Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Spokey BOLZANO EKO Turistický batoh, hnědý

Exa kód : SPK247050
 
 
 
 

 

Spokey BOLZANO EKO Turistický batoh, hnědý
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

534 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

441 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Spokey

Exa kód:SPK247050
Kód výrobce:K929471
 

 


Turistický a sportovní batoh Spokey EKO BOLZANO:

- má objem 25 l, díky čemuž je ideální pro turistiku nebo jiné sportovní aktivity
-
je to produkt z naší řady EKO – byl vyroben z ekologických materiálů! Na výrobu 1 batohu bylo použito v průměru 35 plastových láhví.

Batoh Spokey BOLZANO EKO se skvělé hodí pro městské výlety, dlouhé procházky a během různých sportovních aktivit. I když jste mimo domov, díky batohu BOLZANO, můžete mít své nejdůležitější věci vždy s sebou.




Kvalita a technologie

Batoh BOLZANO EKO je velmi praktický! Jeho objem a rozměry vám umožní zabalit si nejnutnější věci, které budete potřebovat během výletu, a zároveň nepředstavuje velkou zátěž během nošení. Batoh Spokey BOLZANO EKO byl vyroben z nejkvalitnějších materiálů s využitím recyklovatelných láhvi, což zajišťuje jeho všestrannost a odolnost vůči mechanickému poškození a nepříznivým povětrnostním podmínkám. Je odolný a lehký zároveň. Batoh má mnoho kapes a přihrádek, které vám usnadní vnitřní uspořádání a organizaci vašich věcí. Batoh má vysoce kvalitní zipy, které jsou odolné proti mechanickému poškození.




Objem a komfort

Funkčnost batohu Spokey BOLZANO EKO začíná u objemu 25 litrů, který vám umožní zabalit si veškeré potřebné věci na turistiku nebo víkendový pobyt. Je určen pro každodenní použití – pro dlouhé procházky, pro cesty na bazén nebo do posilovny. Použitý nosný systém vám umožňuje rovnoměrné rozložení zátěže a díky regulaci si můžete batoh přizpůsobit přesně podle vašich potřeb. Unikátní design a promyšlený střih mu dávají jedinečný vzhled.


 

Vyroben z recyklovaného plastu!

Po celém světe se produkuje velké množství plastů, které znečišťují naše životní prostředí. Odhaduje se, že do roku 2050, v přepočtu na hmotnost, bude v oceánech více plastů než ryb. Plast je materiál, který se v přírodě rozkládá více než 500 let. Jedná se o globální problém, který společnými silami můžeme ovlivnit. Prvním krokem k záchraně naší planety musí být změna našeho přístupu, našich návyků….a recyklace! Spokey se připojuje k misi ochrany životního prostředí, a proto k výrobě naší linie EKO využíváme recyklovatelný plast. Na výrobu 1 batohu Spokey BOLZANO EKO bylo použito v průměru 35 plastových láhví.



Parametry:

batoh s řady EKO
na výrobu 1 batohu bylo v průměru použito 35 plastových lahví
materiál: RECYCLE 600D + PU COATED 210 LINING
rozměry: 48 x 31 x 17 cm
objem: 25 l
maximální nosnost: 15 kg
vysoce kvalitní zipy



Informace pro velkoodběratele:
balení: 20 ks/karton
možný prodej po 1 ks


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi