Tenda V12 VDSL2/ADSL WiFi AC Gb Router 1200Mb/s, Profile 35b, 1x DSL, 1x GWAN, 3x GLAN,1x USB,CZ app

Exa kód : FPR100311
 
 
 
 

 

Tenda V12 VDSL2/ADSL WiFi AC Gb Router 1200Mb/s, Profile 35b, 1x DSL, 1x GWAN, 3x GLAN,1x USB,CZ app
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Router, Barva Černá, Frekvenční rozsah 2.4 GHz / 5 GHz, IPv6, LAN porty 3, Počet antén 4, WLAN 867,300 Mb/s, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
 
 

1 474 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 219 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 74  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Tenda

Exa kód:FPR100311
Kód výrobce:V12
 

 

Maximální podpora pro připojení k internetu: TENDA V12
Univerzální dvoupásmový směrovač Tenda V12 podporuje kromě WiFi standardu také nejrychlejší síťové připojení pomocí rozhraní VDSL2 Profile 17a / 30a / 35b. Je velmi univerzální díky začlenění i dalších standardů jako je VDSL, ADSL2+, ADSL2, a ADSL. Připojení k širokopásmovému internetu je tak s tímto zařízením doslova hračkou.

Proč pořídit

  • Vysokorychlostní VDSL standardy - podporuje VDSL2 Profile 35b s rychlostí až 300 Mb/s, a také VDSL, ADSL2+, ADSL2, a ADSL
  • Wi-Fi síť s vysokou rychlostí - vysoce stabilní Wi-Fi síť s rychlostí připojení až 1167 Mb/s, ideální pro streamování 4K videí a velmi rychlé připojení k internetu
  • Stabilní připojení a pokrytí - díky podpoře MU-MIMO a je možné připojit více zařízení při zachování plné stability signálu, navíc technologie Beamforming a čtyři 5 dBi antény zajišťují rozsáhlé pokrytí
  • Snadné nastavení v češtině – s aplikací v českém jazyce Tenda WiFi nastavíte router během pár minut
  • Mnoho druhů připojení i zálohy připojení - připojení k Internetu pomocí VDSL/ADSL a Ethernet WAN portu, režim Repeater, navíc výběr hlavního připojení a záložního
  • Gigabitové porty - díky Gigabitovým LAN a WAN portům je zajištěna nejen maximální propustnost Wi-Fi sítě, ale také kabelové

Dvoupásmový router - podpora 2,4 a 5GHz
Dvoupásmový směrovač nabízí hned několik výhod při využití obou pásem. Samozřejmostí je prohlížení webových stránek, stahování souborů, emaily apod. ale u díky dvěma pásmům také hraní náročných Online her, HD / FullHD / 4K streamování videa a zvláště aplikace kde je důležitá latence. Pásmo 2,4GHz také bývá ve větších zástavbách nebo panelových domech velmi zarušené, a dochází tak k degradaci výkonu na nižší úroveň, při použití i 5GHz vám tato starost zcela odpadá.

Pokrytí signálem je zajištěno pomocí čtyř 5 dBi antén. Je možné také využít režim zopakování signálu v režimu Universal Repeater. Součástí je nastavení síly signálu pro každou frekvenci zvlášť. Router V12 sám automaticky zvolí ideální síť pro koncové zařízení.

IPv6, QoS, SMART Traffic prioritizace
Router je plně kompatibilní s nejnovější verzí internet protokolu IPv6. Díky tomuto je možné využívat další služby vašeho poskytovatele Internetu, a router je s IPv6 plně připraven na přenos dat a prohlížení webových stránek i v budoucnu. Samozřejmostí je také pokročilé QoS, díky kterému jsou upřednostněny v síti služby, které jsou náročné na zpoždění a latenci. Pokročilé QoS je navíc doplněno o novější funkci "Smart Traffic Prioritisation" díky které dochází opravdu k chytrému směrování dat v síti pro co nejlepší zajištění veškerých služeb.
S USB 2.0: Sdílení dat pomocí FTP a SAMBA
Tenda V12 umožňuje také připojení USB disku. Na přístup k datům sdíleným z USB disku je možné vytvořit pro každého uživatele přístupová práva. Přístup k těmto souborům je možný nejen z domácí sítě, ale odkudkoli, kde je přístup k Internetu pomocí funkce FTP serveru.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Router
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Frekvenční rozsah 
 
 
Frekvenční rozsah
Všechny bezdrátové sítě fungují na určité frekvenci (pásmo). Frekvencí není nekonečné množství, a proto bezdrátové sítě využívají frekvence 2,4 GHz nebo 5 GHz, které jsou pro tyto účely určené.
 
 
 
 
 
2.4 GHz / 5 GHz
IPv6 
 
 
IPv6
Protokol pro internetovou komunikaci, nástupce IPv4. Pro koncového uživatele je přechod z IPv4 na IPv6 nepostřehnutelný.
 
 
 
 
 
Ano
Porty a antény 
WAN porty 
 
 
WAN porty
Udává počet portů WAN, které slouží k propojení se zařízeními pro příjem signálu.
 
 
 
 
 
1
LAN porty 
 
 
LAN porty
Udává počet portů LAN, které slouží k propojení se zařízeními pro připojení k síti.
 
 
 
 
 
3
Počet antén  4
USB 2.0 
 
 
USB 2.0
Univerzální rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost USB 2.0 je 480 Mbit/s (60 MB/s).
 
 
 
 
 
1
Přenosové rychlosti 
HUB/switch  1000 Mb/s
WLAN 
 
 
WLAN
Udává maximální přenosovou rychlost v bezdrátové místní síti.
 
 
 
 
 
867,300 Mb/s
Šifrování 
WPA  Ano Personal
WPA2 Personal  Ano
WPS 
 
 
WPS
WPS vám usnadní práci. Nemusíte vypisovat dlouhé a složité heslo, stáčí opsat osmimístný kód nebo připojit zařízení přes USB k routeru.
 
 
 
 
 
Ano
Wi-Fi standardy 
802.11b 
 
 
802.11b
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze, které jsou označeny písmenem.
 
 
 
 
 
Ano
802.11g 
 
 
802.11g
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze, které jsou označeny písmenem.
 
 
 
 
 
Ano
802.11n 
 
 
802.11n
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze. Nejpoužívanější standarty v současnosti jsou 802.11n, využívající frekvenci 2,4 GHz a 802.11ac běžící na 5 GHz.
 
 
 
 
 
Ano
802.11ac 
 
 
802.11ac
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně.
 
 
 
 
 
Ano
Ostatní 
Výška  5,9 cm
Šířka  22 cm
Hloubka  14,16 cm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Záruka pro firmu  36 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi