Thrustmaster GP XID PRO (PC)

Exa kód : THR123517
 
 
 
 

 

Thrustmaster GP XID PRO (PC)
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Gamepad Thrustmaster GP XID PRO, 12 digitálních akčních tlačítek + 1 tlačítko Windows Live, křížový D-pad, levý a pravý mini-stick, 2 dlouhé, zakřivené progresivní spínače, verze pro PC.
 
 

629 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

520 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Gamepad Thrustmaster GP XID PRO, 12 digitálních akčních tlačítek + 1 tlačítko Windows Live, křížový D-pad, levý a pravý mini-stick, 2 dlouhé, zakřivené progresivní spínače, verze pro PC.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Thrustmaster

Exa kód:THR123517
Kód výrobce:2960821
 

 

Zabudovaný XInput standard: Výkonný a výhodný
GP XID PRO těží ze zabudovaného XInput (XID) standard přímo v ovladači, který umožňuje absolutní Plug and Play – stačí pouze ovladač zapojit a začít hrát – nemusíte nic instalovat!
Zakomponovaný XInput standard zajistí, že ovladač je okamžitě rozeznán jako Xbox® gamepad ve Windows®.
Největší výhodou je, že všechna tlačítka i joysticky mají již přiděleny konkrétní funkce pro hru a není tedy potřeba pracně a zdlouhavě ovladač nastavovat.
Ještě lepší je skutečnost, že GP XID PRO je dlouho očekávaný ovladač s Plug and Play kompatibilní s PC s Windows® 7, 8 a 10.

Výjimečná přesnost: Dotek Thrustmaster kvality
Klíčem ke špičkovému výkonu jsou GP XID PRO inovativní ministicky poskytující vysoké rozlišení a 16-bitovou citlivost – pro přesnost dvakrát větší než u ostatních ovladačů na trhu dle laboratorních testů provedených ve hrách z pohledu první osoby (FPS)
Thrustmaster je specializovaný výrobce, na kterého se spoléhají profesionálové v simulačních hrách i nejpokročilejší hráči simulačních her díky dekádám nepřekonatelného výzkumu a vývoje.
Thrustmaster nyní s radostí nabízí veškeré know-how v této nové generaci herního ovladače.

Spolehlivý ergonomický design
Mimo výhody umožněné zabudovaným XInput standard poskytuje GP XID PRO optimalizovanou ergonomii – inspirován designem Xbox One® herních ovladačů – zaručuje ideální manipulaci s pohodlnou dostupností ministicků a triggers.
GP XID PRO obsahuje celkem 12 digitálních akčních tlačítek, které jsou perfektně umístěny pro snadný přístup a také jedno Windows® Live tlačítko.
Třešničkou na dortu je pak oplétaný vysoce kvalitní kabel snoubící pevnost, odolnost a flexibilitu.
GP XID PRO ministicky jsou umístěny tak, aby byly bezprostředně přístupné pro hráčovy palce – s pogumovaným povrchem pro maximálně komfortní použití.
GP XID PRO křížový D-pad zajistí maximální přesnost ve všech 8 směrech a dva dlouhé, zakřivené progresivní triggers umožní vylepšené dávkování střel a lepší kontrolu různých akcí ve hře.

Standard XInput (Xid) integrovaný do herního ovladače
Plug & Play: stačí zapojit a jste připraveni – není třeba nic instalovat
Okamžité rozpoznávání ve Windows®, hrách pro PC, hrách pro Windows® a Onlive®: všechna tlačítka a osy jsou v novějších hrách přiřazena příslušným funkcím a akcím – není třeba nic nastavovat


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi