Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Tenda W15E WiFi Hotspot AC1200 Router, 1xWAN, 2xWAN/LAN, 1xLAN, VPN,IPv6,Captive portal,MultiWAN,Kov

Exa kód : FPR100313
 
 
 
 

 

Tenda W15E WiFi Hotspot AC1200 Router, 1xWAN, 2xWAN/LAN, 1xLAN, VPN,IPv6,Captive portal,MultiWAN,Kov
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Router, Barva Černá, Frekvenční rozsah 2.4 GHz / 5 GHz, IPv6, LAN porty 3, Počet antén 4, WLAN 867,300 Mb/s, 802.11b, 802.11n, 802.11ac
 
 

734 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

607 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Tenda

Exa kód:FPR100313
Kód výrobce:W15E
 

 

Popis produktu
Dvoupásmový bezdrátový WiFi Hotspot router pracující souběžně v pásmu 2,4GHz (300 Mb/s) a 5GHz (867Mb/s), celková rychlost WiFi až 1167 Mb/s, standardy WiFi 802.11ac/a/b/g/n, multi WAN balance 1x WAN, 2x WAN/LAN, 1x LAN, QoS, zabezpečení WPA/WPA2-PSK, vlastní Captive portal (stránka pro vlastní přihlášení např. pro hotely), 4x anténa 6 dBi. Router umí spravovat Access Pointy Tenda i9, i21, i24, i25 a další. IPv6 adresace a VPN server/Client, WiFi pro návštěvy a mnoho dalších funkcí. Zabezpečení díky DDoS protection, ARP attack protection, DDNS a další.

Tento router je ideálním řešením do kanceláří, hotelů, větších domů a dalších společností. Podpora až 3 x WAN rozhraní pro sdílení konektivity více poskytovatelů Internetu nebo pro zálohu. Uživatel si může jednoduše vytvořit vlastní Captive portal pro přístup dle uživatelů a podporuje IPv6 a VPN server. Kovový obal, uchycení na stěnu. V kombinaci s velkým výběrem zabezpečení je ideálním WiFi routerem pro vaši práci i zábavu.

Perfektní spolehlivost připojení díky 3x WAN konektorům
Díky třem WAN portům je možné připojit až 3 různé poskytovatele Internetu a využít tak maximální rychlosti a spolehlivosti připojení k Internetu. Router může zatížení konektivity Internetu buď rozložit do všech třech linek nebo vybrat hlavní a ostatní pak jako záložní. Router podporuje WiFi standardy 802.11 ac/a/b/g/n a je tak univerzálním řešením vaší bezdrátové sítě. To vše s inteligentním řízením chipsetu, spotřeby, a kvality služeb tvoří opravdový ideál i pro náročnější prostředí. Porty umí pracovat různorodě jak uživatel potřebuje, v konfiguraci 1x WAN, 2x WAN/LAN, 1x LAN je nastavení opravdu individuální.

WiFi kontrolér pro Tenda Access pointy
Tenda W15E umí navíc spravovat další Access Pointy Tenda. Je možné tak do jedné sítě zapojit další Access Pointy Tenda i9, i21, i24, i25 a další a centralizovaně je spravovat, nastavovat, aktualizovat apod.

Podpora 2,4GHz a současně 5GHz
Výhod využití obou pásem je hned několik. Ideální způsob rozdělení: - 2,4GHz: prohlížení webových stránek, stahování souborů, emaily apod. - 5GHz: hraní náročných Online her, HD / FullHD / 4K / 8K streamování videa, zvláště aplikace kde je důležitá latence. Pásmo 2,4GHz také bývá ve větších zástavbách nebo panelových domech velmi zarušené, a dochází tak k degradaci výkonu na nižší úroveň, tak se WiFi routery z okolí ruší navzájem. Při použití 5GHz vám tato starost zcela odpadá. Pokrytí signálem je zajištěno pomocí čtyř 6 dBi antén. Součástí je nastavení síly signálu pro každou frekvenci zvlášť.

IPv6, QoS, SMART Bandwidth Control
Router je plně kompatibilní s nejnovější verzí Internet protokolu IPv6. Díky tomuto je možné využívat další služby vašeho poskytovatele Internetu, a router je s IPv6 plně připraven na přenos dat a prohlížení webových stránek i v budoucnu. Samozřejmostí je také pokročilé QoS, díky kterému jsou upřednostněny v síti služby, které jsou náročné na zpoždění a latenci. Pokročilé QoS je navíc doplněno o novější funkci "Smart Bandwidth Control" díky které dochází opravdu k chytrému zatížení sítě pro co nejlepší zajištění veškerých služeb.

VPN Server / Port forwarding / DMZ
Tenda W15E také vyniká plnou funkcí VPN Server. Podporuje PPTP server a L2TP server, dále PPTP Client, L2TP client a IPsec vše včetně kompletního nastavení. Navíc funkce Virtual Server, Port forwarding a DMZ díky kterým je možné nastavení další virtuálních portů apod.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Router
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Frekvenční rozsah 
 
 
Frekvenční rozsah
Všechny bezdrátové sítě fungují na určité frekvenci (pásmo). Frekvencí není nekonečné množství, a proto bezdrátové sítě využívají frekvence 2,4 GHz nebo 5 GHz, které jsou pro tyto účely určené.
 
 
 
 
 
2.4 GHz / 5 GHz
IPv6 
 
 
IPv6
Protokol pro internetovou komunikaci, nástupce IPv4. Pro koncového uživatele je přechod z IPv4 na IPv6 nepostřehnutelný.
 
 
 
 
 
Ano
Porty a antény 
WAN porty 
 
 
WAN porty
Udává počet portů WAN, které slouží k propojení se zařízeními pro příjem signálu.
 
 
 
 
 
1
LAN porty 
 
 
LAN porty
Udává počet portů LAN, které slouží k propojení se zařízeními pro připojení k síti.
 
 
 
 
 
3
Počet antén  4
Přenosové rychlosti 
HUB/switch  1000 Mb/s
WLAN 
 
 
WLAN
Udává maximální přenosovou rychlost v bezdrátové místní síti.
 
 
 
 
 
867,300 Mb/s
Šifrování 
WPA  Ano Personal
WPA2 Personal  Ano
Wi-Fi standardy 
802.11b 
 
 
802.11b
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze, které jsou označeny písmenem.
 
 
 
 
 
Ano
802.11n 
 
 
802.11n
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze. Nejpoužívanější standarty v současnosti jsou 802.11n, využívající frekvenci 2,4 GHz a 802.11ac běžící na 5 GHz.
 
 
 
 
 
Ano
802.11ac 
 
 
802.11ac
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně.
 
 
 
 
 
Ano
Ostatní 
Výška  3 cm
Šířka  22,5 cm
Hloubka  13,5 cm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi