Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Suunto Ambit3 Run Black HR

Exa kód : SUN000001
 
 
 
 

 

Suunto Ambit3 Run Black HR
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Chytré hodinky
 
 

4 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

4 124 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 250  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Suunto

Exa kód:SUN000001
Kód výrobce:SS021257000
 

 

Sportovní hodinky Suunto Ambit3 Run HR

Sportovní hodinky Suunto Ambit3 Run HR jsou optimalizovány především pro běžce. Přináší dokonalý přehled o výkonech a regeneraci v kombinaci s navigačními funkcemi a stanou se vaším pomocníkem v tréninkovém pokroku. Pomocí aplikace Suunto Movescount můžete nastavit hodinky, plánovat tréninky a hlasové pokyny pro běh.a také sdílet své statistky. Přináší proti oceňovaného modelu Ambit2 podporu technologie Bluetooth 4.0 a jsou tak skvělým partnerem pro iPhone/ iPod. Jsou lehké, odolné, elegantní konstrukce a nabízí solidní výdrž baterie.

Hodinky do nepohody

Hodinky Ambit3 Run HR jsou navrženy s lehkým, ale přesto velmi odolným pouzdrem, které dobře odolá mechanickým otřesům a poškrábání.

Sportujte chytře

Suunto Ambit3 Run HR přináší vše potřebné pro veškeré aktivity spojené s během. Poskytne přesné informace o tempu, ukáže správný směr a cestu, monitor srdečního tepu vám v kombinaci se snímačem tepu umožňuje trénovat ve vaší ideální zóně. Mimo jiné poskytuje také odhad vašeho celkového času na zotavení. Hodinkám nechybí GPS přijímač, výškoměr, kompas, funkce plánování a zaznamenávání trasy pomocí GPS a mnoho dalších funkcí známých z modelů Ambit2.

Sdílejte data s přáteli

Zaznamenaná data z přístroje můžete nahrát na server Movescount.com, kde je můžete dále zpracovávat a uchovávat v tréninkovém denníku, sdílet s přáteli a vzájemně se motivovat.

Solidní výdrž baterie

Předností je také solidní životnost baterie až 15 hodin s funkční GPS při intervalu 5 sekund a až 100 hodin při intervalu 100 sekund. Hodinky jsou tak vhodné i pro velmi dlouhé tréninky nebo turistické aktivity.

Snímač tepové frekvence v balení

S přibaleným Suunto Smart Sensor pro snímání tepové frekvence získáte dokonalý přehled o sportovních výkonech a můžete využít funkce hodinek na maximum. Suunto Smart Sensor je velmi kompaktní a dokáže zaznamenat hodnoty tepové frekvence a následně je nahrát do přístroje Ambit3 nebo do Suunto Movescount App. Suunto Smart Sensor je kompatibilní s Bluetooth Smart technologií.

Klíčové vlastnosti

Suunto Ambit3 Run HR jsou skvěle vybavené outdoorové hodinky s integrovaným GPS přijímačem, který je založen na velmi citlivé technologii. Svou funkční výbavou Ambit3 Run osloví především běžce, ale s úspěchem je můžete využít také např. pro turistiku. Kromě skvělých funkcí pro sport oceníte také funkce klasických hodinek, voděodolnost do 50 m, solidní životnost dobíjecí baterie. K bezdrátové komunikaci využívají technologii Bluetooth 4.0. Součástí balení je komfortní snímač tepové frekvence Suunto Smart Sensor.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Chytré hodinky
Stav produktu  Nový
Vlastnosti 
Ostatní informace 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi