Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

Sony NW-E394L - Walkman 8GB - Black

Exa kód : SOD372532
 
 
 
 

 

Sony NW-E394L - Walkman 8GB - Black
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
MP3 přehrávač
 
 

3 038 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 510 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 152  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Sony

Exa kód:SOD372532
Kód výrobce:NWE394LB.CEW
 

 

Sony přehrávač NW-E394L
Sony NW-E394L je malý Mp3 přehrávač, který je ideální pro každodenní poslech hudby. Díky malým rozměrům jej můžete mít stále u sebe, například v kapse nebo kabelce. A 1,77 "barevný TFT displej usnadňuje používání zobrazením nejdůležitějších informací o nastavení a přehrávání souborů. Díky 8 GB interní paměti bude oblíbeným společníkem na cestách a pojme tak velké množství oblíbené hudby. Pro nabíjení zařízení a nahrávání obsahu je k dispozici USB rozhraní. Mp3 přehrávač Sony NW-E394L nabízí skvělý poměr kvality, výkonu a ceny.

  • Interní pamět 8GB
  • Vysoká výdrž baterie
  • Snadné a rychlé dobíjení
  • USB vstup

Skutečně přirozený zvuk
Sony NW-E394L je zvukový přehrávač, který vám umožní poslouchat všechny nuance zvuku ve vysokém rozlišení s možností slyšet každý detail hudby. Na druhou stranu je díky vysoce kvalitnímu převodu na PCM dosaženo přirozenějšího zvuku a detailů zvukových formátů

Interní pamět 8GB
Kapesní hudební přehrávač s kapacitou 8 GB, spolehlivě uloží dostatečné množství oblíbené hudby v kvalitním projevu s možností přehrávat skladby v MP3 , WMA, AAC formátu.

Oblíbená hudba až 35 hodin
Sony NW-E394L zajišťuje plynulý provoz a extrémně nízkou spotřebu energie, díky čemuž vám přehrávač poskytne až 35 hodin poslechu hudby.

Snadné a rychlé dobíjení
Do plné kapacity se dostane po přibližně dvouhodinovém dobíjení z USB kabelu. Pomocí USB vstupu můžete do přehrávače nahrávat potřebné množství souborů z počítače nebo tabletu.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  MP3 přehrávač
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
FM tuner  Ano
Displej 
 
 
Displej
Pro přehlednější ovládání je velká část modelů praček vybavena displejem, který usnadní nastavení a informuje o průběhu praní.
 
 
 
 
 
Ano
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi