Produkt je vyřazen!
 

 

Sony microSDHC UHS-I 8GB + SD adaptér

Exa kód : SOD372099
 
 
 
 

 

Sony microSDHC UHS-I 8GB + SD adaptér
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Paměťová karta, Kapacita 8 GB
 
 

259 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

214 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Sony

Exa kód:SOD372099
Kód výrobce:SR8UYA
 

 

Výkonná paměťová karta MicroSDHC (Micro Secure Digital High-Capacity) vyrobená firmou Sony. Karty MicroSDHC využijete zejména v mobilních zařízeních jako např. chytrých telefonech, tabletech, fotoaparátech nebo PDA. Součástí balení je také adaptér na velikost SD, což zvyšuje univerzálnost použití karty v nejrůznějších přístrojích. Navíc máte možnost bezplatného stažení software File Rescue na záchranu poškozených či omylem odstraněných souborů a obnovu fotografií a videa. Tento software podporuje také soubory AVCHD a 3D.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Tato paměťová karta Sony SR8UYA Micro SDHC (Class 10) nabízí dobrou kapacitou 8GB a vysoké přenosové rychlosti čtení/zápis s garantovanou minimální rychlostí 10 MB/s dle specifikace odpovídající rychlostní třídě Class 10. Dle výrobce mohou maximální přenosové rychlosti dosahovat až 90 MB/s při čtení a zápisu. Díky tomu je karta vhodná pro moderní chytré telefony, tablety, digitální fotoaparáty s vysokým rozlišením či MPEG4 videokamery pro záznam FullHD videa, které kladou značné nároky na záznamová média.

Znalost rychlostní třídy paměťové karty je důležitá pro správnou volbu při využití. Karty se rozdělují do rychlostních tříd, které zaručují minimální garantované přenosové rychlosti - Class 2 (min. rychlost 2MB/s), Class 4 (4MB/s), Class 6 (6MB/s) a Class 10 (10MB/s). Znalost minimální rychlosti přenosu je důležitá zejména pro výběr karty pro nahrávání videa, ale i pro rychlé fotografování.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Paměťová karta
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Kapacita 
 
 
Kapacita
Tato hodnota udává v gigabytech (GB) celkové množství dat, které je disk schopen pojmout.
 
 
 
 
 
8 GB
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi