Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

Tenda AC10 WiFi AC Router

Exa kód : FPR212761
 
 
 
 

 

Tenda AC10 WiFi AC Router
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Router, Barva Černá, Frekvenční rozsah 2.4 GHz / 5 GHz, IPv4, IPv6, LAN porty 3, Počet antén 4, LAN 1000 Mb/s, WLAN 1200 Mb/s, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Tenda

Exa kód:FPR212761
Kód výrobce:AC10
 

 

Tenda AC10 WiFi AC Router
Dvoupásmový bezdrátový WiFi router pracující souběžně v pásmu 2,4GHz (300 Mb/s) a 5GHz (900Mb/s), celková rychlost WiFi až 1200 Mb/s, standardy WiFi 802.11ac/a/b/g/n, 1x GWAN, 3x GLAN, WPS, QoS, zabezpečení WPA/WPA2-PSK, 4x anténa 5 dBi. Podporuje také VPN Server/klient a ovládání pomocí SMART aplikace.

Tento router je ideálním řešením pro hraní Online her a streamování FullHD videí. V kombinaci pásma 2,4GHz (rychlost 300 Mb/s) s pásmem 5GHz (900 Mb/s) se docílí celkové rychlosti na WiFi až 1200 Mb/s. V kombinaci s velkým výběrem zabezpečení je ideálním WiFi routerem pro vaši práci i zábavu.

Maximální výkon a rychlost
Díky podpoře veškerých dostupných standardů WiFi 802.11 ac/a/b/g/n je tento router univerzálním řešením vaší bezdrátové sítě. Chipset je nastaven v AC10 tím způsobem, aby 4 externí všesměrové antény tvořily co největší pokrytí bezdrátové sítě, zároveň při nejvyšší rychlosti dle dané normy. To vše s inteligentním řízením chipsetu, spotřeby, a kvality služeb tvoří opravdový ideál i pro náročnější uživatele.

Podpora 2,4GHz a současně 5GHz
Výhod využití obou pásem je hned několik. Ideální způsob rozdělení: - 2,4GHz: prohlížení webových stránek, stahování souborů, emaily apod. - 5GHz: hraní Online her, HD a FullHD streamování videa, zvláště aplikace kde je důležitá latence. Pásmo 2,4GHz také bývá ve větších zástavbách nebo panelových domech velmi zarušené, a dochází tak k degradaci výkonu na nižší úroveň, tak se WiFi routery z okolí ruší navzájem. Při použití 5GHz vám tato starost zcela odpadá. Pokrytí signálem je zajištěno pomocí čtyř 5 dBi antén. Je možné také využít režim zopakování signálu v režimu WISP nebo Universal Repeater. Také je možné nastavení síly signálu pro každou frekvenci zvlášť (Low, Standart, High).

IPTV a QoS
Služba, která prochází velkým vývojem a stává se čím dál oblíbenější v ČR i SR je právě IPTV. Jedná se o televizní vysílání šířené po Internetu. Tenda AC10 obsahuje nastavení kterým tuto službu povýšíte na vyšší úroveň a bude brána v domácí síti jako hlavní. Samozřejmostí je také pokročilé QoS, díky kterému jsou upřednostněny v síti služby, které jsou náročné na zpoždění a latenci.

Gigabitový přepínač + Gigabitový WAN port
Router obsahuje celkem 3 Gigabitové LAN porty. Tento zabudovaný přepínač vyniká hlavně svojí vysokou propustností až 6 Gb/s. V kombinaci s Gigabitovým WAN portem je ideální pro připojení vysokorychlostního Internetu a provoz objemných datových přenosů.

SMART Aplikace "Tenda WiFi"
Aplikace pro Smart mobilní telefony “Tenda WiFi”, díky které můžete ovládat některé funkce routeru, provádět měření a povolit např. WiFi pro návštěvu. Také nastavení WiFi, test signálu, nastavení síly signálu, a přístupová pravidla pro různá zařízení.

WiFi pro návštěvu (Guest Network)
Je možné nastavení sítě pro návštěvu Guest Network a to pro WiFi 2,4 GHz a také pro 5 GHz.

SMART Power & LED
Je možné přesně nastavit v jakou dobu bude router vypnutý (pouze v pohotovostním režimu) a kdy se automaticky zapne. Také je možné nastavit LED diody na zařízení, buď nechat zapnuté nebo vypnuté nebo nastavit časovač.

VPN Server / Virtual Server
Tenda AC10 také vyniká plnou funkcí VPN Server. Podporuje PPTP Server a PPTP/L2TP Client, obojí včetně kompletního nastavení. Také funkce Virtual Server díky které je možné nastavení veškerých portů.

Zabezpečení a DDNS
Zařízení AC10 podporuje velké možnosti zabezpečení. Nejnovější WPA, WPA2, mixedWPA/WPA2 vždy s PSK a šifrováním TKIP nebo AES. Tato nabídka je navíc doplněna a WPS. Systém WPS umožňuje připojení pomocí stisknutí tlačítka na routeru a na klientské stanici, router tak automaticky nastaví spojení zabezpečené pomocí WPA2-PSK a není nutné znát heslo do WiFi sítě. Tento způsob je nejen rychlý a jednoduchý, ale také bezpečný.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Router
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Frekvenční rozsah 
 
 
Frekvenční rozsah
Všechny bezdrátové sítě fungují na určité frekvenci (pásmo). Frekvencí není nekonečné množství, a proto bezdrátové sítě využívají frekvence 2,4 GHz nebo 5 GHz, které jsou pro tyto účely určené.
 
 
 
 
 
2.4 GHz / 5 GHz
IPv4 
 
 
IPv4
Protokol pro internetovou komunikaci. Adresovaní IPv4 bylo ukončeno z důvodu vyčerpání roku 2011. Pro koncového uživatele je přechod z IPv4 na IPv6 nepostřehnutelný.
 
 
 
 
 
Ano
IPv6 
 
 
IPv6
Protokol pro internetovou komunikaci, nástupce IPv4. Pro koncového uživatele je přechod z IPv4 na IPv6 nepostřehnutelný.
 
 
 
 
 
Ano
DHCP 
 
 
DHCP
DHCP nám automaticky přiřazuje IP adresy k připojeným zařízením v síti - klient, seznam klientů DHCP, rezervace adres.
 
 
 
 
 
Ano
Porty a antény 
WAN porty 
 
 
WAN porty
Udává počet portů WAN, které slouží k propojení se zařízeními pro příjem signálu.
 
 
 
 
 
1
LAN porty 
 
 
LAN porty
Udává počet portů LAN, které slouží k propojení se zařízeními pro připojení k síti.
 
 
 
 
 
3
Počet antén  4
USB 2.0 
 
 
USB 2.0
Univerzální rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost USB 2.0 je 480 Mbit/s (60 MB/s).
 
 
 
 
 
0
USB 3.0 
 
 
USB 3.0
Novější verze nejrozšířenějšího rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost je 5 Gbit/s (671 MiB/s).
 
 
 
 
 
0
Přenosové rychlosti 
HUB/switch  1000 Mb/s
LAN 
 
 
LAN
Udává maximální přenosovou rychlost v "drátové" místní síti.
 
 
 
 
 
1000 Mb/s
WLAN 
 
 
WLAN
Udává maximální přenosovou rychlost v bezdrátové místní síti.
 
 
 
 
 
1200 Mb/s
Šifrování 
WPA  Ano Personal
WPA2 Personal  Ano
WPS 
 
 
WPS
WPS vám usnadní práci. Nemusíte vypisovat dlouhé a složité heslo, stáčí opsat osmimístný kód nebo připojit zařízení přes USB k routeru.
 
 
 
 
 
Ano
Wi-Fi standardy 
802.11b 
 
 
802.11b
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze, které jsou označeny písmenem.
 
 
 
 
 
Ano
802.11g 
 
 
802.11g
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze, které jsou označeny písmenem.
 
 
 
 
 
Ano
802.11n 
 
 
802.11n
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze. Nejpoužívanější standarty v současnosti jsou 802.11n, využívající frekvenci 2,4 GHz a 802.11ac běžící na 5 GHz.
 
 
 
 
 
Ano
802.11ac 
 
 
802.11ac
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně.
 
 
 
 
 
Ano
Ostatní 
Výška  22 cm
Šířka  141 cm
Hloubka  4,9 cm
Hmotnost  0,35 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi