Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Spokey MIZOU Kolečkové brusle regulovatelné, ABEC 7 bílo-růžové, vel. 31-34

Exa kód : SPK246196
 
 
 
 

 

Spokey MIZOU Kolečkové brusle regulovatelné, ABEC 7 bílo-růžové, vel. 31-34
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

825 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

682 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Spokey

Exa kód:SPK246196
Kód výrobce:K924660
 

 

Brusle Spokey Mizou s technologií HARDSHELL jsou určeny pro osoby, které hledají brusle s možností regulace velikosti. Je to optimální řešení pro ty, kteří stále rostou i pro ty, kteří mají problematickou velikost “na rozhraní”.

KVALITA
Na naše produkty klademe velmi vysoké nároky, z toho důvodu dbáme na to, aby na jejich výrobu byly použity materiály nejvyšší kvality.
Víme, že je důležité se odlišit, proto klademe zvláštní důraz originálnímu a vypracovanému designu. Brusle Spokey jsou vyrobeny v souladu s nejnovějšími trendy a nejmodernějšími barvami.

TECHNOLOGIE A VÝHODY
Hardshell poskytuje vynikající ochranu a usnadňuje učení se jízdě na bruslích nebo prvních freestylových triků. Posiluje kotník, což oceníte především při skocích, při ovládání bruslí a jejich reaktivitě.

U modelu Spokey Mizou můžete rychle a bezproblémově nastavit potřebnou velikost, která vám umožní optimálně přizpůsobit botu noze. Trvá to jen několik vteřin. Je to vynikající řešení pro ty, kteří stále rostou i pro ty, kteří mají velikost „na rozhraní“ (např. 36/37).

Při výběru bruslí, věnujte zvláštní pozornost podvozku. V modelu Spokey Mizou je podvozek vyroben z hliníku, který zaručuje dlouhou životnost při zachování velmi nízké hmotnosti.

Kolečka jsou vyrobeny z odolného PU s tvrdostí 82A, optimální pro rekreační jízdu. Ložiska ABEC7 Carbon zaručují nejvyšší přesnost, dlouhou životnost a odpovídající rychlost jízdy.

Trojitý systém zapínání: tkaničky, suchý zip a dvojitá spona zaručují nejen optimální přizpůsobení nohám, ale především nejvyšší úroveň bezpečnosti. Spony od Spokey jsou vybaveny bezpečnostním systémem, který zabraňuje samovolnému uvolnění spon – takže si můžete být jistí, že během jízdy zůstane pásek na svém místě.

Anatomická vložka poskytuje pevnou podporu při zachování nejvyššího pohodlí.

URČENO
rekreační jízda

Parametry
hardshell
regulovatelné
podvozek: hliníkový
ložiska: ABEC7 Carbon
kolečka: 82A PU
64 mm - r. 31-34
70 mm - r. 35-38
72 mm - r. 39-42
brzda: TPR
zapínání: dvojitá spona s pojistkou, suchý zip, šněrování

Délka stélky:
31-34 - 18-20 cm
35-38 - 20-22 cm
39-42 - 23-25 cm

balení: 6 párů/kartón
možný prodej po 1 kuse

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi