Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Synology DS218+ DiskStation 2-bay NAS

Exa kód : SYN000214
 
 
 
 

 

Synology DS218+ DiskStation 2-bay NAS
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Datové úložiště - externí box pro 2x 2.5/3.5" SATA II HDD, Intel Celeron J3355 Dual-core 2.45 GHz, 2GB DDR3L RAM, 1x GLAN, 3x USB 3.0, e1x SATA
 
 

8 549 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

7 065 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 427  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Datové úložiště - externí box pro 2x 2.5/3.5" SATA II HDD, Intel Celeron J3355 Dual-core 2.45 GHz, 2GB DDR3L RAM, 1x GLAN, 3x USB 3.0, e1x SATA

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Synology

Exa kód:SYN000214
Kód výrobce:DS218+
 

 

Synology DS218+ DiskStation
Firma Synology, známý výrobce NAS (Network-attached storage) systémů, přináší do naší nabídky NAS server DS218+, který funguje jako špičkové multimediální centrum. Díky tomu je možné snadno sdílet multimediální obsah na spoustu zařízení v domácnosti. Tento model přichází s revolučním zobrazením až do 4K rozlišení a nejnovějšími formáty multimediálních souborů. Můžete si tak užívat nekonečné zábavy ve vysokém rozlišení. Přehrávat multimediální soubory můžete na platformách Windows, Mac i Linux. Zvládne také pracovat s televizními programy z DVB-T/S připojením.

Připojte se odkudkoli
Společnost Synology umožňuje stáhnout aplikaci do Vašich mobilních zařízení a poté se pak budete moci dostat k Vašemu multimediálnímu obsahu uloženého na NAS úložišti pouze za pomoci internetu.

Jednoduché propojení
S tímto NAS servem můžete jednoduše spravovat a třídit veškeré multimediální obsahy jako jsou filmy, hudba, ale i obrázky a vše rychle sdílet pomocí sociálních sítí se svými přáteli. NAS disponuje také vestavěnými internetovými rádii s podporou bezztrátových formátů zvuku a lze je propojit a přehrávat pomocí DLNA s AirPaly u Apple anebo pomocí Bluetooth s ostatními zařízeními. Veškerý obsah NAS servru lze také jednoduše propojit s mobilními zařízeními na platformách Windows Phone, iOS a Android a tak je jednoduše spravovat.

S robustním systémem monitorujte vše odkudkoliv
S bezplatným balíčkem Surveillance Station lze všechny NAS servery Synology využít také jako výkonné síťové videorekordéry NVR (Network Video Recorder). Díky interaktivnímu rozhraní této aplikace sledujte živá zobrazení až z 15 IP kamer, přehrávejte záznamy, umožní také hromadnou správu nastavení připojených kamer a obsahuje mnohé další funkce. Aplikace Surveillance Station je kompatibilní se všemi nejpoužívanějšími prohlížeči, mobilními telefony a tablety, můžete se tak připojit odkudkoliv ke svým kamerám a sledovat, co se děje například ve Vaší prodejně. Aplikaci stáhnete zdarma na webu společnosti Synology v sekci Centrum balíčků.

Využijte služeb sítě DLNA
Pokud si chcete z klasické domácnosti udělat multimediální, tak jistě neprohloupíte zakoupením kvalitního televizoru, přehrávače nebo reproduktorů. Pokud tyto přístroje navíc budou podporovat síť DLNA, můžete s nimi přehrávat uložený multimediální obsah na tomto NAS úložišti. Budete, tak mít svá data snadno a rychle přístupná a může je využívat daleko větší počet rodinných příslušníků. Díyk DLNA tento model dokáže přenášet vysoké rozlišení 4K na jakýkoliv zobrazovací zařízení s tímto rozlišením. S podporou nejnovějších formátů můžete mít na vstupu formáty MPEG-4 AVC (DivX, XviD), MPEG-2, VC-1, H.264, H.265, na výstupu pak dostaneme formát H.264 nebo H.265 ve vysokém rozlišení až 2160p.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Procesor 
Procesor  Intel Celeron
Počet jader 
 
 
Počet jader
Procesor se dělí na menší části, které nazýváme jádry. Spolu s frekvencí je tento parametr důležitý pro stanovení výkonu procesoru.
 
 
 
 
 
2
Základní takt  2 GHz
Paměti 
Velikost RAM  2 GB
Typ RAM 
 
 
Typ RAM
V dnešní době se můžeme setkat s několika typy operační paměti. Paměť DIMM je využívaná hlavně v osobních počítačích, pracovních stanicích a serverech. Paměť SO-DIMM je rozměrově velmi malá paměť, která se používá primárně v noteboocích.
 
 
 
 
 
DDR3
Maximální velikost RAM  6 GB
Pevné disky 
Počet slotů HDD  2
RAID 0  Ano striping
RAID 1  Ano mirroring
JBOD  Ano
Porty 
USB 3.0 
 
 
USB 3.0
Novější verze nejrozšířenějšího rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost je 5 Gbit/s (671 MiB/s).
 
 
 
 
 
3
Počet ethernet portů  1
Funkce 
Připojení kamer  Ano
Ostatní 
Výška  16,5 cm
Šířka  10,8 cm
Hloubka  23,2 cm
Hmotnost  1,3 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi