Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Spokey HASBRO STRIKE Koloběžka freestyle, kolečka 100 mm, zn. NERF, černo-oranžová

Exa kód : SPK246727
 
 
 
 

 

Spokey HASBRO STRIKE Koloběžka freestyle, kolečka 100 mm, zn. NERF, černo-oranžová
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

1 214 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 004 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 61  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Spokey

Exa kód:SPK246727
Kód výrobce:K929494
 

 


Freestylová koloběžka Spokey HASBRO STRIKE:

- vyrobena pro triky a jízdu ve skateparku – má velmi odolnou konstrukci vůči vysokému zatížení, ke kterému dochází při jízdě ve skateparku
- velmi lehká – váží pouze 3,2 kg
-
je to skvělá volba jak pro úplně začátečníky, tak i pro zkušené skatery

NERF, to nejsou jen oblíbené dětské hračky jako pistole, odpalovací zařízení a jiné. Jsou to také Spokey koloběžky, které se připojily do vzrušujícího světa dětí! Společně tvoříme celek plný fantastické zábavy, který zajišťuje bezpečnost během jízdy. Poznejte s námi vzrušující svět skatingu a začněte své dobrodružství na rampě s freestylovou koloběžkou Spokey NERF STRIKE, která se stane vašim nejlepším kamarádem ve skateparku. Otočky v různých rovinách, kaskadérské kousky za letu a rotace tělem se stávají s koloběžkou STRIKE ještě jednodušší!

Nejlepší tvář skatingu

Vyrobena z těch nejkvalitnějších materiálů freestylová koloběžka Spokey STRIKE je určena pro extrémní jízdu ve skateparku! Díky super lehké a velmi odolné konstrukci se perfektně hodí pro vykonávání různých triků, baspinů a překonávání překážek.

Vždy po ruce

Sníte o backflipech a jiných stylových tricích? Vynikněte na rampě s ultramoderní koloběžkou! Hasbro Nerf STRIKE je vytvořena pro ty, kteří ocení pohodlí a bezpečí během jízdy. Stabilní a odolná konstrukce vůči vysokému zatížení, ke kterému dochází během jízdy ve skateparku. Velikost koleček je přizpůsobená extrémní freestylové jízdě – zajištují plynulý pohyb a umožňuji překonat jakoukoliv překážku při zachování optimální rychlosti.

Nejvyšší kvalita

S freestylovou koloběžkou Spokey STRIKE se jízda ve skateparku posune na ještě vyšší úroveň. Díky velké, protiskluzové desce s grafikou Nerf budete středem pozornosti, a navíc vám poskytne pohodlné umístění nohou! Freestylová koloběžka Spokey Nerf STRIKE je vyrobena v souladu s nejnovějšími trendy a nejmodernějšími barvami. 100 mm kolečka a vysoce kvalitní ložiska ABEC-7 zajišťují hladký a plynulý pohyb a umožňují dosáhnout vysoké rychlosti. Velikost koleček je přizpůsobena především extrémní jízdě ve skateparku. Koloběžka je také vybavena nožní brzdou!

Parametry:

materiál rám: hliník
materiál řídítek: ocel
materiál rukojetí: TPR
kolečka: 100 mm, PU 82A
ložiska: ABEC7 Carbon
deska: protiskluzová, s grafikou Nerf
rozměr koloběžky: 65 x 47 x 80 cm
rozměr desky: 49 x 10 cm
užitná plocha desky: 36 x 10 cm
výška řídítek od desky: 74 cm
výška řídítek od země: 80 cm
šířka řídítek: 47 cm
délka rukojeti: 12,5 cm
brzda: nožní
hmotnost: 3,2 kg
maximální hmotnost uživatele: 100 kg
norma EN 14619



 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi