Produkt je vyřazen!
 

 

Spokey KHAN Kolečkové brusle, černo-bílé, ABEC7 Carbon, vel. 31-34

Exa kód : SPK246228
 
 
 
 

 

Spokey KHAN Kolečkové brusle, černo-bílé, ABEC7 Carbon, vel. 31-34
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

1 430 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 182 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 71  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Spokey

Exa kód:SPK246228
Kód výrobce:K927032
 

 


Upozornění: Věnujte prosím pozornost při výběru velikosti dle velikostní tabulky uvedené níže. Před nákupem si prosím důkladně zkontrolujte délku stélky v cm. 

Regulovatelné kolečkové brusle Spokey KHAN:

- jsou optimálním řešením pro děti, které stále rostou, nebo pro ty, kteří mají velikost „na hranici“
-
podvozek je přizpůsobený k výměně kolečkového systému: klasický systém (2 x 4 kolečka v závislosti na zvolené velikosti bruslí a speciální systém pro rychlou jízdu (2 x 3 kolečka o velikosti 100 mm)
- jsou vybaveny speciálně tvarovanou vložkou a trojitým systémem zapínání (suchý zip, tkaničky a dvojitá spona), které společně zajištují maximální jízdní komfort!

Pokud se nemůžete rozhodnout, zda vybrat kolečkové brusle pro rekreační nebo rychlou jízdu, vsaďte na tento model kolečkových bruslí, které jsou dva v jednom! Brusle Spokey KHAN jsou řešením, které vám umožňuje libovolně měnit velikost koleček. Model KHAN nabízí dva kolečkové systémy: klasický systém a speciální systém pro rychlou jízdu (2 x 3 kolečka o velikosti 100 mm). Pokud chcete vyzkoušet všechno, pak brusle Spokey KHAN jsou pro vás jako stvořené. Teď máte na výběr:

- menší kolečka jsou lehčí a hbitější
- větší kolečka se po odrazu výrazně déle točí, a díky tomu vám umožní dosahovat vyšších rychlostí

Dva kolečkové systémy

Jízda na kolečkových bruslí to není jen skvělá zábava! Je to skvělý způsob, jak trávit volný čas s přátelí či s rodinou, a zároveň přináší i mnoho zdravotních benefitů – zlepšuje fyzickou kondici, zlepšuje motorickou koordinací a posiluje svaly nohou. Pro snazší udržování rovnováhy a lepší hbitost během jízdy jsou u modelu KHAN v klasickém 4 kolečkovém systému použity tři různé průměry koleček, v závislosti na zvolené velikosti:

- velikost 31-34: kolečka 76 mm
- velikost 35-38: kolečka 84 mm
- velikost 39-42: kolečka 90 mm

Bez ohledu na zvolenou velikost, balení kolečkových brusli KHAN obsahuje navíc 6 koleček o průměru 100 mm, které lze použít v konfiguraci 2 x 3 kolečka pro rychlou a dynamickou jízdu! Vzhledem k možnosti výměny a velikosti koleček, není u toho modelu zadní brzda.

Zaměřujeme se na kvalitu a bezpečnost

Bezpečnost během jízdy na kolečkových bruslí je pro nás prioritou. Proto je u modelu KHAN použitý hliníkový podvozek, který zaručuje dlouhou životnost při zachování velmi nízké hmotnosti! Model KHAN má kolečka vyrobena z odolného polyuretanu (PU) s tvrdostí 82A a velmi kvalitní ložiska ABEC-7 Carbon. Abychom zabránili pohybu paty při jízdě, u modelu kolečkových bruslí KHAN jsme použili speciálně profilovanou vnitřní botičku, která v kombinaci s trojitým systémem zapínání: tkaničky, suchý zip a dvojitá spona, umožňuje optimální přizpůsobení botičky k noze a poskytuje tak nejvyšší úroveň bezpečí. Díky tomu jsou kolečkové brusle Spokey KHAN velmi odolné a umožňují dosahovat vysokých rychlostí!

Ideální pro jízdu od útlého věku

Kolečkové brusle Spokey KHAN jsou skvělým řešením jak pro děti, které ještě rostou, tak i pro ty, kteří mají velikost „na hranici“. Regulace velikosti umožňuje vybrat správnou velikost, anebo ji změnit v případě, kdy chodidlo dítěte povyroste. Díky rychlému a bezproblémovému nastavení vám tento úkon zabere jen pár vteřin.

rozměr / délka vložky v cm
31-34: 20 – 22 cm
35-38: 22 – 24 cm
39-42: 24 – 26 cm

Parametry:
regulovatelné
podvozek: hliníkový
ložiska: ABEC7 Carbon
kolečka: 82A PU
balení obsahuje sadu koleček: 6 x 100 mm a 8 x 76/84/90 mm
zapínání: dvojitá spona s pojistkou, suchý zip, šněrování
velikosti: 31-34, 35-38, 39-42
maximální hmotnost uživatele: 60 kg

Informace pro velkoodběratele:
balení: 6 párů / karton
možný prodej po 1 páru


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi