Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Sušička ovoce G21 Harmony platinum s časovačem

Exa kód : GRD100614
 
 
 
 

 

Sušička ovoce G21 Harmony platinum s časovačem
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

7 649 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

6 321 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 382  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

G21

Exa kód:GRD100614
Kód výrobce:HMP-1000W
 

 

Sušička Harmony Platinum je přesně ten TOP produkt, který hledáte. Kvalita, spolehlivost, provedení, materiály, možnosti. Všechno perfektní. A pestrost, kterou její koupě vnese do vaší restaurace, baru nebo vlastní kuchyně? Neuvěřitelná.

Nad ostatními vyniká řadou výhod

Za prvé ‒ je z nerezu. Co z toho? Snadné čištění, elegance a k profesionálnímu výkonu i profesionální vzhled. Do vaší restaurace nebo baru zapadne, protože jsme ji právě sem navrhli. Je mnohem odolnější něž běžné plastové sušičky a navíc…

Sušička G21 Harmony Platinum s ovocem

...má nerezová dvířka!

Dvířka u sušiček nejsou běžná a G21 Harmony Platinum je (nejen) díky nim, jedinečná a tolik oblíbená. Dvířka vám umožní bez omezení manipulovat s 10 sušícími platy a klidně polovinu z nich vyjmout. Kvalita sušení zůstane beze změny, dvířka nahradí vyjmutá plata a zachovají dokonalou vnitřní cirkulaci vzduchu. Získáte tak vyšší vnitřní prostor přesně podle potřeby. Do sušičky pohodlně naskládáte třeba kelímky s jogurtem nebo velkou mísu s těstem na kynutí. Ale bude to ještě lepší, výčet výhod pokračuje.

Sušička G21 připravená k sušení

Umyjete ji klidně proudem vody

Bez obav o drahou elektroniku, bez ohledu na řídící jednotku. Jak je to možné? Snadno. Mysleli jsme na velký ruch a náročnost komerčních provozů a čištění jsme vám zjednodušili. Řídící jednotku vyjmete a sušičku samotnou můžete čistit, oplachovat a klidně ji vzít i na dvorku hadicí. Snadněji a bezpečněji už to nejde :-)

Ovoce v sušičce g21 Harmony Platinum

Pojistka, uzávěr, madlo. K pohodlí nic nechybí

Aby se vám sušička pohodlně přenášela, přidali jsme do spojení řídící jednotky a samotného těla sušičky bezpečnostní spojky s pojistkou. Máte tak jistotu, že se sama nerozpojí, přitom však rozkládání a spojování proběhne snadno. Jedním cvaknutím.

Chytrost jde ruku v ruce s krásou

A se sušičkou G21 Harmony Platinum vás začne příprava lahůdek i RAW experimentování bavit i těšit. Řídící jednotka má dokonale řešenou elektroniku, ovládání je intuitivní a snadné. Časovač hlídá dobu přípravy a po skončení sušení sušičku sám vypne. Regulátor teploty vám dává absolutní kontrolu nad sušícím procesem. Usušte si to, co chcete, přesně tak, jak to chcete.

Ovládací panel

Když to se sušením myslíte vážně…

...je pro vás G21 Harmony Platinum ideální volbou. Připravte hostům své restaurace úžasné dezerty, rozšiřte jídelníček RAW pizzou nebo ovocnými rolkami. Vaši vlastní domácí kuchyni obohatí zdravými jogurty nebo ovocnou dření pro děti.

Ingredience k sušení

Bonus navíc

Vybavili jsme ji pro vás nejen základní sadou 10 sušících plat, navíc k ní dostanete ještě 10 sušících vložek s jemným síťováním. K sušení bylinek nebo drobných plodů a bobulí či výrobě domácího müsli už nemusíte nic dokupovat.

Specifikace

  • Počet plat: 10
  • Rozměr plat: 40 x 36 cm
  • Výkon: 1000 W
  • Regulátor nastavení teploty: 35 – 68 °C
  • Digitální časovač
  • Digitální displej
  • Rozměry (Š x V x H): 43 x 35,5 x 51,1 cm
  • Nerezové provedení
  • Hmotnost: 12,5 kg

Obsah balení

  • Sušička Harmony platinum
  • 10 sušících plat
  • 10 sušících vložek s jemným síťováním

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi