Tenda SP15 Beli

Exa kód : FPR213087
 
 
 
 

 

Tenda SP15 Beli
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Tenda SP15 Beli - Chytrý Wi-Fi prodlužovací přívod 230V, 3680 W, 16A, CZ aplikace, přepěťová ochrana, obsahuje 2x USB port pro dobíjení celkem až 2,4A
 
 

867 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

717 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Tenda SP15 Beli - Chytrý Wi-Fi prodlužovací přívod 230V, 3680 W, 16A, CZ aplikace, přepěťová ochrana, obsahuje 2x USB port pro dobíjení celkem až 2,4A

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Tenda

Exa kód:FPR213087
Kód výrobce:SP15
 

 

Tenda Beli SP15
Tenda Beli SP15 je inteligentní Wi-Fi prodlužovací přívod. Díky aplikaci Tenda Beli v českém jazyce ji můžete pomocí smartphone ovládat odkudkoli. Je možné vytvořit pro každou zásuvku zvlášť automatický časový plán tak, aby se automaticky zapínala a vypínala když jste pryč, nebo můžete vytvořit scénář pro ovládání více zásuvek a dalších prodlužovacích přívodů pomocí jednoho kliknutí. SP15 spolupracuje s asistenty Amazon Alexa a Google Assistant pro správu vašich zařízení pomocí hlasového ovládání. Tenda Beli SP15 pracuje na zabezpečených bezdrátových sítích 2,4 GHz bez nutnosti dalšího rozbočovače, kontroléru nebo bridge. Navíc obsahuje 2x USB port pro dobíjení celkem až 2,4A. I tyto USB je celkově možné ovládat jako zásuvky.

Snadná a efektivní správa vašeho Smart-Home

Mějte zásuvky stále pod kontrolou. Můžete je v daný moment zapnout/vypnout, také vytvořit mnoho automatických časových plánů. Navíc je možné vytvořit scénáře, kdy se provede stisknutím jednoho tlačítka v aplikaci několik úkonů zároveň. Např. pomocí tlačítka "Odchod z domu" se mohou veškeré zásuvky SP15 vypnout. Nebo pomocí tlačítka "Vstávání" se zapne zásuvka s kávovarem a topením, a naopak vypne zásuvka s lampou, která je pro osvětlení proti zlodějům.

Vylepšená hlasová aktivace

Tenda Beli SP15 je kompatibilní s hlasovými asistenty Alexa a Google Assistant, takže můžete ovládat svá zařízení kdekoli jsou Alexa a Google na dosah.

SMART Aplikace Tenda Beli

Aplikace pro Smart mobilní telefony Tenda Beli, díky které zásuvku ovládáte, je kompletně v češtině a zdarma dostupná pro Android i iOS.

Zabraňte dlouhodobému provozu a chraňte zařízení

Další funkce je odpočet, pomocí kterého může SP15 vypnout každou zásuvku nebo obojí USB po uplynutí nastaveného času, čímž se sníží bezpečnostní rizika způsobená dlouhodobým provozem zařízení, jako jsou radiátory, nabíječky, apod.

Ochrana proti zlodějům

Opouštíte svůj domov na delší dobu? Jednoduše nastavte SP15 na „Nepřítomen“ a SP15 náhodně aktivuje a deaktivuje připojené světlo, např. lampu, takže to vypadá že jste doma - i když nejste.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi