Produkt je vyřazen!
 

 

Sony NW-WS413

Exa kód : SOD372274
 
 
 
 

 

Sony NW-WS413
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Sluchátka, Barva Šedá, Za uši, S mikrofonem, Bluetooth
 
 

2 571 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 125 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 129  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Sony

Exa kód:SOD372274
Kód výrobce:NWWS413C.CEW
 

 
Vodotěsný a prachotěsný přehrávač Walkman®
Sportovní bezdrátový přehrávač Walkman® odolný proti slané vodě, pro aktivní venkovní použití
Bezdrátový přehrávač Walkman® určený pro sport je odolný proti slané vodě a disponuje vylepšenou ergonomií pro aktivní venkovní použití. Kapacita 4 GB / Vodotěsnost (slaná voda) do 2 metrů hloubky / Funguje v rozsahu teplot od -5 °C až 45 °C

Charakteristika:

   Vodotěsnost i při použití ve slané vodě - Se specifikacemi krytí IP65/IP68 zaručujícími odolnost proti vodě a prachu zůstane přehrávač Walkman® NW-WS410 funkční i při ponoření do hloubky 2 m až na 30 minut - a to i ve slané vodě. Pro zajištění správné funkce vodotěsného designu je nutné používat koncovky sluchátek na plavání. Po použití ve slané vodě nezapomeňte vždy svůj přehrávač Walkman® omýt podle přiložených pokynů.
   Vyrobeno pro extrémní teploty od -5 do 45 - Trénink v žáru letního slunce i mrazivých zimních dnech. Přehrávač NW-WS410 zvládne téměř jakékoli počasí a teploty od -5 ? do 45 ?.
   Zvukový režim okolního prostředí - Zvukový režim okolního prostředí používá mikrofony zabudované do levé a pravé strany přehrávače Walkman® pro možnost poslechu okolních zvuků, i když právě posloucháte hudbu. Takže můžete poslouchat svého fitness instruktora nebo mluvit s přáteli, aniž byste přišli o jediný tón.
   Design typu vše v jednom pro sportování bez kabelů - Tento přehrávač Walkman® je zabudován do náhlavní soupravy s designem vše v jednom, který vám umožní soustředit se na trénink spíše než na změť kabelů.
   Všechna vaše hudba na jednom místě díky kapacitě úložiště 4 GB nebo 8 GB - Předtím, než se vydáte na kurty nebo do bazénu, nahrajte si své oblíbené skladby, alba a seznamy tréninkových skladeb do vestavěného přehrávače Walkman®. Díky 4GB a 8GB verzi (kapacita úložiště se může lišit v závislosti na oblasti) budete mít po ruce vždy dostatek skladeb i při tom nejdelším tréninku.
   Chrání před prachem a pískem - Do přehrávače NW-WS410 nepronikne špína ani malé částečky, ať jste na pláži či prašné horské stezce. Díky specifikacím krytí IP65/IP68 zaručujícím odolnost proti vodě a prachu se na výkon svého přehrávače Walkman® můžete plně spolehnout.
   Přiléhavý most přes hlavu pro volnost pohybu - Vychutnejte si svobodu pohybu s přiléhavou náhlavní soupravou. Tato lehká náhlavní souprava je navržena tak, aby pohodlně padla na hlavu a zůstala na svém místě, takže můžete běhat, skákat a trénovat s ještě větším nasazením.
   Ovládání ve vodě pomocí vestavěných ovládacích prvků - Když v bazénu usilujete o co největší počet uplavaných délek, můžete díky vestavěným ovládacím prvkům náhlavní soupravy Walkman® náhodně přehrávat skladby, zvýšit hlasitost a snadno přepínat mezi seznamy skladeb.
   Rychlé nabíjení, výdrž baterie 12 hodin - Spěcháte do posilovny? Tříminutové nabíjení přehrávače Walkman® NW-WS410 vám poskytne celou hodinu přehrávání. S impozantní celkovou výdrží baterie až 12 hodin při plném nabití je připraven vyrazit s vámi.
   Přetáhněte všechny své soubory - S přehrávačem WALKMAN® nejste nikdy vázáni na jedinou hudební službu. Jednoduše přetáhněte soubory mp3 ze služby iTunes®, aplikace Windows® Media Player nebo Internet Explorer® a užijte si je. Přehrávání více formátů vám také umožňuje přehrávat hudební soubory WMA, AAC-LC nebo L-PCM.
   Standardní a vodotěsné koncovky sluchátek pro univerzální poslech - Získejte ten nejlepší zvuk na cvičení díky výběru standardních nebo vodotěsných koncovek sluchátek. Standardní koncovky sluchátek nabízí pohodlné nošení a vyvážený zvuk. Chystáte se do bazénu? Použijte vodotěsné koncovky sluchátek; obě koncovky pokrývá tenký film, který zabraňuje poškození vnitřní části přehrávače Walkman® vodou a optimalizuje úrovně zvuku pro poslech pod vodou.
 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Sluchátka
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Šedá
Typ sluchátek 
 
 
Typ sluchátek
Sluchátka jsou dělena na různé typy dle konstrukce - například náhlavní sluchátka, špunty do uší, pecky apod.
 
 
 
 
 
Za uši
S mikrofonem  Ano
Herní provedení  Ne
Bezdrátová technologie  Ano
Typ bezdrátové technologie  Bluetooth
Technická specifikace 
Podpora NFC 
 
 
Podpora NFC
Jedná se o technologii, která umožňuje přenos dat na velmi krátkou vzdálenost např. mezi telefonem a bezdrátovým reproduktorem, sluchátky či chytrou televizí. Obvykle se používá pro párování nebo přenos základních nastavení. Tuto technologii musí podporovat obě použitá zařízení.
 
 
 
 
 
Ne
Konektor  USB 2.0
Ovládání hlasitosti 
 
 
Ovládání hlasitosti
Možnost upravit hlasitost pomocí ovadače na kabelu nebo přímo na vlastních sluchátkách.
 
 
 
 
 
Ne
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi