Produkt je vyřazen!
 

 

Sony VAIO AW21S/B - notebook, 18.4", Intel P8600 2.4GHz, 4GB DDR2, 500GB HDD, nVidia GeForce 9600M GT, Blu-ray, VHP

Exa kód : SOV380149
 
 
 
 

 

Sony VAIO AW21S/B - notebook, 18.4", Intel P8600 2.4GHz, 4GB DDR2, 500GB HDD, nVidia GeForce 9600M GT, Blu-ray, VHP
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Vista Premium, Úhlopříčka displeje 18.4
 
 
+   Eset Family Security Pack, 2 měs. zdarma zdarma
 

38 842 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

32 101 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 1 942  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Sony

Exa kód:SOV380149
Kód výrobce:VGNAW21S/B
 

 
Zábava ve vysokém rozlišení
Model AW s diskem Blu-ray Disc™ nebo Blu-ray Disc™ Combo je určen k tomu, aby maximálně využil novou éru zábavy ve vysokém rozlišení. Většina modelů má integrovanou jednotku Blu-ray Disc™ Drive se schopností číst a zapisovat. To umožňuje širokopásmové přehrávání nejnovějších HD filmů plus vytváření a úpravu vlastní produkce nasnímané HD videokamerami.
Na disk v jednotce Blu-ray Disc™ můžete uložit až 50 GB multimediálních dat, přehrávat disky CD a DVD a zapisovat na ně.

Kvalita zvuku domácího kina
Vychutnejte si jedinečný 2.1 kanálový zvuk na notebooku VAIO řady AW. Toto VAIO obsahuje integrovaný subwoofer pro strhující basy, speciální PC reproduktory pro přirozenou střední až vysokou frekvenci zvuku a čip Sound Reality na desce.
Rovněž obsahuje domácí kino Dolby® Home Theatre pro silný virtuální prostorový zvuk. Dolby Home Theater® obsahuje pokročilou zvukovou technologii, která vás dostane přímo do centra dění a zažijete skutečné kino doma. Optické výstupní zásuvky umožňují snadné připojení k systémům domácího kina.

Sledování a nahrávání TV
Vychutnání si všech oblíbených TV programů je snadné s VGN-AW11XU (RXU). Tento model obsahuje integrovaný hybridní tuner pro analogovou a digitální TV s dálkovým ovládáním pro pohodlné sledování televize na vašem notebooku. Sledujte, nahrávejte a ukládejte TV programy v analogové nebo vysoce digitální kvalitě.
Vyhledávejte dostupné stanice s oblíbenými pořady a nahrávejte je, jakmile budete pryč.

Nejlepší širokoúhlé zobrazení
VAIO AW nabízí to nejlepší z multimediální zábavy na velkém displeji s revoluční skutečnou velikostí 18.4”. Velký rozměr, Full HD 1920x1080 (WUXGA) nebo vysoké rozlišení 1680x945 (WXGA++) a skutečný poměr stran 16:9 tohoto displeje nabízí nejlepší možný multimediální zážitek. Vychutnejte si úžasné filmy bez omezujících černých pruhů nahoře a dole. Obraz je dokonale skutečný díky 100% věrnosti barev. Velký LCD se také skvěle hodí na práci, kdy umožňuje umístit dva pruhy Windows Vista® a dvě velká okna aplikace Průzkumník vedle sebe.
Vlajková loď VGN-AW11XU (RXU) poskytuje dokonalý zážitek ze zobrazení díky velkému rozlišení Full HD1080 pro sledování HD filmů v jejich skutečném rozlišení 1080p a displej Triluminous LED s barevným snímáním Full Adobe. Perfektní pro úpravu fotografií s pokročilým software Adobe® Photoshop® Lightroom®.

Ostrý a jasný obraz
Technologie X-black zaručuje ostrý, jasný a přirozený obraz díky zářivým barvám a hloubce. Většina modelů využívá technologii Double Lamp k dosažení ještě více černé barvy, jasnější bílé barvy a intenzivního kontrastu pro úžasnou realitu. Antireflexní vrstva minimalizuje odraz a umožňuje bavit se v kavárně nebo na zahradě.

Pokročilá úprava se software Adobe® *
Součástí je světové známý software Adobe®, který pomáhá při úpravě fotografií a vytváření multimediálních prezentací. Balík obsahuje proslulý software Adobe® Photoshop® Lightroom, profesionální program na úpravu fotografií, který vaše snímky povýší na vyšší úroveň. *

Přelomová grafika NVIDIA®
Jak byste očekávali od plně vybaveného notebooku pro zábavu, notebook VAIO obsahuje přelomovou grafickou kartu NVIDIA® GeForce®. VGN-AW11XU a VGN-AW11Z obsahují extrémně výkonnou grafickou kartu 9600M s 512 MB VRAM pro skutečné 3D dekódování. Všechny další modely obsahují grafickou kartu 9300M GS s 256 MB VRAM. Ideální pro sledování filmů, hraní her a vytváření výkonných multimediálních prezentací.
Obě karty obsahují PureVideo HD, které je nezbytné pro zábavu ve vysokém rozlišení a hardwarovou akceleraci formátu filmů MPEG2 HD, podporu HDMI a Direct X 10.
Jednou z největších výhod grafických karet NVIDIA® GeForce® 9000 je, že přebírají dekódovací proces od procesoru pro nejlepší možný 3D výkon.

Rychlejší nastartování a přístup k souborům
VGN-AW11XU (RXU) obsahuje integrovaný disk 128GB SSD. Tento pevný flash disk neobsahuje žádné pohyblivé části, čímž umožňuje rychlejší nastartování systému a přístup k souborům. Je také o poznání tišší než běžné disky a značně zvyšuje produktivitu na cestách.

Výjimečná konektivita
Připojení široké řady periferních produktů a vybavení. Notebook řady AW obsahuje rozmanité důležité porty včetně výstupu S-Video pro přehrávání fotografických prezentací nebo video rozlišení PAL v televizi, výstupu HDMI pro sledování HD filmů 1080p na HD Ready TV a i.LINK™ pro připojení digitálních videokamer, PC a externích pevných disků. Obsahuje rovněž výstup VGA pro snadné propojení s projektory a externími displeji a slot ExpressCard 34 a tři porty USB 2.0.

Upgrade na Windows 7 u notebooků Sony VAIO stojí pouze 640Kč s DPH (25 eur) a je možné jej objednat na stránkách http://www.vaiowindows7upgrade.com/cs.



 

Parametry

 
 
Express Card slot  Ano
Paralelní port  Ne
PCMCIA slot  Ne
Sériový port  Ne
Stav produktu  Nový
S-Video výstup  Ano
Operační systém 
Operační systém  Vista Premium
Displej 
Úhlopříčka displeje 
 
 
Úhlopříčka displeje
Vzdálenost dvou protilehlých rohů displeje. Standardně je tato vzdálenost udávána v palcích, přičemž 1 palec = 2.54 cm.
 
 
 
 
 
18.4
Procesor 
Grafická karta 
Paměť 
Úložiště 
Rozhraní a konektivita 
Typ procesoru  Intel Core 2 Duo
Kapacita operační paměti  4096
Formát displeje 
 
 
Formát displeje
Tato hodnota udává vzájemný podíl jednotlivých stran monitoru. V současné době je nejpoužívanějším formátem 16:9.
 
 
 
 
 
16:9
Kapacita pevného disku 
 
 
Kapacita pevného disku
Na pevný disk se ukládají data, která je nutná uschovat i po vypnutí počítače. Důležitým parametrem je kapacita pevného disku, která nám udává velikost úložného prostoru. Nikdy nezapomeňte vaše data zálohovat na jiné zařízení - externí disk, NAS, DVD!
 
 
 
 
 
500
Rychlost otáček disku  4200
Bluetooth  Ano
Paměť grafické karty  512 MB
Druh optické mechaniky  Blu-Ray
Počet USB portů  3
Polohovací zařízení  TouchPad
Baterie 
FireWire port  Ano
HDMI 
 
 
HDMI
Rozhraní, které se používá k přenosu nekomprimovaného multimediálního obsahu z jednoho zařízení do druhého. To znamená, že dokáže přenášet vysoce kvalitní obraz i zvuk například z notebooku do televize s vysokým rozlišením.
 
 
 
 
 
Ano
Wi-Fi  Ano
TV tuner  Ne
Integrovaná web kamera  Ano
Možnost rozšíření o dokovací stanici, replikátor  Ne
Hmotnost notebooku  Vyšší než 3 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zašlete na servis: Elvia, Poděbradská 188/51, 198 00 Praha 9, tel: 220 311 190, e-mail: servis@elvia.cz nebo TS NOVA, Na Spojce 5, 702 00 Ostrava - Přívoz, tel: 596 112 446, e-mail: servis@tsnova.cz.
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Stránky výrobce:

www.sony.cz


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi