Tefal Optigrill Elite GC750D30

Exa kód : TEF178178
 
 
 
 

 

Tefal Optigrill Elite GC750D30
 
Můžete si prohlédnout na showroomu v Karviné 
 
 
 
 
Akce EOL
Nikotin
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Elektrický gril, Nerez, Grilovací plocha 600 cm2
 
 

4 195 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 467 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 210  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Tefal

Exa kód:TEF178178
Kód výrobce:GC750D30
 

 

Kontaktní gril s příkonem 2000 W a grilovací plochou o rozměru 600 cm2. Tefal GC750D30 Optigrill Elite je vybaven 12 programy pro automatickou úpravu teploty podle typu připravované potraviny. Odnímatelné části jsou vhodné do myčky nádobí.

S multifunkčním elektrickým grilem si doma dopřejete čerstvé grilované speciality. Dokonalý. Přesný. Inteligentní. Intuitivní. Grilování nebylo nikdy předtím tak snadné a zároveň zábavné. Optigrill Elite GC750D30 je skutečným mistrem v pravém slova smyslu. Dopřeje vám neskutečné zážitky a především profesionální výsledky. Hledali jste dokonalost? Našli jste. Domácí grilované delikatesy budou hračkou.

Nejdůležitější parametry
Automatický snímač grilování
Intuitivní průvodce
12 automatických programů
Kniha receptů + aplikace
Funkce prudkého opékání
Bezproblémové čištění

Perfektní výsledek grilování od krvavého po dobře propečený
Domácí gril OptiGrill Elite, mistr v dokonalém grilování masa. Grilujte pokaždé s úspěchem a potěšte všechny své blízké dokonalým výsledkem. Zvládne maso na jakýkoliv způsob, od krvavého po dobře propečené.
Díky své inteligenci dokáže Optigrill Elite odměřit tloušťku masa a bere v úvahu i počet kousků masa, aby automaticky nastavil dobu přípravy pro perfektní výsledek grilování.
Získejte výsledky jako v restauraci s úžasnými proužky na vašem mase s novou funkcí prudkého opékání.
Objevte nový zážitek z grilování. Díky intuitivnímu grilovacímu asistentovi vás Optigrill Elite navede a upozorní, díky odpočítávání vteřin. Snadno zjistíte kdy je dosaženo ideálního výsledku.
Dvanáct automatických programů rovněž pomáhá při přípravě lahodného kuřete, ryb, zeleniny a dalších ingrediencí bez nutnosti průběžné kontroly grilování. Navíc lze výrobek mýt v myčce, což grilování usnadní ještě více!

Užívejte si dokonalé výsledky grilování
Grilujte pokaždé s úspěchem a potěšením všech svých blízkých, ať mají své maso rádi na jakýkoliv způsob, od krvavého po dobrě propečené. Inteligentní funkce grilu dokáže odměřit tloušťku masa a vzít v úvahu počet kousků, aby automaticky nastavil dobu přípravy.

Zážitek z bezproblémového grilování
Nové rozhraní s intuitivním asistentem grilování Vás povede krok za krokem při grilování, které máte na dosah ruky: víte, kdy je maso hotové a zda je krvavé, stredně nebo dobrě propečené. less

Restování jako v restauraci
S funkcí prudkého opékání si užívejte dokonale restované maso, úžasně pruhované.

Užívejte si nekonečné možnosti každý den
12 automatických programů na červené maso, kuře, zeleninu a další pokrmy, bez nutnosti sledování a se zajištěním dokonalých výsledků grilování. Při svých rodinných grilovačkách připravte lahodné burgery, aniž byste museli čekat na léto!

Inspirujte se každý den
Kniha s recepty ke grilu OptiGrill pro grilování v každém ročním období.

Rozlučte se s námahou při čištění
Tác k zachycení šťávy a odnímatelné nepřilnavé plotny, lze mýt v myčce.

Doporučuje šéfkuchař
Produkt doporučuje šéfkuchař Ondřej Slanina.

Večeříme společně
Společnou rodinnou večeři připravuje v Česku stále méně a méně rodin. Tento důležitý společenský rituál bohužel ztrácí na oblibě. U většiny případů je tomu na vině málo času a neznalost rychlého vaření. Společné večeře buďto odbýváme, nebo je přímo vynecháváme.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Typ grilu  Elektrický gril
Základní údaje 
Materiál grilu  Nerez
Rozměry a hmotnost 
Grilovací plocha  600 cm2
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zašlete na servis KOFR - ELSPO, U Dráhy 144, 763 02 Zlín - Louky, tel: 577 102 424, e-mail: info@kofr.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi