Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Synology DS218play DiskStation - datové uložiště (2 bay)

Exa kód : SYN000225
 
 
 
 

 

Synology DS218play DiskStation - datové uložiště (2 bay)
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

6 243 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

5 160 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 312  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Synology

Exa kód:SYN000225
Kód výrobce:DS218play
 

 

Osobní multimediální knihovna
DiskStation DS218play je navrženo pro nadšence do multimédií, podporuje totiž překódování zdrojového obsahu v rozlišení 4K Ultra HD v reálném čase. Díky dostupnosti centralizované správy je zařízení DS218play ideální pro rychlé sdílení souborů a spolehlivé zálohování všech typů zařízení. Přes svůj vysoký výkon je toto zařízení přívětivé k životnímu prostředí, a to díky spotřebě 5.16 W v režimu spánku HDD a 16.79 W při přístupu k datům.

Užívejte si videa s rozlišením 4K na cestách
Přístup a přenos obsahu multimédií 4K kdykoli a odkudkoli. Zařízení DS218play podporuje živé překódování rozlišení 4K prostřednictvím služeb Video Station a DS video a umožňuje tak okamžitý převod videí o rozlišení 4K a jejich přehrávání na televizoru, chytrém telefonu a v dalších přehrávačích médií, které původně nepodporují formáty Ultra HD.

Bezproblémová integrace s mobilními zařízeními
Mobilní aplikace Synology jsou navrženy tak, aby zajišťovaly rychlý a bezpečný přístup k datům bez ohledu na to, kde se právě nacházíte. Na výběr je například ze služeb pro audio, fotografie nebo video.

Snadný přístup k souborům
Snadný přístup k souborům na serveru Synology NAS přes internet, aniž by vás obtěžovalo nastavování pravidel pro předávání portů, DDNS nebo jiná komplikovaná síťová nastavení. Funkce QuickConnect umožňuje připojení prostřednictvím jednoduché přizpůsobitelné adresy (např. https://customID.quickconnect.to), takže na libovolném počítači, laptopu či mobilním zařízení se systémem Windows/Mac/Linux můžete bez dalších nákladů získat okamžitě přístup k multimediálním či pracovním souborům.

Bude vás informovat
O stavu a práci zařízení budete vždy dobře informováni. Slouží k tomu série LED, které zpravují o stavu síťového zapojení, činnosti disku a zapnutí/vypnutí systému. Na skříni se nachází rovněž slot zabezpečení pro kabel Kensington.

Klíčové vlastnosti
Velmi výkonné úložiště pro milovníky audiovizuální zábavy ve vysokém 4K rozlišení. Systém pro úložný systém vyčleněny dvě 3.5” (nebo 2.5”) šachty. Maximální disková kapacita vložené do NAS jednotky může činit až 2 x 12 TB. Zařízení pohání čtyřjádrový čip spojený s 1 GB DDR4 paměti. Celek dotváří hardwarový video převodník (10bitové H.265 (HEVC), MPEG-4 Part 2, MPEG-2, VC-1; maximální rozlišení: 4K (4096 x 2160); maximální počet snímků za sekundu (FPS): 30). Rozhraní: 1 x 1GbE LAN RJ-45, 2 x USB 3.0.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Procesor 
Počet jader 
 
 
Počet jader
Procesor se dělí na menší části, které nazýváme jádry. Spolu s frekvencí je tento parametr důležitý pro stanovení výkonu procesoru.
 
 
 
 
 
4
Základní takt  1,4 GHz
Paměti 
Velikost RAM  1 GB
Typ RAM 
 
 
Typ RAM
V dnešní době se můžeme setkat s několika typy operační paměti. Paměť DIMM je využívaná hlavně v osobních počítačích, pracovních stanicích a serverech. Paměť SO-DIMM je rozměrově velmi malá paměť, která se používá primárně v noteboocích.
 
 
 
 
 
DDR4
Pevné disky 
Počet slotů HDD  2
RAID 0  Ano striping
RAID 1  Ano mirroring
JBOD  Ano
Porty 
USB 3.0 
 
 
USB 3.0
Novější verze nejrozšířenějšího rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost je 5 Gbit/s (671 MiB/s).
 
 
 
 
 
2
Funkce 
DLNA 
 
 
DLNA
DLNA je komunikační standard, který umožňuje propojit různá zařízení různých výrobců mezi sebou. Díky tomu můžete v rámci vaší sítě sdílet fotografie, hudbu i videa do zařízení, které tento standard podporují.
 
 
 
 
 
Ano
Připojení kamer  Ano
Ostatní 
Výška  16,5 cm
Šířka  10 cm
Hloubka  22,55 cm
Hmotnost  0,87 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi