Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Suunto Spartan Sport Sakura HR - hodinky

Exa kód : SUN000011
 
 
 
 

 

Suunto Spartan Sport Sakura HR - hodinky
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Chytré hodinky
 
 

8 499 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

7 024 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 425  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Suunto

Exa kód:SUN000011
Kód výrobce:SS022673000
 

 

Chytré hodinky Spartan Sport Sakura HR

Hodinky Spartan Sport HR Suunto reprezentují moderní generaci multisportovních hodinek určených nejen pro vrcholové a aktivní sportovce, ale i pro každého z řady široké veřejnosti. Špičkové hodinky s řadou funkcí v lehkém, odolném a zároveň velmi designovém provedení – to jsou Suunto Sport HR.

Notifikace z telefonu přímo na displeji hodinek

Nyní už nemusíte vyndávat telefon z kapsy, kabelky nebo batohu pokaždé, když vám přijde SMS zpráva, někdo vám volá nebo když jen potřebujete vědět kolik je hodin. Hodinky totiž zobrazují notifikace z vašeho chytrého telefonu přímo na displeji, takže už nikdy nezmeškáte žádný důležitý hovor nebo zprávu.

Dokonalé provedení a výdrž baterie

Suunto Spartan Sport hodinky disponují barevným dotykovým displejem se širokým pozorovacím úhlem. Tento displej nabízí perfektní viditelnost i ve venkovním prostředí například na přímém slunci. Hodinky můžete ovládat pomocí tří tlačítek. Velkou výhodou je jejich vodotěsnost do 100 metrů hloubky. Na jedno nabití baterií vydrží hodinky při plném výkonu 10 hodin a při úsporném režimu a dobré kvalitě GPS až 16 hodin.

Sportovní aktivity a funkce

Hodinky Spartan Sport vám změří srdeční tep, spálené kalorie a efektivitu tréninku. Jsou opatřeny výškoměrem, který měří nastoupené a sestoupené metry během aktivity a digitálním kompasem. Dále máte možnost zvolit si určitou sportovní aktivitu a tréninkový plán, který zahrnuje tréninkové zatížení, ale i odpočinek a zotavení.

Podporují až 80 druhů sportů

Suunto Spartan hodinky s 80ti předinstalovanými sportovními režimy podporují téměř jakýkoli druh sportovní činnosti ihned po vybalení z krabice. Poskytují tak širokou škálu informací o vašich aktivitách jako běh, jízda na kole, plavání, triatlon, různé adrenalinové sporty, pěší turistika nebo lyžařské túry.

Váš osobní trenér

Suunto Spartan hodinkyvám umožní sledovat váš trénink a odpočinek, pokrok ve vašich aktivitách a pomůže vám naplánovat další trénink. Hodinky monitorují aktivity v režimu 24/7, takže poskytují přehledy denních a týdenních aktivit spolu s historií příprav. Můžete sledovat svou tréninkovou činnost a mít tak stále přehled o svých nejlepších výsledcích a výkonech. Máte tak kompletní sadu analýz pro vytváření vašeho tréninkového plánu.

Porovnávejte své výkony

Porovnávejte své nejlepší výkony s ostatními! Zjistíte tak, zda patříte mezi prvních 20% nejlepších v plavání na 1900 m, kolik jich je rychlejších a o kolik.

Klíčové vlastnosti

Vodotěsné do 100 m, výdrž baterií 10h při plném výkonu a 16h v úsporném režimu a dobré kvalitě záznamu GPS. Výborně čitelný dotykový barevný displej pod přímým sluncem ovládaný pouze třemi tlačítky. GPS/GLONASS záznam s možností navigace podle bodů zájmu. GPS výškoměr pro měření nastoupaných a sestoupaných metrů během aktivity. Digitální kompas. Měření srdečního tepu s dodatečnymi informacemi spálených kalorií a efektivity trénink. Podpora více jak 80ti sportů. Hlavní zaměření na triatlon, běh, cyklistika, plavání. Tréninkové aktivity. Sdílení zkušeností. 24/7 připojení. Mobilní aplikace Suunto Movescount pro iOS a Android.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Chytré hodinky
Stav produktu  Nový
Vlastnosti 
Ostatní informace 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi