Produkt je vyřazen!
 

 

Tenda F9

Exa kód : FPR212011
 
 
 
 

 

Tenda F9
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Tenda F9 Wireless Router 802.11b/g/n, přenosová rychlost až 600 Mb/s, režimy Router/AP/Universal Repeater/WISP, 4x6 dBi antény. Rozhraní: 1x WAN, 3x LAN, tlačítko RESET/WPS a tlačítko WiFi.
 
 

598 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

494 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Tenda F9 Wireless Router 802.11b/g/n, přenosová rychlost až 600 Mb/s, režimy Router/AP/Universal Repeater/WISP, 4x6 dBi antény. Rozhraní: 1x WAN, 3x LAN, tlačítko RESET/WPS a tlačítko WiFi.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Tenda

Exa kód:FPR212011
Kód výrobce:6932849427516
 

 

Tenda F9

Se čtyřmi anténami
Bezdrátový Wi-Fi router F9 společnosti Tenda Technologies podporuje standard 802.11n v pásmu 2,4 GHz, který umožňuje při konfiguraci se čtyřmi anténami komunikaci rychlostí až 600 Mb/s. To vše při spotřebě necelých 2 Wattů! Nový chipset s sebou přináší “zelený Wi-Fi režim”, který dynamicky vypíná komponenty čipu a tím snižuje aktivní spotřebu energie. Zařízení využívá vlastností routeru, domácí internetové brány, bezdrátového přístupového bodu, 3portového switche a firewallu v jednom.

Tenda F9 je vhodná jak do menších firem, tak i do domácností pro sdílení připojení k Internetu od vašeho poskytovatele. Router má také implementovány funkce Universal Repeater a WISP, která umožňuje propojit více AP/routerů a zvětšit tak dosah bezdrátové sítě. Tenda F9 se řídí heslem “Easy to Use” a klade tak důraz především na co nejjednodušší nastavení. Díky příručce v českém a slovenském jazyce vám instalace a konfigurace vašeho nového Wi-Fi routeru zabere jen pár minut.

Tenda F9 podporuje nejsilnější zabezpečení WPA2-PSK, možnost zakázat vysílání názvu vaší bezdrátové sítě (SSID), filtrování MAC adres, přesměrování portů a další standardní síťové funkce. Filtrování obsahu zajišťuje kontrolu přístupu k nevhodným webovým stránkám. Zařízení je vybaveno čtyřmi neodnímatelnými všesměrovými anténami se ziskem 6 dBi a poskytuje tak opravdu maximální dosah a pokrytí bezdrátové sítě.

Přenosová rychlost
Rychlost WiFi 600Mb/s je ideální pro streamování hudby, nahrávání fotografií, video chat, FullHD video streamování, online gaming a další služby náročné na rychlost a stabilitu.

Vysoké pokrytí
Router disponuje pokročilými technologiemi a čtyřmi externími 6dBi anténami pro vysoké pokrytí WiFi signálu. To bývá často největším problémem všech domácností. V cihlovém rodinném domě je pokrytí více než 200m2. V železobetonovém bytě je až 100m2. To vše při rychlosti WiFi 600Mb/s.

Vylepšené pokrytí WiFi signálu pomocí technologie Beamforming+
Technologie Beamforming+ zajišťuje kvalitní pokrytí a dosah sítě. Automatická kontrola šířky pásma a správné přidělování pomocí QoS mechanizmu zajišťuje stabilní provoz bez výpadků.

Silné zabezpečení WiFi sítě a rychlé spárování zařízení
Veškeré routery Tenda podporují nejsilnější zabezpečení WPA, WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK pro maximální ochranu vaší domácí sítě. Tímto dostatečně brání vaši síť i zařízení proti případným útokům.

Pomocí tlačítka a funkce WPS je možné ihned nastavit zabezpečené spojení mezi routerem a klientským zařízením.

Aplikace pro mobilní telefon “Tenda WiFi” a jednoduché nastavení
Pomocí aplikace je možné provádět nastavení routeru, kontrolu připojených uživatelů, aktualizovat blacklist a whitelist uživatelů apod. Aplikace také provádí notifikace který uživatel se právě připojil. Je možné změnit optimalizaci signálu WiFi, práva uživatelů, hesla, režim napájení apod.

Router disponuje jednoduchým a rychlým nastavením, které je určené i pro úplné začátečníky.

Inteligentní řízení šířky pásma – QoS
Funkce QoS je v dnešní době nedílnou součástí kvalitních routerů. Zajistí řádné rozdělení šířky pásma tak, aby všichni uživatelé měli plně dostupné služby i stahování dat. Díky optimalizaci nedochází k výpadkům a přetěžování sítě, jsou upřednostněny hlavní služby (jako přenos zvuku, FullHD videa, apod.) a zajištěna celá komunikace pro všechny uživatele bez přerušení.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Router
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Bílá
Frekvenční rozsah 
 
 
Frekvenční rozsah
Všechny bezdrátové sítě fungují na určité frekvenci (pásmo). Frekvencí není nekonečné množství, a proto bezdrátové sítě využívají frekvence 2,4 GHz nebo 5 GHz, které jsou pro tyto účely určené.
 
 
 
 
 
2.4 GHz
Porty a antény 
WAN porty 
 
 
WAN porty
Udává počet portů WAN, které slouží k propojení se zařízeními pro příjem signálu.
 
 
 
 
 
1
LAN porty 
 
 
LAN porty
Udává počet portů LAN, které slouží k propojení se zařízeními pro připojení k síti.
 
 
 
 
 
4
Počet antén  4
Přenosové rychlosti 
WLAN 
 
 
WLAN
Udává maximální přenosovou rychlost v bezdrátové místní síti.
 
 
 
 
 
600 Mb/s
Šifrování 
Wi-Fi standardy 
802.11b 
 
 
802.11b
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze, které jsou označeny písmenem.
 
 
 
 
 
Ano
802.11g 
 
 
802.11g
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze, které jsou označeny písmenem.
 
 
 
 
 
Ano
802.11n 
 
 
802.11n
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze. Nejpoužívanější standarty v současnosti jsou 802.11n, využívající frekvenci 2,4 GHz a 802.11ac běžící na 5 GHz.
 
 
 
 
 
Ano
Ostatní 
Výška  3,1 cm
Šířka  17,9 cm
Hloubka  14,6 cm
Hmotnost  0,317 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi