Produkt je vyřazen!
 

 

Thrustmaster TS-XW Racer (XONE, PC)

Exa kód : THR123480
 
 
 
 

 

Thrustmaster TS-XW Racer (XONE, PC)
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Volant s pedály, konektor USB, kompatibilní s Xbox One, Xbox One X, One S a PC
 
 

14 141 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

11 687 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 707  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Volant s pedály, konektor USB, kompatibilní s Xbox One, Xbox One X, One S a PC

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Thrustmaster

Exa kód:THR123480
Kód výrobce:4460157
 

 

VLASTNOSTI

  • Závodní volant TS-XW Racer v měřítku 1:1 je replika volantu Sparco P310 Competition, o průměru 3,5 cm, který je oficiálně licencován pro Xbox One®, One X, One S a Windows® (PC)
  • Pomocí silného 40 Wattového bezkomutátorového servomotoru je u volantu zajištěna Force Feedback. Aby byl zajištěn stálý výkon motoru, i v případě intenzivního používání během dlouhých závodů, je motor opatřen chladícím systémem Motor Cooling Embedded (v patentovém řízení).
  • Ve volantu je zabudován dvojitý systém řemenů a řemenic a spolu s nápravou opatřenou kuličkovými ložisky je zajištěn extrémně plynulý chod. Nastavitelný úhel otočení až do 1080°.
  • TS-XW Racer je poháněn napájecím zdrojem Turbo Power toroidního tvaru s konstrukcí bez žeber. Toto uspořádání zajišťuje optimální výkonovou účinnost 86% (standardní napájecí zdroje opatřené žebry dosahují 65% účinnosti).
  • Pedálová souprava volantu obsahuje velké, pevné, nastavitelné pedály a vnitřní součásti jsou ze 100% vyrobené z kovu. Pedály obsahují také inovativní kónickou stopku Conical Rubber Brake Mod. Všechny 3 pedály jsou plně nastavitelné (rozteč, náklon a výška).

Algoritmus Field Oriented Control
Systém H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology™) je vybaven 16-bitovým vzorkováním (65,536 hodnot), zatímco nový algoritmus Field Oriented Control (F.O.C.) dynamicky optimalizuje požadavky na intenzivní kroutivý moment.

Turbo Power
Externí napájecí zdroj Turbo Power poskytuje konstantní a ohromný špičkový výkon, aby okamžitě pokryl velmi rychlé požadavky hry.
Toroidní tvar bez žeber zajišťuje optimální výkonovou účinnost 86% (produkuje pouze 14% tepla). Špičkový výkon: 400 wattů!

Souprava pedálů
Vyznačuje se 100% kovovou vnitřní strukturou, plus kónickou gumovou stopkou Conical Rubber Brake Mod (s ultra progresivním odporem na konci dráhy brzdového pedálu), pedálová souprava T3PA je plně nastavitelná, což umožňuje perfektní přizpůsobení potřebám hráčů.
Pro optimální přizpůsobení lze u všech tří pedálů nastavit výšku, náklon a rozteč


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi