Tefal ZC150838 JUICEO 2SP 150W Black/red

Exa kód : TEF178464
 
 
 
 

 

Tefal ZC150838 JUICEO 2SP 150W Black/red
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Odšťavňovač Tefal Juiceo ZC150838 se stane nepostradatelným pomocníkem ve vaší kuchyni. Jeho celkový příkon 150 W vám poskytne dostatečný výkon pro odšťavňování vašeho oblíbeného ovoce a zeleniny s minimálním množstvím odpadní dužiny.
 
 

3 499 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 892 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 175  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Odšťavňovač Tefal Juiceo ZC150838 se stane nepostradatelným pomocníkem ve vaší kuchyni. Jeho celkový příkon 150 W vám poskytne dostatečný výkon pro odšťavňování vašeho oblíbeného ovoce a zeleniny s minimálním množstvím odpadní dužiny.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Tefal

Exa kód:TEF178464
Kód výrobce:ZC150838
 

 

TEFAL JUICEO ZC150

Získejte maximum ze zeleniny a ovoce!
Pomocí pomalého odšťavňovače Juiceo získáte přirozenou chuť a výživnou hodnotu své oblíbené zeleniny a ovoce. Zařízení vám umožní získat co nejvíce šťávy s minimálním zbývajícím objemem dužiny. Jedna konstantní rychlost odšťavňování a zpětná funkce usnadňují použití odšťavňovače. Juiceo také znamená: další funkce pro zvýšení pohodlí při používání, pohodlně tichý provoz a design pro snadné čištění a skladování.

Juiceo pomalý odšťavňovač: Osvoboďte zdravé výhody!
Odšťavňovač Juiceo s pomalou rychlostí je jednoduchý způsob, jak vyrobit zdravou a chutnou šťávu. Technologie lisování za studena vám umožní získat maximum šťávy s minimálním zbývajícím množstvím dužiny. Současně se při mačkání zachová přirozená vůně, barvy a nutriční hodnoty vašeho oblíbeného ovoce a zeleniny! Funkce konstantní rychlosti a zpětného chodu výrazně usnadňuje provoz zařízení. Úprava množství buničiny vám umožní kontrolovat, kolik buničiny bude ve vaší šťávě: hodně, trochu nebo nula. Díky velké kapacitě nádoby na džus a nádobu na dužinu nemusíte přestat pracovat a vyprázdnit nádobí. Systém proti odkapávání zajistí, že povrch desky zůstane vždy čistý a tichý provoz zařízení vám umožní vychutnat si čerstvě vymačkanou šťávu kdykoli. Juiceo je také: pohodlné mytí vyjímatelných částí v myčce na nádobí a elegantní forma, která podporuje uložení zařízení na kuchyňský pult. S Juiceo uvolníte spoustu zdravých výhod!


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Odšťavňovač
Stav produktu  Nový
Technická specifikace 
Hmotnost a rozměry 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zašlete na servis KOFR - ELSPO, U Dráhy 144, 763 02 Zlín - Louky, tel: 577 102 424, e-mail: info@kofr.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi