Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Sony PlayStation VR V2 + Kamera V2 + PS5 adaptér + VR Worlds (PS4)

Exa kód : SOG123635
 
 
 
 

 

Sony PlayStation VR V2 + Kamera V2 + PS5 adaptér + VR Worlds (PS4)
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

8 490 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

7 017 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 425  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Sony

Exa kód:SOG123635
Kód výrobce:9109022
 

 

Sony PlayStation VR V2 + Kamera V2 + PS5 adaptér + VR Worlds (PS4)

Poznejte naprosto nové obzory hraní her s PlayStation VR, který vás přenese do opravdové virtuální reality přímo do centra dění. Od okamžiku kdy si nasadíte soupravu PlayStation VR, prožijete všechny hry zcela novým unikátním způsobem. Prožijte každý detail podivuhodných nových světů přímo v centru dění. Teprve teď poznáte, jaké to je a co to znamená ponořit se do hraní her.

Použití a design, který splývá s realitou
Jednoduše si nasaďte PlayStation VR a užívejte si impozantní virtuální svět. Pohyb ve virtuální realitě ovládáte jednoduchým pootáčením hlavy, kdy se tento pohyb přirozeně přenese a zobrazí ve virtuálním světě. Kromě jednoduchého používání byla souprava navržena i pro velmi pohodlné nošení. Souprava se tak nasazuje i sundává bez námahy a snadno se přizpůsobí každé velikosti hlavy díky nastavitelnému náhlavnímu oblouku.

Posouvání hranic hraní

Souprava PS VR ti umožní hrát způsobem a na místech, o nichž se ti dříve ani nesnilo a to díky moderní speciální OLED obrazovce, která se vyznačuje mimořádně plynulým, 360° zobrazením s frekvencí 120 Hz. PlayStation VR využívá také navíc 3D zvukové technologie vyvinuté speciálně společností Sony. Jakmile se tak ocitnete ve virtuálním světě, nemění se s pohybem vaší hlavy pouze obraz, ale i zvuk.

Vtáhni do hry i ostatní

Dopřej unikátní zážitky z hraní nejen sobě ale i ostatním prostřednictvím sociální obrazovky PlayStation VR. Promítej, co vidíš v soupravě na televizní obrazovku, ať se i ostatní mohou zapojit do akce.

Technologie PS4, PS5

Systém PlayStation VR má stejnou „DNA“ jako systém PlayStation 4, takže je můžete jednoduše propojit a hrát. Dobřejte si nové zážitky jednoduše během několika málo sekund a vychutnejte si novou kapitolu hraní her. Projděte obrazovkou až do vašich oblíbených her.

Speciální ovladače

Díky speciálnímu ovladači pohybu PlayStation Move a bezdrátovému ovladači DualShock 4 pak můžete prozkoumávat každé zákoutí virtuálního světa a užívat si interakci s virtuálními postavami tak, jako byste byli skutečně ve hře.

Od update konzole v 4.50 je možné si na VR sadě pouštět i bluray filmy ve 3D! Sony PlayStation VR verze 2 Brýle pro virtuální realitu - Nová verze CUH-ZVR2. Balení obsahuje: - Sony PlayStation VR V2 - PlayStation 4 Camera V2 - hru VR Worlds
 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi