Produkt je vyřazen!
 

 

Spokey TORCH Elektrická koloběžka černá s černými detaily, kolečka 8,5', do 100 kg

Exa kód : SPK246089
 
 
 
 

 

Spokey TORCH Elektrická koloběžka černá s černými detaily, kolečka 8,5', do 100 kg
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

9 352 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

7 729 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 468  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Spokey

Exa kód:SPK246089
Kód výrobce:K927119
 

 


Elektrická koloběžka Spokey TORCH:

- umožňuje vyvíjet rychlost až 25 km/h* (II rychlostí stupeň). S plně nabitou baterii ujedete až 25 km na I rychlostním stupni a 18 km na II rychlostním stupni
- zajišťuje maximální bezpečnost – díky plnému spektru osvětlení (přední, zadní a reflexní prvky) budete viditelní kdykoliv a kdekoliv bez ohledu na převládající podmínky
- má plná „voštinová“ kola se kterými dosáhnete nejvyššího komfortu jízdy. Jsou odolnější vůči defektům, přilnavější k zemi a zajištují tlumení během jízdy po nerovném povrchu
-
je skládací, má stojánek a displej, který zobrazuje aktuální rychlost, rychlostní stupeň a stav baterie



Elektrické koloběžky jsou nesporným hitem posledních let. Snadný pohyb po městě, vyhýbání se ranním dopravním zácpám, nebo jen dětská radost z jízdy – to je jen několik důvodů, proč investovat do levnější alternativy městské dopravy. Elektrická koloběžka Spokey TORCH má 250 W motor, který umožňuje dosahovat maximální rychlosti až 25 km/h*. S plně nabitou baterii ujedete až 18 km* na prvním rychlostním stupni a až 25 km* na druhém rychlostním stupni!

 

Hbitá, rychlá a bezpečná

Elektrická koloběžka Spokey TORCH je vynikajícím řešením pro všechny, kteří ocení kombinaci klasiky s modernou. Jedná se o minimalistickou konstrukci, která zajišťuje snadné a pohodlné používání. Díky ní se vyhnete všem přeplněným místům a městským dopravním zácpám. Je to ekologický dopravní prostředek, který byl vytvořen pro rychlé přejezdy, při současném zachování komplexní bezpečnosti uživatele. Viditelnost na silnici je základem, a to i u elektrických koloběžek. A právě proto je model TORCH vybaven předním i zadním světlem, které jsou dobře viditelné v jakoukoliv denní dobu.

Koloběžka je také vybavena LCD displejem umístěným na řídítkách, díky kterému můžete sledovat aktuální stav baterie, aktuální rychlost a aktuální rychlostní stupeň.



Ještě lepší tlumení nárazu a odolnost koleček

Nepopíratelnou výhodou koloběžky TORCH jsou „voštinová“ kolečka o průměru 8,5″, která zajištují lepší jízdní komfort. Použití těchto koleček má řadu výhod. Nejdůležitější z nich je jistě zvýšená odolnost vůči defektům, lepší přilnavost a nižší valivý odpor. Zároveň také dobře tlumí nárazy vznikající jízdou po nerovném povrchu.



Jízda ne elektrické koloběžce Spokey TORCH je velmi snadná! Je velmi rychlá a hbitá. Má dva rychlostní stupně, které umožňují vyvíjet různé rychlosti a překonávat různé vzdálenosti:

- I stupeň – maximální rychlost až 15 km/h*, maximální vzdálenost až 25 km*
- II stupeň – maximální rychlost až 25 km/h*, maximální vzdálenost až 18 km*



Skládací elektrická koloběžka

Jízda ne elektrické koloběžce je dětinsky snadná, nepotřebujete k tomu mnohahodinové lekce řízení. Rychlost ovládáte páčkou na pravé rukojeti. Model TORCH je vybaven zadní kotoučovou brzdou a přední elektrickou brzdou, která je velmi spolehlivá za jakýchkoliv povětrnostních podmínek. Ale to ještě nejsou všechny výhody elektrické koloběžky Spokey TORCH! Koloběžka má lithium-iontovou baterii s kapacitou 7,8 Ah, kterou lze nabít za 3-4 hodiny.  Maximální hmotnost uživatele je 100 kg, zatím co sama koloběžka váží 12,5 kg. Díky možnosti rychlého skládání, budete vždy připravení vzít si koloběžku s sebou do výtahu, do kufru nebo do autobusu. TORCH je velmi kompaktní elektrická koloběžka, kterou si můžete vzít kdekoliv s sebou! Je vybavená stojánkem, který vám umožňuje zaparkovat koloběžku doslova kdekoliv.



Nejjednodušší způsoby, jak prodloužit životnost baterie:
– nenechávejte baterii zcela vybít,
– nabíjejte baterii pravidelně, alespoň jednou měsíčně a pouze pokud je koloběžka vypnutá,
– pro nabíjení používejte originální nabíječku, která je součásti balení,
– před nastartováním motoru uveďte koloběžku do pohybu tím, že se odrazíte od země,
– rozjíždějte se na první rychlostní stupeň,
– plynule zvyšujte rychlost a při jízdě do kopce pomáhejte motoru tím, že se budete odrážet od země,
– vyvarujte se velkým teplotním rozdílům během používání a nepřetržité jízdy maximální rychlostí.

Parametry:
maximální dojezd: 25 km (1 stupeň) – 18 km (2 stupeň)*
maximální rychlost: 25 km/h
maximální úhel sklonu při stoupání: 15°
2 rychlostní stupně (Eco a rychlý)
výkon motoru: 250 W
LCD displej: rychlost, rychlostní stupeň, stav baterie
materiál: rám hliník
rozměr kol: 8,5" / 21,5 cm
typ kol: voštinová, plná
rychlé a jednoduché složení koloběžky
rozměry: 105,4 x 43 x 115 cm
rozměr složené koloběžky: 105,4 x 43,6 x 48 cm
brzda: přední elektrická, zadní kotoučová
osvětlení: přední (bílé) a zadní (červené) + červené reflexní prvky
stojánek
velká a pevná konstrukce
váha: 12,5 kg
maximální hmotnost uživatele: 100 kg
záruka na koloběžku a její komponenty: 2 roky
záruka na baterii: 6 měsíců


Parametry baterie:
napětí: 36 V
kapacita: 7,8 Ah
typ: Lithium-iontová**
množství vytvořené energie: 281 Wh
doba nabíjení: 3-4 hodiny

!! Nutno přečíst INSTRUKCE PRO UŽIVATELE ELEKTRICKÉ KOLOBĚŽKY ZDE


* Předpokládaný maximální dojezd je zásadně závislý na nejrůznějších podmínkách, jako jsou například: hmotnost uživatele, rozmanitost terénu, vítr, zvolený stupeň podpory, tlak pneumatik a jejich vzorek, okolní teplota aj. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky.

** Chcete-li prodloužit životnost baterie, nedovolte, aby se zcela vybila. Pokud koloběžku nepoužíváte déle než 3 měsíce, je nutné ji zcela nabít a umístit na suché a chladné místo, abyste předešli možnému poškození, na které se nevztahuje záruka.

Upozornění:
Při používání elektrické koloběžky je spotřebitel plně odpovědný za dodržování pravidel silničního provozu (zákon č. 361/2000 Sb. (o silničním provozu)) a za dodržování právních předpisů pro provoz výrobku na pozemních komunikacích (zákon č. 56/2001 Sb. (o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích)). Důsledně dodržujte bezpečnostní pokyny zejména v zemích, kde neexistují žádné platné zákony a předpisy, týkající se elektrických koloběžek.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi