Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Synology DS916+(2G) DiskStation

Exa kód : SYN000203
 
 
 
 

 

Synology DS916+(2G) DiskStation
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Datové úložiště - externí box pro 4x 2.5/3.5" SATA III HDD/SSD, Intel Pentium N3710 1.6GHz Quad-core, RAID ( Basic/JBOD/0/1/5/6/10 ), 2GB DDR3 RAM, 2x GLAN, 3x USB 3.0, eSATA
 
 

14 450 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

11 942 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 723  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Datové úložiště - externí box pro 4x 2.5/3.5" SATA III HDD/SSD, Intel Pentium N3710 1.6GHz Quad-core, RAID ( Basic/JBOD/0/1/5/6/10 ), 2GB DDR3 RAM, 2x GLAN, 3x USB 3.0, eSATA

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Synology

Exa kód:SYN000203
Kód výrobce:DS916+ (2G)
 

 

Server NAS Synology DS916+
Server NAS Synology DS916+ je vhodným serverem pro firmy a pracovní skupiny ve větších organizacích. Díky svým technickým parametrům splňuje ty nejvyšší nároky na uložení a bezpečnost vašich dat i na spolehlivost. Velkým plusem tohoto serveru je i vzdálený přístup a to včetně mobilních aplikací. Obsluha serveru včetně výměny disků je velmi jednoduchá a lze provést za chodu celého systému. Novy NAS přináší lepší podporu multitaskingu a zvyšuje obchodní dynamiku. Je připraven pomoci podnikům se vyrovnat s velkým množstvím dat ve velkých firmách. Jak vaše firma roste, můžete přidávat i další disky s vysokou kapacitou do svého NAS serveru. Tento model je vybaven 2 GB RAM a je tedy vhodný pro menší nenáročné firmy, které nechtějí za NAS utrácet mnoho peněz.

Technické přednosti
Robustní server NAS Synology DS916+ disponuje vysokou kapacitou až 32 TB. S expanzí DX513 lze dosáhnout až na 72 TB. Pozice je zde pro HDD o velikosti 2,5” a 3,5” a také pro SSD o velikosti 2,5”. Rychlost čtení/zápisu je 225/209 MB/s. Srdcem serveru je čtyřjádrový procesor Intel Pentium N3710, 64-bit s frekvencí 2,56 GHz a pamětí 2 GB. Rozhraní serveru je 3x USB 3.0 port, 1x eSATA a 2x Gigabit LAN.

Nejen úložiště dat
Server NAS Synology DS916+ neslouží pouze jako úložiště vašich dat. Server je zálohovací zařízení a je možné využít bohaté možnosti aplikací, které lze využít jak doma, tak i v kanceláři. Server s moderním softwarem má úzkou vazbu na internet a multimediální aplikace. Další aplikace, jako například Antivirus, ERP a CRM systémy či IP kamery, lze jednoduše nahrát. Samozřejmostí je možnost streamování obsahu přímo na tablet a také nově přehrávání obrazu až ve 4K rozlišení.

Zálohování, Photo + Download station, Dohledové centrum
Zálohování dat na serveru NAS Synology DS916+ je velmi jednoduché a provádí se pomocí dodávaného programu. Lze provádět jednorázové i automatické zálohování dat. Integrovaná aplikace Proto Station+ slouží k sestavení fotoalba. A to po nahrání fotografií na NAS. Aplikace Download Station zase řídí stahování dat z internetu pomocí příkazu, který určená data stáhne i přes vypnutý počítač. Moderní aplikací je i Dohledové centrum s podporou on-line monitorování objektů a záznamů z IP kamery.

S robustním systémem monitorujte vše odkudkoliv
S bezplatným balíčkem Surveillance Station lze všechny NAS servery Synology využít také jako výkonné síťové videorekordéry NVR (Network Video Recorder). Díky interaktivnímu rozhraní této aplikace sledujte živá zobrazení i z více IP kamer, přehrávejte záznamy, umožní také hromadnou správu nastavení připojených kamer a obsahuje mnohé další funkce. Aplikace Surveillance Station je kompatibilní se všemi nejpoužívanějšími prohlížeči, mobilními telefony a tablety, můžete se tak připojit odkudkoliv ke svým kamerám a sledovat, co se děje například ve Vaší prodejně. Aplikaci stáhnete zdarma na webu společnosti Synology v sekci Centrum balíčků.

Synchronizace
NAS bezchybně komunikuje s cloudovými službamy a synchronizace je možná s Windows i s mobilní verzí, iOS, Mac, Linux a Android. Synchronizace je také možná mezi dvěma NAS servery. Snadná je také virtualizace s VMware, Citrix a Microsoft Hyper-V.

Využijte služeb sítě DLNA
Pokud si chcete z klasické domácnosti udělat multimediální, tak jistě neprohloupíte zakoupením kvalitního televizoru, přehrávače nebo reproduktorů. Pokud tyto přístroje navíc budou podporovat síť DLNA, můžete s nimi přehrávat uložený multimediální obsah na tomto NAS uložišti. Budete, tak mít svá data snadno a rychle přístupná a může je využívat daleko větší počet rodinných příslušníků. Možnost synchronizace Apple TV a Google Chromecast, Roku.

Spotřeba:

  • 30W (za chodu)
  • 13W (hibernace pevného disku)

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Procesor 
Procesor  Intel Pentium N3710
Počet jader 
 
 
Počet jader
Procesor se dělí na menší části, které nazýváme jádry. Spolu s frekvencí je tento parametr důležitý pro stanovení výkonu procesoru.
 
 
 
 
 
4
Základní takt  1,6 GHz
Paměti 
Velikost RAM  2 GB
Typ RAM 
 
 
Typ RAM
V dnešní době se můžeme setkat s několika typy operační paměti. Paměť DIMM je využívaná hlavně v osobních počítačích, pracovních stanicích a serverech. Paměť SO-DIMM je rozměrově velmi malá paměť, která se používá primárně v noteboocích.
 
 
 
 
 
DDR3
Pevné disky 
Počet slotů HDD  4
Velikost HDD  32000 GB
RAID 0  Ano striping
RAID 1  Ano mirroring
RAID 5  Ano striping
RAID 6  Ano striping
RAID 10  Ano mirroring
JBOD  Ano
Porty 
USB 3.0 
 
 
USB 3.0
Novější verze nejrozšířenějšího rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost je 5 Gbit/s (671 MiB/s).
 
 
 
 
 
3
Počet ethernet portů  2
Funkce 
DLNA 
 
 
DLNA
DLNA je komunikační standard, který umožňuje propojit různá zařízení různých výrobců mezi sebou. Díky tomu můžete v rámci vaší sítě sdílet fotografie, hudbu i videa do zařízení, které tento standard podporují.
 
 
 
 
 
Ano
Ostatní 
Výška  16,5 cm
Šířka  20,3 cm
Hloubka  23,32 cm
Hmotnost  2 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Záruka pro firmu  36 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi