Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

Tefal PF251835 pekárna chleba

Exa kód : TEF178468
 
 
 
 

 

Tefal PF251835 pekárna chleba
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Díky domácí pekárně Tefal PF251835 si snadno přichystáte v pohodlí vlastní kuchyně voňavý teplý chleba. K dispozici je celkem 22 programů.
 
 

3 362 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 778 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 168  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Díky domácí pekárně Tefal PF251835 si snadno přichystáte v pohodlí vlastní kuchyně voňavý teplý chleba. K dispozici je celkem 22 programů.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Tefal

Exa kód:TEF178468
Kód výrobce:PF251835
 

 

Tefal PF 251835 domácí pekárna černá
Lehká a kompaktní, má moderní vzhled s jedinečnými barvami, které odpovídají každé kuchyni. Užijte si čerstvě upečený chléb, kdykoli budete chtít, díky 15hodinovým hodinám.

Pečicí stroj Tefal má 22 vestavěných programů, které vám umožní péct chléb, který se vám líbí: žitný, pšeničný, celozrný, sladké nebo bezlepkové pečivo. Zařízení také umožňuje získat dokonalou kužičkou a tu, která se vám líbí - od měkké přes střední až po extrémně křupavou a tmavší. Navíc díky automatickému dávkovači můžete své pečení obohatit o další ingredience. Domácí pekárna Teafl může váš život v mnoha ohledech usnadnit. Celý automatizovaný proces pečení chleba je velmi jednoduchý - stačí přidat ingredience, vybrat požadovaný program a počkat na vynikající domácí pečivo. Intuitivní ovládací panel vás potěší všemi snadno nastavitelnými parametry obrazovky pro maximální pohodlí a snadné použití. Okno klapky vám umožňuje neustále sledovat proces pečení těsta a během fáze míchání vás zařízení upozorní zvukovým signálem, že do těsta můžete přidat speciální ingredience. Díky Pain & Trésors Maison přidejte něco do svých domácích receptů! Pain & Trésors: nejkompletnější a nejflexibilnější pekárny Tefal. Vychutnejte si čerstvý a chutný domácí chléb spolu s ostatními díky chytrému dvojitému automatu, který automaticky přidává ořechy, rozinky a čokoládové lupínky ve správný čas! Se zařízením Tefal si můžete vybrat, jak velký chléb chcete - můžete péct chléb od 500 g do 1 kg. To je skvělá pomoc - pokud chcete péct velký bochník chleba, nemusíte proces pečení rozdělit do několika fází. Pečicí plech na druhé straně má dva háčky pro přípravu dokonalého těsta - má nepřilnavý povlak a lze jej také umýt v myčce na nádobí.

Zpoždění startu pečení až 15 hodin
Je možné péct chléb od 500 g do 1 kg 22 hotových programů - od základního chleba po dorty

Intuitivní ovládání a pohodlný design
Má až 17 programů, které umožňují nejen pečení chleba, ale také hnětení těstovin, kynutého těsta a dokonce i džemů.

Kompaktní velikost

  • Příkon: 610-700 W
  • Materiál: nerezová ocel / plast

Velikost chleba 500 g / 750 g / 1000 g

  • Počet programů: 20 programů
  • Příslušenství (odměrka, miska, závěsný háček): ano
  • Počet nožů: 1
  • Pouzdro: LCD displej
  • Zpožděný start: až 15 hodin
  • Funkce udržování teploty: 1 hodina
  • Ukazatel složky: ano
  • Kryt: PTFE
  • Tvar pohárku: čtvercový
  • Kontrolní okno: ano

3 bezlepkové programy

  • Typ programu: bageta, marmeláda, těstoviny, těsto na pizzu, jogurt
  • Typ ovládacího panelu: Digitální
  • Pečení: 3

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zašlete na servis KOFR - ELSPO, U Dráhy 144, 763 02 Zlín - Louky, tel: 577 102 424, e-mail: info@kofr.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi