výkonu můžete k modemu připojit desítky různých zařízení, aniž by u kteréhokoliv z nich bylo znát zpomalování výkonu.

Zabezpečení WPA3

Užívejte si internet bez obav, že se vám někdo nabourá do soukromí. Zabezpečení WPA3 ochrání vaše připojená zařízení proti kybernetickým útokům. V bezpečí budou všechna vaše hesla i citlivé soubory a dokumenty.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Router
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Frekvenční rozsah 
 
 
Frekvenční rozsah
Všechny bezdrátové sítě fungují na určité frekvenci (pásmo). Frekvencí není nekonečné množství, a proto bezdrátové sítě využívají frekvence 2,4 GHz nebo 5 GHz, které jsou pro tyto účely určené.
 
 
 
 
 
2.4 GHz / 5 GHz
IPv6 
 
 
IPv6
Protokol pro internetovou komunikaci, nástupce IPv4. Pro koncového uživatele je přechod z IPv4 na IPv6 nepostřehnutelný.
 
 
 
 
 
Ano
Porty a antény 
WAN porty 
 
 
WAN porty
Udává počet portů WAN, které slouží k propojení se zařízeními pro příjem signálu.
 
 
 
 
 
1
LAN porty 
 
 
LAN porty
Udává počet portů LAN, které slouží k propojení se zařízeními pro připojení k síti.
 
 
 
 
 
4
Počet antén  4
USB 2.0 
 
 
USB 2.0
Univerzální rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost USB 2.0 je 480 Mbit/s (60 MB/s).
 
 
 
 
 
1
USB 3.0 
 
 
USB 3.0
Novější verze nejrozšířenějšího rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost je 5 Gbit/s (671 MiB/s).
 
 
 
 
 
0
Přenosové rychlosti 
LAN 
 
 
LAN
Udává maximální přenosovou rychlost v "drátové" místní síti.
 
 
 
 
 
1000 Mb/s
WLAN 
 
 
WLAN
Udává maximální přenosovou rychlost v bezdrátové místní síti.
 
 
 
 
 
1775 Mb/s
Šifrování 
WPA  Ano Personal
WPA2 Personal  Ano
WPA-Enterprise 
 
 
WPA-Enterprise
Předchůdce nejnovějšího zabezpečovacího protokolu WPA2. Je bezpečnější, než WEP, ale je taktéž zranitelný, a proto doporučujeme zakoupit router s šifrováním WPA2.
 
 
 
 
 
Ano
WPA2 Enterprise 
 
 
WPA2 Enterprise
Nejnovější povinné zabezpečení. Tento protokol je bezpečnější, než původní WPA.
 
 
 
 
 
Ano
Wi-Fi standardy 
802.11b 
 
 
802.11b
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze, které jsou označeny písmenem.
 
 
 
 
 
Ano
802.11g 
 
 
802.11g
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze, které jsou označeny písmenem.
 
 
 
 
 
Ano
802.11n 
 
 
802.11n
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze. Nejpoužívanější standarty v současnosti jsou 802.11n, využívající frekvenci 2,4 GHz a 802.11ac běžící na 5 GHz.
 
 
 
 
 
Ano
802.11ac 
 
 
802.11ac
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně.
 
 
 
 
 
Ano
Ostatní 
Výška  2,8 cm
Šířka  26 cm
Hloubka  13,5 cm
Hmotnost  0,43 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Záruka pro firmu  36 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi