Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Tenda AP4

Exa kód : FPR211990
 
 
 
 

 

Tenda AP4
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
WiFi AP/Universal Repeater/WISP/Client+AP/Station 300Mb/s, 2x LAN,PoE výhybka v balení
 
 

751 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

621 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

WiFi AP/Universal Repeater/WISP/Client+AP/Station 300Mb/s, 2x LAN,PoE výhybka v balení

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Tenda

Exa kód:FPR211990
Kód výrobce:AP4
 

 

Tenda AP4

Výkonný router, ale také přístupový bod nebo extender bezdrátové sítě, který podporuje Wi-Fi standardu 802.11b/g/n na pásmu 2,4 GHz. AP4 je vhodná jak do menších a středních firem, tak i do domácností, kdy bude plně dostačovat i takovým požadavkům, jako je streaming videa či online hraní.

Kvalitní čipset pro stabilní spojení

Tenda AP4 obsahuje chipset Broadcom, který nabízí vysokou reálnou přenosovou rychlostí a stabilní spojení. Nový chipset s sebou také přináší “zelený Wi-Fi režim”, který dynamicky vypíná komponenty čipu a tím snižuje aktivní spotřebu energie.

Pracuje v pěti režimech

Tenda AP4 poskytuje pět pracovních režimů. Za prvé může fungovat jako přístupový bod - Access Point - v tomto módu je AP4 připojena do sítě pomocí Ethernetového kabelu a vysílá vaši bezdrátovou síť. Jelikož obsahuje celkem 2 LAN porty, funguje také jako přepínač - Switch, a je možné také připojení dalšího zařízení pomocí Ethernetového kabelu.

Za druhé jako extender, který se stará o zvýšení dosahu Wi-Fi. V tomto režimu zvolíte, ke které WiFi síti se má AP4 připojit a prodloužit tak signál tam, kde je již slabý nebo kolísá. Název WiFi zůstává stejný, zabezpečení a heslo také, dosah se razantně navýší. Umožňuje takto propojit i dva a více AP/Extenderů a zvětšit tak dosah bezdrátové sítě i do vzdálenějších míst.

Za třetí zde máme mód WISP - pomocí tohoto režimu se AP4 připojí k WiFi síti např. poskytovatele Internetu, oddělí síť poskytovatele od vaší sítě pomocí routování, a vytvoří vaši domácí WiFi síť s vlastním DHCP serverem.

Za čtvrté jako Client+AP - tento mód je velmi podobný módu Universal Repeater/Extender, ovšem v tomto módu je také možné si nastavit vlastní WiFi síť, zabezpečení, heslo apod. AP4 se připojí na první Wi-Fi síť, a vytvoří druhou Wi-Fi síť, obě sítě a zařízení spolu vzájemně komunikují přímo v jedné LAN síti.

A v neposlední řadě, tedy za páté, může fungovat jako station - AP4 se připojí k WiFi síti a poskytuje konektivitu pro připojení dalších dvou zařízení pomocí kabelu. Další WiFi síť již nevysílá.

Rychlé nastavení i zabezpečení

Tenda AP4 obsahuje “Quick Setup” pro rychlé a jednoduché nastavení v několika krocích. Díky příručce v českém/slovenském a polském jazyce vám instalace a konfigurace vašeho nového Wi-Fi AP/Extenderu zabere jen pár minut. Tenda AP4 podporuje mnoho typů zabezpečení, také nejsilnější zabezpečení WPA2-PSK, možnost zakázat vysílání názvu vaší bezdrátové sítě (SSID), filtrování MAC adres, VPN, VLAN pro jednotlivá SSID, až 8x různé SSID s různým zabezpečením, nastavení výstupního výkonu, a další nadstandardní síťové funkce. Zařízení je vybaveno dvěma odnímatelnými všesměrovými anténami, každá se ziskem 5 dBi.

Klíčové vlastnosti

Výkonný bezdrátový Wi-Fi AP/Repeater/WISP/Client+AP/Station s podporou technologie 802.11b/g/n. zařízení pracuje na pásmu 2,4 GHz s přenosovou rychlostí až 300 Mb/s. Model podporuje řadu bezpečnostních technologií typu WEP/WPA/WPA2. Obsahuje dvě všesměrové odnímatelné antény, každá se ziskem 5 dBi. Nabízí pasivní PoE napájení až na 40 m pomocí pasivní PoE vyhýbky (součástí balení), kabel Cat5e a vyšší. Model je možné umístit na stůl, i přimontovat na zeď. Rozhraní: 2 x LAN port 100Mb/s


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Access point
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit mobilní verzi